Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 24, 13:41)
padori pasijaučiau daba  :gėda:

Gerai cia hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas.

Stichija, aciu uz gera zodi mano vaikystei smile.gif O garbanota as ir dabar. Sita varga turiu visa gyvenima.
Negi manai , kad graziau 70-70-70 , t.y. ta manekeniska dziusna? Nieko grazaus ten nematau. Kad ir su tuo jureivisku rubeliu. Kaip tau jis guli, ir kaip tam kaulu rinkinukui foto.

Gin, as irgi dazniausiai tik idejas renkuosi.Man grazu butu tokia suknute, kaip ta sviesi su atvira nugara papuosti taip, kaip yra tavuosiuose papuosaluose puosimas keliom eilem smulkiu karoliuku Nemoku nusakyti. Aplink visa iskirpte apsiuti keliom eilem , gal ir skirtingo dydzio, gal net spalvotai. Ziurint, koks pagrindas.

Papildyta:
Tiesa, negalejau paziureti tu baltu marskinuku. Visam pastate nera elektros, kazkas kazka nutrauke ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 11 23, 23:00)
o jau kaspinas  bigsmile.gif
man mama irgi tokius prie galvos pririsdavo....jezusmarija, kaip as ju nekesdavau  doh.gif o tai dar ir du sugebedavo sukist, ypac jai grazu budavo su tokias rudais taskeliais..... atrodydavau turbut superiskai...... ant mazos galvytes du dideliausi, raukti kaspinai  doh.gif

tu matai, o man tie kaspinai - neissipildziusi vaikystes svajone - mano plaukai buvo ilig ir as taip norejau tokiu dideliu dideliu ant abieju kasu, ale neriso man tokiu niekas, nors kiek zyziau smile.gif
O klasioke mano tokiu turejo - dar ir dabar prisimenu - oranzinsiu su baltais neriniukai apsiutus, kaip as jai ju pavydejau smile.gif
Atsakyti

Danske supratau mirksiukas.gif Man shiaip labai grazu siuvinejimai ant rubu ir karoliukais ir ne, bet ash tingiu tuo uzsiimti, man kazkaip gaila laiko sau paciai kanors daryt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms,

QUOTE(danske @ 2009 11 24, 13:01)
Papildyta:
Tiesa, negalejau paziureti tu baltu marskinuku. Visam pastate nera elektros, kazkas kazka nutrauke ar pan.

Nieko tokio. Jei man skirti, tai bus ir kai elektra atsiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 11 24, 13:25)
Labas visoms,
Nieko tokio. Jei man skirti, tai bus ir kai elektra atsiras 4u.gif

Vargas mums ten su ta elektra. Mano darbas tam paciam pastate.Is didelio mandrumo kzka ne taip padare, tai sita beda jau chroniska.Man tai nera labai blogai, galiu ir namie dirbti. Bet parduotuves, kirpykla, kepykla? Dar be viso to per TV apie biudzeta klausau
Sorry, uz ne i tema. Mano protelis tokio bardako nesugeba suvokti.

Gin, as gal netingeciau. Kaip ir ta spalvota pantera ant peties, matyta filme.Kuri vis akyse stovi.Tik nenupirksi vieno ar 10 karoliuku raudonu, o 3 geltonu.Turesiu kruva karoliuku, kuriu galbut niekada nepanaudosiu. Man geriau sumoketi kazkam uz darba, visumoje vistiek tas pats gausis. O netingetum man, ne sau ? Pabandyciau paieskoti kazko panasaus parodyti ko noriu
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 24, 08:53)
Aciu, paguodei  lotuliukas.gif , pagal dabartinius standartus as esu STORA  doh.gif , jaunimas taip sako, net ir 12 kos metu kriksto dukte.... man ugis 156, svoris apie 50... o ka tik pasimatavau......... uodega 93  blink.gif , liemuo jau 73  blink.gif , viskas siandien varau i sporto kluba ir ariu iki nukritimo  blush2.gif

sveikos.
suknele super,bet as jau apsiprekinau sventems,tai rami,kaip belgas,be to,irgi paskaiciau ismatavimus-tai nea,ne man schmoll.gif kaip bebutu gaila...
o musu ismatavimai vienodi,Stichija blink.gif thumbup.gif tik as del to nesikremtu,mb myli tokia,kokia esu,tik nupirko nuo kaledu senio wii konsole su sporto programa,tai tipo,dabar turesi sportuot doh.gif lotuliukas.gif o as prie kompo vis mirkstu blush2.gif

aga,vis pamirsdavau parasyt-danske labai grazi tavo vaikystes nuotrauka 4u.gif jei apie kaspinus-turejau ju daug,nes nuo 2klases kasas auginau,tai visokiu budavo pas mane,bet nemegau butent taip isegtu-as smulki,galva maza,tai kai reikejo isegt ji del foto tik-jis man visa galva uzgoze,tai nuo tada tik ipindavo i kasas,tokiu rauktu nebent nedidelius irisdavo....
sveikateles visoms ligonems 4u.gif
Atsakyti
eina sau,Gin kam tu parodei tą tobulą suknelę dry.gif sapnuosis man ji dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2009 11 24, 20:22)

Taip tylu čia g.gif Jau išsigandau, kad visos gripo palaužtos guli doh.gif Tik jau nesirkit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 24, 12:22)
Danske supratau  mirksiukas.gif Man shiaip labai grazu siuvinejimai ant rubu ir karoliukais ir ne, bet ash tingiu tuo uzsiimti, man kazkaip gaila laiko sau paciai kanors daryt  blush2.gif  biggrin.gif

as kazkada labai net netingejau. Buvau issisiuvinejus tais smulkiaisiais karoliukais tokius a la paisley rastus ant savo pacios siutos palaidines. Bet kadangi palaidine buvo prasto audinio ir pasiuta bet kaip - niekad to daikto nenesiojau doh.gif
O siaip siuvinejimas (tik ne kryziuku!!!) mano megstamiausia rankdarbiu sritis - turiu serveteliu siuvinetu spalvotai, mereskuotu, peltakiuotu. Bet tai buvo kazkada... Dabar turbut nieko nebesugebeciau...
Atsakyti
svajoojuuuu ir tik svajoju...
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 11 24, 12:49)

o musu ismatavimai vienodi,Stichija blink.gif 

Ahaaaaaaaaaaaaaa! Dabar zinau, kas visas graziasias suknias ebejuj is pa nosies nukniaukia! Oi tu! lotuliukas.gif
Atsakyti