Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(GinCherry @ 2009 11 24, 01:09)
radau ebay, labai patiko tai idesiu foto smile.gif

Dar viena idea, reikalaujanti maziau pastangu ir darbo nei pirmoji smile.gif

pirma suknele nuostabi ir be tu zvyneliu - spalva, modekiukas, kaspineslis. Antroji ideja - super, bet rubas ne mano stiliaus - neteks igyvendinti...

QUOTE(Viktorija09_27 @ 2009 11 24, 01:32)
nezinau, o man neypatingai atrodo.. apsilankyk Urmo bazeje, ten 8 sandely tookiam ilgam skyriui rasi nauju palciuku tikrai tukstanti kartu grazesniu ir dar is italijos  cool.gif

Cia girdejote reklamos zodi smile.gif

P.S. Labas rytas, nesirkit!!!
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Gin idetoji suknele fainuole, man kazkodel ypatingai grazi is nugaros.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija09_27 @ 2009 11 24, 01:32)
[nezinau, o man neypatingai atrodo.. apsilankyk Urmo bazeje, ten 8 sandely tookiam ilgam skyriui rasi nauju palciuku tikrai tukstanti kartu grazesniu ir dar is italijos  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Siaip as zmogus labai tolerantiskas, bet ar Jus temos pavadinima skaitete???????? Mes nauju daiktu neperkam, mes perkam senus, kokybiskus, su islikusia kulturine ir materialine verte, o is bazes toki ala italiska jau mano mama turi, aciu, po sezsono mesim luk, vat ir kokybe - paltai kuriems 50 metu - dar tiek pat atlaikys, o kurie nauji....... na, menesi, du doh.gif

P.S. Danske - jau kokia tu grazuolyte 4u.gif Cia tau plaukus garbiniuodavo ar naturalus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija09_27 @ 2009 11 24, 03:32)
nezinau, o man neypatingai atrodo.. apsilankyk Urmo bazeje, ten 8 sandely tookiam ilgam skyriui rasi nauju palciuku tikrai tukstanti kartu grazesniu ir dar is italijos  cool.gif

Uz reklama reikia susimoket cool.gif

Zvirbli na ideja tai skias pats principas gali tokius perlu verinius ir ant kitokios sukneles pasidaryt biggrin.gif Man kazkaip keista kai buna parashai va cia ideja ir zmogus supranta viska tiesiogiai t.y kaip mato tai atrodo, kad taip ir siuloma daryti biggrin.gif Cia tik medziaga interpreracijai biggrin.gif
Man tas antras rubas ir ne kazka, net ne suknele, o megztukas biggrin.gif Bet ash turiu tokia kuno spalvos 50tuju suknele su boat neck ir ji man per tuscia, tai mastau kaip ja "papildyti".Tik va galvoju su tokiu "veriniu" bus jau per prabangi su cardigan devet doh.gif biggrin.gif

O pirmosios man irgi nugara graziai labai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 24 lapkričio 2009 - 10:28
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 24, 10:16)

O pirmosios man irgi nugara graziai labai atrodo smile.gif

O tai gal item number tos ruzavos isduosi.... pasvajociau bent ar galiu ipirkti blush2.gif , nors dabar jau taip prasipirkau, kad minuse esu doh.gif
Atsakyti

prashau smile.gif Nors iki aukciono dar 10 val. liko tai itariu, kad kils kaina gerokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 24, 10:26)
prashau smile.gif Nors iki aukciono dar 10 val. liko tai itariu, kad kils kaina gerokai smile.gif

Zinai kas prajuokino, dydziu aprasymas
Estimated Size S/2/4 (Mannequin is a size 0).

Measurements:
Shoulder to Shoulder: 14"
Bust: 38"
Waist: 27"
Hips: 41"
Length: 40"
Sleeve Length: na"
Shoulder to Waist: 15.5"
Other: "

Tai kad jin man didele blink.gif , tai koks cia dar S dydis doh.gif , cia seks bombai su didele krutine ir placia uodega... Uztat ramu, nesinervinsiu, tik vakare paziuresiu, ant kiek kaina pakilo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Liemuo tai mazokas mazokas butu, maziau nei 70, klubai tai tikrai platoki virsh 100, bet tai tokie dideliumatmenu skirtumai kazkaip nestebina, toks laikotarpis buvo ir naturaliai vyravo figuros tipas plonu liemeniu, o dari ir verzdavosi visos smile.gif Shiaip neskaiciavau ishmatavimu, nes nezadejau jos pirkti,ieshkojau visai ko kito smile.gif
Papildyta:

Ai ir shiaip Stichija, tu esi labai mazo ugio tai tau ish vis neturetu galioti normali dydziu sistema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 24 lapkričio 2009 - 10:41
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 24, 10:51)
Ai ir shiaip Stichija, tu esi labai mazo ugio tai tau ish vis neturetu galioti normali dydziu sistema  biggrin.gif

Aciu, paguodei lotuliukas.gif , pagal dabartinius standartus as esu STORA doh.gif , jaunimas taip sako, net ir 12 kos metu kriksto dukte.... man ugis 156, svoris apie 50... o ka tik pasimatavau......... uodega 93 blink.gif , liemuo jau 73 blink.gif , viskas siandien varau i sporto kluba ir ariu iki nukritimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 24, 10:53)
viskas siandien varau i sporto kluba ir ariu iki nukritimo  blush2.gif

Pasiutai, Stichija smile.gif Geriau až paskaityk laugh.gif

Labas rytas.

Atsakyti

Stichija, maziau tu klausyk to jaunimo biggrin.gif Kazkaip neseniai ziurejau viena straipsneli apie modeli, kuri mete modelio karjera ir na, priaugo svorio truputi, tapo normali mergina, tai kai pasiskaiciau komentarus, kad sakykit ka norit, bet ji stora blink.gif Tai labai negraziai pagalvojau, tik nesakysiu kaip biggrin.gif

Juk svarbu ne svoris ir ne matmenys, svarbu tai, kaip atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
ale graži diskusija gavos biggrin.gif
Stichija, nenugriūk, nesveikatą gausi ir nieko gero nebus anyway.
ale tu ir miniatiūrinė rolleyes.gif jau aš sava labai maža skaitau, ale dabar visai padori pasijaučiau daba :gėda:
Atsakyti