Oj danske kokia lelyte
Grice, gerai. Ta parduotuve uz 30 m nuo darbo. Tai surasysiu.
Gin, pasiunciau tau viena foto
A, jau matau. Va, kokia buvau 4 metu. Turiu tokia ir didele.Tik nepasikabinau. Man labai grazus tu laiku foto krasteliai.Tokie kaip mezginiuoti, iskarpyti.
Gin, pasiunciau tau viena foto
A, jau matau. Va, kokia buvau 4 metu. Turiu tokia ir didele.Tik nepasikabinau. Man labai grazus tu laiku foto krasteliai.Tokie kaip mezginiuoti, iskarpyti.
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 21:28)
Ne, jau matau. Mat dar truputi dirbineju kitu kompu.Tai kol pamatau cia, jau kelios zinutes buna po manosios
Tai beveik vienintele foto, kur as savimi patenkinta
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 20:24)
Linkejimai nuo Danskes
o jau kaspinas
man mama irgi tokius prie galvos pririsdavo....jezusmarija, kaip as ju nekesdavau o tai dar ir du sugebedavo sukist, ypac jai grazu budavo su tokias rudais taskeliais..... atrodydavau turbut superiskai...... ant mazos galvytes du dideliausi, raukti kaspinai
QUOTE(Nostalgie @ 2009 11 23, 23:00)
o jau kaspinas
man mama irgi tokius prie galvos pririsdavo....jezusmarija, kaip as ju nekesdavau o tai dar ir du sugebedavo sukist, ypac jai grazu budavo su tokias rudais taskeliais..... atrodydavau turbut superiskai...... ant mazos galvytes du dideliausi, raukti kaspinai
mano kaspinai irgi daznai budavo didesni uz galva
Kaspinas tai taip, bet gal toks proginis daugiau. Kitose foto mazesni Man uz kaspinus baisiau pats sukavimas. Sepeciu tai nebuvo, tai ir raudavo paprastom sukom. Ir cia dar neilgi plaukai, bet veliau
Rasiau anoj temoj, bet pasikartosiu. Duokit zinoti jei kur nors netycia isgirstumet apie tas azuoline statinukes. Apie kovo men vintazu pavaisinsiu. Is ankstesniu statinukiu
Rasiau anoj temoj, bet pasikartosiu. Duokit zinoti jei kur nors netycia isgirstumet apie tas azuoline statinukes. Apie kovo men vintazu pavaisinsiu. Is ankstesniu statinukiu
Kokiu graziu fotkiu pridejot!!! Super-atgaiva!
aha, as pati pagalvojau - kaip cia man pavyko
maniskis irgi atrodo net alergiskas joms. nors ir kitus galvos apdangalus iskritikuoja, bet jau beretems kaip kliuna. Turiu viena megzta raudona - man ji tobula - nedidele, smagi, nepretenzinga, tai kaikia rekia kai ja pamato...
na va idesiu savo rankinuka ...
labai labai nice renkinukas!
grazuole...
as ieskojau, bet man bus dideli
zinok kazka panasaus uzmaciau sian tame naujame retro Vintage butike, bet ten buvo brandinis dalykas (pamirsau dabar kieno), tai kainavo apie 400.
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 14:14)
Zvirbli, kur jau ten spejai Jei ash ir nostalgie nebutumem sudvejoje tai butum ir nespejus
aha, as pati pagalvojau - kaip cia man pavyko
QUOTE(Fire @ 2009 11 23, 14:46)
maniškiui tai nepatinka beretės kažko :
maniskis irgi atrodo net alergiskas joms. nors ir kitus galvos apdangalus iskritikuoja, bet jau beretems kaip kliuna. Turiu viena megzta raudona - man ji tobula - nedidele, smagi, nepretenzinga, tai kaikia rekia kai ja pamato...
QUOTE(Kukli @ 2009 11 23, 14:59)
na va idesiu savo rankinuka ...
labai labai nice renkinukas!
QUOTE(Gricė @ 2009 11 23, 15:26)
Parodysiu, kokią turiu lėlę. Manoji labai liūdna, gal todėl, kad viena, be kompanijos...
grazuole...
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 17:54)
Kuri cia klauset baltinuku , tinkanciu sasagom. Buvo jie dar siandien. Tik dydis M drasiai.Su savo kokiais 95 per krutine tilpciau. Kainavo 12 lt, itariu nauji jie, nedeveti.
as ieskojau, bet man bus dideli
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 23, 18:05)
va dar, randu ebay, bet ne savo dydžio, jei netyčia užmatytumėt tokiu sbatelius, plyyyyyyyyz praneškit man
zinok kazka panasaus uzmaciau sian tame naujame retro Vintage butike, bet ten buvo brandinis dalykas (pamirsau dabar kieno), tai kainavo apie 400.
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 23:35)
Kaspinas tai taip, bet gal toks proginis daugiau. Kitose foto mazesni Man uz kaspinus baisiau pats sukavimas. Sepeciu tai nebuvo, tai ir raudavo paprastom sukom. Ir cia dar neilgi plaukai, bet veliau
Mielai, bet neturiu supratimo kur tokių gaut, nors mini kubiliukų tikrai kažkur mačius, ir dėl medienos negarantuoju...mėginsiu prisimint
Kubiliuku ir as maciau.Bet netinka. Turi buti su volu, t.y. su kamsciu
[quote=danske,2009 11 21, 22:46]
http://www.etsy.com/...i...10[]=tags&includes[]=title
Koks palciukas . Tegu ir perdirbti galima butu kazkoki paprastesni nupirkus. Man tai labai idomus
nezinau, o man neypatingai atrodo.. apsilankyk Urmo bazeje, ten 8 sandely tookiam ilgam skyriui rasi nauju palciuku tikrai tukstanti kartu grazesniu ir dar is italijos
http://www.etsy.com/...i...10[]=tags&includes[]=title
Koks palciukas . Tegu ir perdirbti galima butu kazkoki paprastesni nupirkus. Man tai labai idomus
nezinau, o man neypatingai atrodo.. apsilankyk Urmo bazeje, ten 8 sandely tookiam ilgam skyriui rasi nauju palciuku tikrai tukstanti kartu grazesniu ir dar is italijos