Parduotuvėse esu mačiusi svogūnėlių kurie aiškiai buvo kepti krosnyje, juntamas marinato skonis ir visa tai dar užlieta aliejumi. Būna ir kitų taip ruoštų daržovių. Tačiau nesugalvoju kaip tai pasidaryti namuose. Gal kas galit pagelbėti?
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
nesupratau kas ne taip. Ir apskritai svogūnai nedomina nieko.
geras dalykas-svoguniukai gal kas meginot saldyti sv.laiskus ziemai
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 07 01, 19:00)
geras dalykas-svoguniukai gal kas meginot saldyti sv.laiskus ziemai
saldytu darzoviu temoje rasite
naš tai mėgstu su svogūnais pomidorų salotas žiemai...
QUOTE(malram @ 2010 07 14, 21:41)
naš tai mėgstu su svogūnais pomidorų salotas žiemai...
su svogunu galvutem ar su laiskais
As saldau svogunu laiskus ziemai jau kelinti metai. man patinka ziema i saltybarscius, padazus, sriubas, uzberti ant isvirtu bulviu. skonis kaip ka tik is darzo atnestu laisku.
mane domintu gal kas konservuoja mazus svogunukus?
mane domintu gal kas konservuoja mazus svogunukus?
QUOTE(xxkamane @ 2010 07 27, 08:54)
As saldau svogunu laiskus ziemai jau kelinti metai. man patinka ziema i saltybarscius, padazus, sriubas, uzberti ant isvirtu bulviu. skonis kaip ka tik is darzo atnestu laisku.
mane domintu gal kas konservuoja mazus svogunukus?
mane domintu gal kas konservuoja mazus svogunukus?
pas mane jau baigesi svogunu laiskai,tai uzsisaldyti daugiau nebeiseis..o svoguniukus konservuoti galima,turbut,kaip pomidorus
artėja svogūnų derlius.
Tai ir vėl pradedu ieškoti recepto delikatesinių svogūniukų. Gal kas galit patart?
Tai ir vėl pradedu ieškoti recepto delikatesinių svogūniukų. Gal kas galit patart?
QUOTE(Enija @ 2010 07 28, 07:27)
artėja svogūnų derlius.
Tai ir vėl pradedu ieškoti recepto delikatesinių svogūniukų. Gal kas galit patart?
Tai ir vėl pradedu ieškoti recepto delikatesinių svogūniukų. Gal kas galit patart?
Enija,
jeigu tau patinka svogūnai su aliejumi.
yra toks paprastas receptukas:
Į puodą įpilama aliejus,sudedama susmulkinti svogūnai,pamaišoma{visa tai daroma ant mažos kaitros},nes svogūnams reikia,kad jie nekeptų,otroškintūsi ir iš jų išsiskirtų sultys{galima pabarstyti cukrumi} geriau issiskiria sultys.
Tuomet sudedami aplupti skiltelėmis supjaustyti obuoliai{geriausia antaninia}
Patroškinama,kol jie truputuką pradeda minkštėti
Tuomet sudedama aitrioji mulkinta paprika{tai varijantas,jeigu mėgsti aštriau}
Jeigu nemėgsti aitriosios paprikos,galima dėti saldžiąją{kiekvieno laisvas pasirinkimas}
Prieskoniai beriami kokius mėgsti{aš,beriu baziliką,pipirus}
pasūdoma,paruoštą masę dedama į sterilius stiklainius.
Dar svogūnėliai marinuojami.
Receptas yra mano ankstesniuose puslapiuose.
QUOTE(regna @ 2010 07 28, 06:43)
Enija,
jeigu tau patinka svogūnai su aliejumi.
yra toks paprastas receptukas:
Į puodą įpilama aliejus,sudedama susmulkinti svogūnai,pamaišoma{visa tai daroma ant mažos kaitros},nes svogūnams reikia,kad jie nekeptų,otroškintūsi ir iš jų išsiskirtų sultys{galima pabarstyti cukrumi} geriau issiskiria sultys.
Tuomet sudedami aplupti skiltelėmis supjaustyti obuoliai{geriausia antaninia}
Patroškinama,kol jie truputuką pradeda minkštėti
Tuomet sudedama aitrioji mulkinta paprika{tai varijantas,jeigu mėgsti aštriau}
Jeigu nemėgsti aitriosios paprikos,galima dėti saldžiąją{kiekvieno laisvas pasirinkimas}
Prieskoniai beriami kokius mėgsti{aš,beriu baziliką,pipirus}
pasūdoma,paruoštą masę dedama į sterilius stiklainius.
Dar svogūnėliai marinuojami.
Receptas yra mano ankstesniuose puslapiuose.
jeigu tau patinka svogūnai su aliejumi.
yra toks paprastas receptukas:
Į puodą įpilama aliejus,sudedama susmulkinti svogūnai,pamaišoma{visa tai daroma ant mažos kaitros},nes svogūnams reikia,kad jie nekeptų,otroškintūsi ir iš jų išsiskirtų sultys{galima pabarstyti cukrumi} geriau issiskiria sultys.
Tuomet sudedami aplupti skiltelėmis supjaustyti obuoliai{geriausia antaninia}
Patroškinama,kol jie truputuką pradeda minkštėti
Tuomet sudedama aitrioji mulkinta paprika{tai varijantas,jeigu mėgsti aštriau}
Jeigu nemėgsti aitriosios paprikos,galima dėti saldžiąją{kiekvieno laisvas pasirinkimas}
Prieskoniai beriami kokius mėgsti{aš,beriu baziliką,pipirus}
pasūdoma,paruoštą masę dedama į sterilius stiklainius.
Dar svogūnėliai marinuojami.
Receptas yra mano ankstesniuose puslapiuose.
labai labai ačiūūūūūū