sveikos...As va vakar buvau pas marija zardej. Tai galiu pasakyti isvis nieko nepasake.Daug klausineja,ir pagrindiniai zodziai- sakau ka matau,tu pati issitraukei..zodziu isvis nepatiko- nei is praeities nieko,nei dabarties...gerai kad tik 20 lt tekainavo,nors negaila
Sveikos. Kiek skaiciau neradau kad butu kuri rasius apie Angele. Jinai neburia kortom... nezinau net kaip ja pavadinti... jinai paklausia vardo pavardes ir adreso... ir susako apie tave viska... ko net artimi draugai nezino. Ir dar, nu cia gal tik man svarbu, kad is jos iseini labai pozityviai nusiteikes... jinai net blogus dalykus kazkaip pasako, kad as ju nesureiksminu.... o atsimenu tik geruosius dalykus... Kiek esu buvus tai jinai man pati paciausia
QUOTE(rozalinda30 @ 2011 10 29, 11:00)
Sveikos. Kiek skaiciau neradau kad butu kuri rasius apie Angele. Jinai neburia kortom... nezinau net kaip ja pavadinti... jinai paklausia vardo pavardes ir adreso... ir susako apie tave viska... ko net artimi draugai nezino. Ir dar, nu cia gal tik man svarbu, kad is jos iseini labai pozityviai nusiteikes... jinai net blogus dalykus kazkaip pasako, kad as ju nesureiksminu.... o atsimenu tik geruosius dalykus... Kiek esu buvus tai jinai man pati paciausia
paso neprašo palikt prieš išeinant?
QUOTE(Eduliaa @ 2011 10 28, 16:05)
Siandiena is smalsumo ejau pas viena gargzduose, niekaip del darbo neapsisprendziu o namiskiai visai nepatariai,galvojau gal ka nors pasakys patars.... bet tiesa pasakiu supainiojo dar labiau. ir pries kelias dienas sesuo buvo pas ja nuejus,tai poto ziurejom kas sutapo mums ir kas ne jo pasakyta. nemazai dalyku pasieke abiem tokiu paciu,bet turiu pasakyti buvo ir tokiu kur tik viena is musu tesake ir taikliu. tad ir nezinau ar patiko man pas ja ar ne,paziuresim laikas parodys.
iš Gargždų?gal numeriuka galėtum duoti? .Labai jau ieškojau...bėje,koks vardas?
QUOTE(JaLooSion @ 2011 10 28, 23:30)
sveikos, merginos! vel as cia.. aisku iki siol prisilaikau tos pacios nuomones, kad tikru bureju pas mus mazai, arba is vis nera.. tik kylo tikslus klausimas, kaip jus manot, ar tikras burejas pamatys, kad atejusi pas ji/ja moteris yra nescia?
Drauge pasakojo, kad pas Maryte buvo atejusios dvi drauges, viena is kuriu buvo nescia, bet pilvo dar nesimate. Ir Maryte pasake nesciai, pirma ateik tu, nes tu nescia. Ji tai ir be kortu kazkaip pamate.
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 29, 11:04)
paso neprašo palikt prieš išeinant?
Tikrai jau. As pavardes nesakyciau, adreso irgi.
nelabai čia supratau,bet blogai tai,kad nėsčiai moteriai nederėtų eiti pas burėją.vaikui gali būti blogai.tai va,patarimas visoms.
QUOTE(katewinslet @ 2011 10 29, 12:01)
iš Gargždų?gal numeriuka galėtum duoti? .Labai jau ieškojau...bėje,koks vardas?
zinoma galiu duot 861844870 regina (jei neapsirinku). kai susitarsi laika ji adresa pasako,melioratoriu 4 kazkiek,ji pasakys.
QUOTE(Eduliaa @ 2011 10 29, 12:04)
zinoma galiu duot 861844870 regina (jei neapsirinku). kai susitarsi laika ji adresa pasako,melioratoriu 4 kazkiek,ji pasakys.
ačiū labai
QUOTE(katewinslet @ 2011 10 29, 11:51)
nelabai čia supratau,bet blogai tai,kad nėsčiai moteriai nederėtų eiti pas burėją.vaikui gali būti blogai.tai va,patarimas visoms.
Eik eik? o iškur žinai tai? Nėščiai ir į laukąnegalima eiti žinai kiek ten daug visokių ore kenksmingų medžiagų.. vaikui negerai
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 29, 12:25)
Eik eik? o iškur žinai tai? Nėščiai ir į laukąnegalima eiti žinai kiek ten daug visokių ore kenksmingų medžiagų.. vaikui negerai
na ,pati domiuosiu taro kortų mokslu,tad žinau.Galiu 100% užtikrinti,kad nėsčiai moteriai burtis nevalia.
QUOTE(katewinslet @ 2011 10 29, 12:27)
na ,pati domiuosiu taro kortų mokslu,tad žinau.Galiu 100% užtikrinti,kad nėsčiai moteriai burtis nevalia.
jeigu gali užtikrinti reiškias gali man ir argumentuoti Kol nebus argumentų tol man žodžiai kažkokie nieko visiškai nereikš Beja o jei gali taipadaryti,prašau pranešk man , nes man aktualu žinoti KODĖL gi
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 29, 12:30)
jeigu gali užtikrinti reiškias gali man ir argumentuoti Kol nebus argumentų tol man žodžiai kažkokie nieko visiškai nereikš Beja o jei gali taipadaryti,prašau pranešk man , nes man aktualu žinoti KODĖL gi
nutinka tai ,kad gali persiduoti būsimam vaikeliui visa programa