Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Eduliaa @ 2011 10 25, 10:03)
Sveiki, skaitinejau as cia ta temele ir uzsimaniau ir savais ispudziais pasidalinti. Buvau pas Aleksandra ir as nuvaziavusi prie siek tiek daugiau nei 2 metus. man jis visai nepatiko, labai mazai ka pasakojo sakydamas jog vis tos pacios kortos iskrenta, veliau temdamas laika pasiziurejo i mano ir busimo vyro horoskopus (beziurint vyro gimimo data sumaise,o kai pastebejom klaida,isivede gera data ir pasake kad nelabai kas skiriasi nuo to ka pasake,nu laba diena nelabai skirias!!! skirtumas 2 metai) dar kas labai istrigo - mesdamas kortas pasake "turesi vaiku,bet dukros neturesi,bus sunus.... net nezinau ka turetum padaryti... ne, tikrai neturesi dukters!!!!" stekit ka laikiau ant ranku po 11men?! ogi dukryte!!!  biggrin.gif 
jei kas klaustu mano asmenines nuomones,tikrai nesiulyciau pas ji vaziuot.

smile.gif Na va irgi pasitvirtina.. Apskritai vaiko lyti nustayti tai itin manau sunku ir gal net gi teoriskai nezinau ar imanoma... nebent jau igudes burejas stebėdamas savo praktiką tai nustato smile.gif Ar gims berniukas ar mergaitė tikimybė 50 procentų yra..Taip kad su tais būrėjais...Arba pataikysi arba nepataikysi biggrin.gif Ir apskritai kodėl moterys Einat pas būrėjus? Ar išgirsti, kad tikrai apsižėnysi ir kad turiėsi tiek ir tiek vaikų? Ar einate tuomet kaip yra tam tikra problema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milke @ 2011 10 24, 18:48)
O gera bureja pas kuria esu buvus tai Aldona is Poilsio gatves, tai pildesi viskas, tik, kad dabar laidiniu telef niekas neatsiliepia. Gal esat kuri nors buvusi pas Aldona, kokie jusu atsiliepimai?

Poilsio g. yra Vanda. Apie Aldona is ten negirdejau.
Papildyta:
Eduliaa, man pas Aleksandra irgi nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 10 24, 20:33)
O kuri buria is rankos, visai noreciau isbandyt

Is rankos Vanda is Poilsio g. man ziurejo. Tik zvilgtelejo ir greitai greitai pradejo kalbeti. Gal patirtis didziule, kad nereikejo isiziureti, bet labai greitai viska pamate. Atsimenu tik kiek metu gyvensiu ir kiek vaiku turesiu. bigsmile.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 25 spalio 2011 - 13:16
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 25, 12:38)
smile.gif  Ir apskritai kodėl moterys Einat pas būrėjus? Ar išgirsti, kad tikrai apsižėnysi ir kad turiėsi tiek ir tiek vaikų? Ar einate tuomet kaip yra tam tikra problema? smile.gif

As buvau 2 kartus ir abu kaip sakant is neturejimo ka veikt smile.gif As ten nieko nekalbu ir neklausyneju, nueinu paklausau ka kalba ir iseinu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 10 25, 14:41)
As buvau 2 kartus ir abu kaip sakant is neturejimo ka veikt smile.gif As ten nieko nekalbu ir neklausyneju, nueinu paklausau ka kalba ir iseinu. smile.gif

O pinigų negaila? smile.gif Ir ar negaila jei kokių vėjų prišneka.... a?Suprantu dėl smalsumo nueiti vieną kartą.. bet kam tada eiti antrą? Beja kaip einate su mintim ant bairio arba dėl įdomumo, smalsumo ir dėl visokių kitokių priežaščiaų iš serijos ,,iš neturėjimo ką veikti'' Tai ir atsakymas kortose toks pats būna... Kortos taip pat atsako į klausimą kaip ir klausiantysis jų klausia biggrin.gif Klausimas bus ant bairio, manau ir atsakymas bus taip pat ant bairio mirksiukas.gif Taip kad manau prieš einant visgi reikia apsvarstyt ar to reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 25 spalio 2011 - 14:54
As niekada neejau siaip. Ejau turedama klausymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 25 spalio 2011 - 15:19
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 25, 16:52)
O pinigų negaila? smile.gif  Ir ar negaila jei kokių  vėjų prišneka.... a?Suprantu dėl smalsumo nueiti vieną kartą.. bet kam tada eiti antrą? Beja kaip einate su mintim ant bairio arba dėl įdomumo,  smalsumo ir dėl visokių kitokių priežaščiaų iš serijos  ,,iš neturėjimo ką veikti'' Tai ir atsakymas kortose toks pats būna... Kortos taip pat atsako į klausimą kaip ir klausiantysis jų klausia biggrin.gif Klausimas bus ant bairio, manau ir atsakymas bus taip pat ant bairio mirksiukas.gif Taip kad manau prieš einant visgi reikia apsvarstyt ar to reikia drinks_cheers.gif

Jokiu klausymu neklausiu, gi sakiau isklausau ka ale kortos sako ir man abu kartus pasake labai tiksiu dalyku apie mane ir mano artimus. O ejau abu kartus su drauge, kompanija palaikiau ir tuopaciu pasiklausiau ka sneka. Va tame ir reikalas eini lyg del nieko, bet iseini issiziojas kaip tiksliai atspeja ar pamato ar isskaito tam tikrus dalykus, kurie gal tiktu vienam zmogui is 1000. Aisq pasako ir tokiu kur gali tikti kas 5 smile.gif O jei ateini ale su klausymu ir ypac kuri isreiski garsiai manau tada gali neblogai ir pakurt busima situacija smile.gif Manau jei eit su klausymu tai kuri uzduodi mintyse arba isvis nieko nesakyt ir jei tikrai zmogus kazka gali pats atsakys i tavo klausyma ar bent apibudins situacija wink.gif Aisq jei pirma kart butu nieko neatspejus matyt antra kart ir nebuciau nuejus, bet kadangi man atitiko tai kodel nenueit antra kart, bet pati va niekaip nesusiorganizuoju smile.gif Nebent prisijungiu prie drauges kuri pakviecia.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 10 25, 16:35)
Jokiu klausymu neklausiu, gi sakiau isklausau ka ale kortos sako ir man abu kartus pasake labai tiksiu dalyku apie mane ir mano artimus. O ejau abu kartus su drauge, kompanija palaikiau ir tuopaciu pasiklausiau ka sneka. Va tame ir reikalas eini lyg del nieko, bet iseini issiziojas kaip tiksliai atspeja ar pamato ar isskaito tam tikrus dalykus, kurie gal tiktu vienam zmogui is 1000. Aisq pasako ir tokiu kur gali tikti kas 5 smile.gif O jei ateini ale su klausymu ir ypac kuri isreiski garsiai manau tada gali neblogai ir pakurt busima situacija smile.gif Manau jei eit su klausymu tai kuri uzduodi mintyse arba isvis nieko nesakyt ir jei tikrai zmogus kazka gali pats atsakys i tavo klausyma ar bent apibudins situacija wink.gif Aisq jei pirma kart butu nieko neatspejus matyt antra kart ir nebuciau nuejus, bet kadangi man atitiko tai kodel nenueit antra kart, bet pati va niekaip nesusiorganizuoju smile.gif Nebent prisijungiu prie drauges kuri pakviecia.

oi deja.... noriu aš tave nuvilti.... smile.gif Ateidamas žmogus visgi turi pasakyti kas labiau jį domina darbas, mokslas, karjera, šeima, kelionės ir t.t smile.gif iš kiekvienos kombinacijos gali nemažai nupasakoti... jeigu eisi su konkrečiu klausimu tai ir atsakymas bus konkretesnis smile.gif o kaip jau ateini ir ale tau viską pasakoja tai čia jau turi būti ekstrasensu kokiu kad viską nusakyti, aišku yra tokių delionių kurioms ir nereikai klausimų ir taip viskas matosi smile.gif Bet tokiu būdu gali labai į lankas nusigrybauti smile.gif o dėl pakūrimo būsimos situacijos tai čia jau irgi nelabai tikslu... Pasakydama santykiai su X asmeniu ir su tavimi klausimą ką čia gali prikurti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 26, 11:52)
oi deja.... noriu aš tave nuvilti.... smile.gif  Ateidamas žmogus visgi turi pasakyti kas labiau jį domina darbas, mokslas, karjera, šeima, kelionės ir t.t smile.gif  iš kiekvienos kombinacijos gali nemažai nupasakoti... jeigu eisi su konkrečiu klausimu tai ir atsakymas bus konkretesnis  smile.gif  o kaip jau ateini ir ale tau viską pasakoja tai čia jau turi būti ekstrasensu kokiu kad viską nusakyti, aišku yra tokių delionių kurioms ir nereikai klausimų ir taip viskas matosi smile.gif  Bet tokiu būdu gali labai į lankas nusigrybauti smile.gif  o dėl pakūrimo būsimos situacijos tai čia jau irgi nelabai tikslu... Pasakydama santykiai su X asmeniu ir su tavimi klausimą ką čia gali prikurti ax.gif  biggrin.gif

Kaip sakiau nelabai as specializuojuosi burimuose, nes buvau tik pora kart ir ten pat. Bet man ir be klausymu puikiai viska nusake. beja ten pat ejo dar 4 man zinomi zmones ir jie ir nieko neklause, na tiesa taip po to kai ale ji pabure buvo kas dar papildoma klausyma uzdave.
Atsakyti
Siandiena is smalsumo ejau pas viena gargzduose, niekaip del darbo neapsisprendziu o namiskiai visai nepatariai,galvojau gal ka nors pasakys patars.... bet tiesa pasakiu supainiojo dar labiau. ir pries kelias dienas sesuo buvo pas ja nuejus,tai poto ziurejom kas sutapo mums ir kas ne jo pasakyta. biggrin.gif nemazai dalyku pasieke abiem tokiu paciu,bet turiu pasakyti buvo ir tokiu kur tik viena is musu tesake ir taikliu. tad ir nezinau ar patiko man pas ja ar ne,paziuresim laikas parodys.
Atsakyti
sveikos, merginos! vel as cia.. aisku iki siol prisilaikau tos pacios nuomones, kad tikru bureju pas mus mazai, arba is vis nera.. tik kylo tikslus klausimas, kaip jus manot, ar tikras burejas pamatys, kad atejusi pas ji/ja moteris yra nescia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2011 10 28, 22:30)
sveikos, merginos! vel as cia.. aisku iki siol prisilaikau tos pacios nuomones, kad tikru bureju pas mus mazai, arba is vis nera.. tik kylo tikslus klausimas, kaip jus manot, ar tikras burejas pamatys, kad atejusi pas ji/ja moteris yra nescia?  4u.gif

Jei kortos tą parodys tai pamatys, o jei ne tai nepamatys biggrin.gif
Atsakyti