QUOTE(Eduliaa @ 2011 10 25, 10:03)
Sveiki, skaitinejau as cia ta temele ir uzsimaniau ir savais ispudziais pasidalinti. Buvau pas Aleksandra ir as nuvaziavusi prie siek tiek daugiau nei 2 metus. man jis visai nepatiko, labai mazai ka pasakojo sakydamas jog vis tos pacios kortos iskrenta, veliau temdamas laika pasiziurejo i mano ir busimo vyro horoskopus (beziurint vyro gimimo data sumaise,o kai pastebejom klaida,isivede gera data ir pasake kad nelabai kas skiriasi nuo to ka pasake,nu laba diena nelabai skirias!!! skirtumas 2 metai) dar kas labai istrigo - mesdamas kortas pasake "turesi vaiku,bet dukros neturesi,bus sunus.... net nezinau ka turetum padaryti... ne, tikrai neturesi dukters!!!!" stekit ka laikiau ant ranku po 11men?! ogi dukryte!!!
jei kas klaustu mano asmenines nuomones,tikrai nesiulyciau pas ji vaziuot.
jei kas klaustu mano asmenines nuomones,tikrai nesiulyciau pas ji vaziuot.
Na va irgi pasitvirtina.. Apskritai vaiko lyti nustayti tai itin manau sunku ir gal net gi teoriskai nezinau ar imanoma... nebent jau igudes burejas stebėdamas savo praktiką tai nustato Ar gims berniukas ar mergaitė tikimybė 50 procentų yra..Taip kad su tais būrėjais...Arba pataikysi arba nepataikysi Ir apskritai kodėl moterys Einat pas būrėjus? Ar išgirsti, kad tikrai apsižėnysi ir kad turiėsi tiek ir tiek vaikų? Ar einate tuomet kaip yra tam tikra problema?