Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Lyre @ 2011 10 22, 20:00)
Tai va... todel ir nebeeinu daugiau. Bet i burejus galima ziureti ir kaip i psichologus. Man asmeniskai po apsilankymo pas juos visada palengvedavo. Ir pas juos pigiau, nei pas psichologus. Drauge uz valanda psichologui mokejo 100 lt.

Ne nu jau palyginai karvę su telyčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 22, 23:56)
Ne nu jau palyginai karvę su telyčia  doh.gif

Cia kaip kam.
Atsakyti
O man pas Olia pildosi...
Nuejau antra karta del idomumo. pradejo pasakot, sakau, nesamone, tikrai nesisviecia. Neturesiu tokiu reikalu su ta istaiga. ir pamirsau. O va po 2d grizau namo ir pasirodo dar ir kaip gali but... :-(.
Na, dar laukiu, kol geri dalykai issipildys...
Atsakyti
O man per 2 metus neissipilde nei viena Olios pranasyste. aferizmas, issipilde tik del istaigos?
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 10 23, 18:38)
O man per 2 metus neissipilde nei viena Olios pranasyste. aferizmas, issipilde tik del istaigos?

Neee, kelios issipilde, kur sakiau tikrai ne ir net nesusimato.del darbu kai bure, tai labai tiksliai pasake. apie vyro darbus labai tiksliai pasake. O kitoms pranasystems dar metai laiko yra. Ziuresim.... Laukiu dabar tu geruju issipildymo :-). Jeigu idomu, kitais metais spalio men galesiu pasakyt ar ivyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 10 22, 20:00)
Tai va... todel ir nebeeinu daugiau. Bet i burejus galima ziureti ir kaip i psichologus. Man asmeniskai po apsilankymo pas juos visada palengvedavo. Ir pas juos pigiau, nei pas psichologus. Drauge uz valanda psichologui mokejo 100 lt.

Pas Radą valanda pokalbio kainuoja irgi 100 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 10 23, 19:30)
Pas Radą valanda pokalbio kainuoja irgi 100 Lt smile.gif

Kaip save vertina. doh.gif Nejaugi kazkas eina uz tokius pinigus?
Atsakyti
Siandien su drauge buvom pas bureja Reikjaviko 3-3, cia gal ta Maryte nzn, bet nepatiko jos burimas visiskai, nieko blogo nepasake, bet burimas toks-noresi bus taip, noresi bus taip, apie praeiti visiskai nieko, o ateitis kaip noresiu, bet kazkodel negaila tu 20 lt., nes nepiktybine ji moteris. O gera bureja pas kuria esu buvus tai Aldona is Poilsio gatves, tai pildesi viskas, tik, kad dabar laidiniu telef niekas neatsiliepia. Gal esat kuri nors buvusi pas Aldona, kokie jusu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 10 23, 21:31)
Kaip save vertina.  doh.gif Nejaugi kazkas eina uz tokius pinigus?

Nu, eina... O kainą ji pasikėlė po patirto infarkto. Guodėsi, kad viskas dėl įtempto darbo.
Atsakyti

QUOTE(Milke @ 2011 10 24, 19:48)
Siandien su drauge buvom pas bureja Reikjaviko 3-3, cia gal ta Maryte nzn, bet nepatiko jos burimas visiskai, nieko blogo nepasake, bet burimas toks-noresi bus taip, noresi bus taip, apie praeiti visiskai nieko, o ateitis kaip noresiu, bet kazkodel negaila tu 20 lt., nes nepiktybine ji moteris. O gera bureja pas kuria esu buvus tai Aldona is Poilsio gatves, tai pildesi viskas, tik, kad dabar laidiniu telef niekas neatsiliepia. Gal esat kuri nors buvusi pas Aldona, kokie jusu atsiliepimai?

Na matai kaip gerai, kaip panoresi taip ir bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai va, kad bent tu 20lt negaila pas ja, kad gal ir nevisai risliai ji kalba, bet bent man tai kaikuriuos dalykus labai tiksliai pasako. bet noreciau as pas kita nubegt, bet, kad pas visu reik uzsirasyt i prieki, o as nelabai planine esu smile.gif
Papildyta:
O kuri buria is rankos, visai noreciau isbandyt
Atsakyti
Čia kiek man žinoma Klaupėdoje:
1. Chiromante – 323663
2. Aleksandras - 861855099
3. Regina - 861844870 – Gargzdai
4. Cigone – 860331793 – prie universiteto
5. Maryte – Reikjaviko g. 3-3
6. Babushka – 271998 - Poilsio g. 15-3
7. Irena – 495460 – taro kortos
8. Rita – 867227174 – Kretinga, Pasieniciu g. 6-7
9. Liudmila – 410393 – ‘Vetrunge” 12 aukstas
10. Irena – 865384471 – Simonaitytes g. 32-32
11. Rada – 865516592
12. Baltijos pr. – 869958212
13. Marijona - 846276218
14 :Natalija -Paryziaus komunos g - 865220314
15. Regina is Varniu 860540124
16.Vanda- ekstrasensu musis 846271998
17. http://www.wix.com/rutelio/magija

Cia kitam forume radau smile.gif Gal kokios nezinojo kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 24 spalio 2011 - 20:16
Sveiki, skaitinejau as cia ta temele ir uzsimaniau ir savais ispudziais pasidalinti. Buvau pas Aleksandra ir as nuvaziavusi prie siek tiek daugiau nei 2 metus. man jis visai nepatiko, labai mazai ka pasakojo sakydamas jog vis tos pacios kortos iskrenta, veliau temdamas laika pasiziurejo i mano ir busimo vyro horoskopus (beziurint vyro gimimo data sumaise,o kai pastebejom klaida,isivede gera data ir pasake kad nelabai kas skiriasi nuo to ka pasake,nu laba diena nelabai skirias!!! skirtumas 2 metai) dar kas labai istrigo - mesdamas kortas pasake "turesi vaiku,bet dukros neturesi,bus sunus.... net nezinau ka turetum padaryti... ne, tikrai neturesi dukters!!!!" stekit ka laikiau ant ranku po 11men?! ogi dukryte!!! biggrin.gif
jei kas klaustu mano asmenines nuomones,tikrai nesiulyciau pas ji vaziuot.
Atsakyti