Sveikos, gal žinote koks yra Marytės iš Klaipėdos tel. numeris? Dėkoju iš anksto.
sveikos klaipedietes
karts no karto paskaitineji sia temute ir nusprendziau pasidalinti savo patirtimi apie klaipedos burejas...
pas pirma kuria buvau 2007 metu pavasari Maryte,burimas buvo trumpas,bet konkretus tiesiog susakyti faktai,viskas apsioliuciai viskas issipilde per 6men.
pagauta azarto sugalvojau po metu pakartoti, burimas trumpas,nieko koknkretaus viskas miglota neaisku... ir tiesa sakant nelabai ka supratau...
2008 metu liepos men. apsilankiau pas bureja misko kvartale neatsimenu vardo ant vizitines raso "Gyvenimo ivykiu skaitymas Taro,M.Lenorman kortomis" sensas truko apie 1val. praeitis tiksliai nusakyta,o is ateities iskrito viena labai negrazi korta, jos paklausus ka ji rodo ji tiksliai neatsake... lygiai po savaites mire mano tetis
, o dar po menesio turejo buti mano vestuves. as vel einu pas ja ir klausiu kodel ji nieko neuzsimine, ar nemate tetes mirties,tada ji paaiskino ka reiske ta iskritusi korta... kad ji mate artimo zmogaus mirti bet ta korta rodo po 7 dienu, 7savaiciu, 7menesiu ar net 7metu.. o kadangi mes ruosemes vestuvems nenorejo manes liudinti...
2010 metais teko apsilankyti pas astrologe Liaugminiene, dariausi klausimo analize,issipilde.
Gal Marytės numerį turite?