Ar kam teko lankytis pas Alekseju ? Pries kazkiek metu norejau pas ji apsilankyti, bet kazkaip persigalvojau ir ant dienu buvo iseje straipsniai, kad aferistas ir t.t. turejo kazkokiu bylu, nors ziuriu,kad vistik vercias jis tuo savo amatu burimais ir t.t. ar susiduret kas ?
QUOTE(JolaManta @ 2012 05 04, 21:39)
8648 98142
sveikos o tebegyvena ši būrėja Palangoje? gal kas nesenai lankėtės kokios kainos dabar?
Sveiki. Gal kas gali nurodyti kontaktus (pasta telefona) bureju ar pan sugebejimu zmoniu kurie tikrai tikrai tikrai gali padet ar yra padeje. Nenuvyle. Tiesa sake. Atsake i klausimus....
Begalo reikia
Geriausia klaipeda ir jos apylinkes,telsiu rajonas...na dar siauliu...
Dekoju.
Begalo reikia
Geriausia klaipeda ir jos apylinkes,telsiu rajonas...na dar siauliu...
Dekoju.
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 05 04, 20:10)
Merginos, pas kokią būrėją Klaipėdoje Natalija Bunkė lankėsi? Ką tik laidoje pasakojo, gal supratot, apie kurią, kokius ten stebuklus ji daro, smalsu
Laba diena,
Ji lankėsi pas Vilmą, pati brangiausia. Kažkiek apie ją yra čia
http://www.supermama...626109-100.html
Jei norėsite sužinoti iš kur aš žinau - rašykite, prašau, man pm
Gal žinote kiek Laima iš Baltijos pr. ima už paslaugas
Gal kas nors iš čia besilankančių turi Vidos kontaktus, prieš keletą metų gyveno Klaipėdoje Debreceno gatvėje ir tiksliai žinau kad persikėlė kitur bet taip pat Klaipėdoje. Esu aplankiusi be galo daug būrėjų, vet Vida man labiausiai tiko ir tiksliai viską nusakydavo. Kartą net svarbų sprendimą priėmiau jos dėka ir iki šiol džiaugiuosi. O galėjo viso to nebūti kas dabar yra... Aš manau kad kiekvienas žmogus turi savo būrėją kuris tiksliausiai pasako praeitį, o gal būt padeda ir kryžkelėje pasirinkti tinkamą kelią
Gal kas žinote Vidos kontaktus, būčiau labai labai dėkinga!!!
Gal kas žinote Vidos kontaktus, būčiau labai labai dėkinga!!!
Sveikos, na man asmeniskai patiko Gerda Red, cia rasiau ir kituose puslapiuose, kur is kitu miestu iesko. kadangi ji vazineja po LT tai manau tikrai imanoma pas ja patekti, as pas ja buvau Palangoje.
man patiko tuo,kad sake viska kaip yra, esama situacija, pasake busena ir pan, apie taiti irgi pasake metu begyje mazdaug ir jau pildosi, praejo 2 menesiai...is nuotrauku daug pasako. kadangi as ejau su rimtu reikalu, turejau klausimu, tai man tikrai padejo, patare kaip elgits...jei kam reikes asmeniskai galiu parasyti kontaktus.
man patiko tuo,kad sake viska kaip yra, esama situacija, pasake busena ir pan, apie taiti irgi pasake metu begyje mazdaug ir jau pildosi, praejo 2 menesiai...is nuotrauku daug pasako. kadangi as ejau su rimtu reikalu, turejau klausimu, tai man tikrai padejo, patare kaip elgits...jei kam reikes asmeniskai galiu parasyti kontaktus.
Na silpnumo akimirką susigundžiau išbandyti Aleksėjaus paslaugas. Pagal jį kortos kaltos, kad nerodė. Jis nei prie ko. Gaila išmestų pinigų. Nežinau iš kur teigiamų atsiliepimų Magas Aleksėjus gavo.