Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

[quote=Klaipėdiete,2014 03 23, 20:00]
[quote=Sunrayja,2014 03 21, 11:03]
bureja Olia 861524032
4u.gif
Aciu labai! Gal turite atsiliepimu apie Olga? g.gif
[/quote]
Buvau gruodzio gale. Patiko, bet dar neturiu ka pasakyti nes nespejo issipildyti ateities spejimai. Bet dabartine situacija atspejo.

Jus ir D-i-a kai nueisit parasykit ispudzius jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
Gal apie Olga daugiau atsiliepimu yra? Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2014 04 03, 19:34)

Aš kažkada buvau pas ją, sumokėjau apie 40-50 lt, dabar tiksliai nepamenu, o dėl būrimo tai dalis išsipildė, dalis ne.
Atsakyti
QUOTE(zibute30 @ 2014 04 04, 11:18)
Aš kažkada buvau pas ją, sumokėjau apie 40-50 lt, dabar tiksliai nepamenu, o dėl būrimo tai dalis išsipildė, dalis ne.

Aš buvau pas Olgą prieš keleta metų, tai aplamai niekas neišsipildė.Nei gero, nei blogo
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2014 04 03, 20:34)

Mokejau 40lt. Buvau 2 kartus. Daug pribure, bet niekas neissipilde. Pas ja galima uzsisakyt burima pvz metams ar 5 laikotarpy. Bandziau abu variantus, bet abu kartus vejai. Na, bet sugeba isleist su super gerom emocijom :-)
Atsakyti
Merginos, gal kuri žino būrėją, kuri prieš daug metų dirbo Viktorijos viešbutyje. Ji buvo tamsaus gymio, dabar gal apie 60 metų turėtų būti. Burdavo ir iš kavos tirščių. Gal kuri pamenate?
Atsakyti
Sveikutes, kokia gera bureja rekomenduotumet klp? Noriu kortomis isiburt. Esu buvus seniau ir pas ponia vanda ir pas kita ponia. Vienos kontaktu nebepamenu nors man visai patiko. Praejo trys ar keturi metai, noretusi jau apsilankyt.
Atsakyti
Buvau pries 3 metus pas tokia Aldona bureja, beje ne pirma karta, nes pildesi daug kas. Ji gyvena Nidos 50-55 , 5 aukstas, galima eiti neprisiregistravus. Kas norit -pameginkit.
Atsakyti
QUOTE(Million @ 2014 06 22, 18:29)
Buvau pries 3 metus pas tokia Aldona bureja, beje ne pirma karta, nes pildesi daug kas. Ji gyvena Nidos 50-55 , 5 aukstas, galima eiti neprisiregistravus. Kas norit -pameginkit.

kokia kaina ima?
kiek minuciu uztrukdavot pas ja?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 06 22, 19:39)
kokia kaina ima?
kiek minuciu uztrukdavot pas ja?

Preis 3 metus eme 20 lt, buria apie 20-30 min, pas ja pirma karta nuejau pries 18 metu, daug kas issipilde, paskui nuejau po 7 metu, paskui kas 2,3 metus apsilankydavau ir pildydavos ir kaip zmogus patiko. Beje, dabar turetu buti labai sena. Dar anoj zinutej suklydau , ji gyvena Nidos 50-58, duru kodas 359, telef 8 46 233426.
Atsakyti
QUOTE(rasyte78 @ 2013 10 23, 01:08)
Sveikos merginos. noriu pasidalinti savo patirtimi, pries 3 metus buvau pas Olia Statybininku g. buriausi 2 metams. taigi - galiu pasakyti kad didzioji dalis issipilde..

Užsirašiau ir aš pas Olią, žiūrėsim, ką pasakys
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Kadangi buvo prašoma, kad parašyčiau čia ( supermamoje ) kada pradėsiu kelti kortas. Tai pažadą tęsiu.
Keliu kortas ir ne tik.
Kaina 52 Lt.
Nr. 8677 97575
Registruotis reikia, nes artimiausiom dienom kol kas nėra vietų.
Atsakyti