panos, ar grazina is palangos dar buria,gal kas numeriuka galetu parasyt
aciukas
QUOTE(Naine45 @ 2014 02 02, 18:31)
Gal kas būrėtes ,,Juodajam drakone''? Klaipėdoje?
Kiek teiravausi, kainos 800-400lt, biskeli aukštokos.
Ar visiems taip?
O kokybė kaip?Ar išsipildo?Kokie atsiliepimai?
Kiek teiravausi, kainos 800-400lt, biskeli aukštokos.
Ar visiems taip?
O kokybė kaip?Ar išsipildo?Kokie atsiliepimai?
neteko girdeti,bet jau kaina tai kosmosas
QUOTE(gabiegabriele @ 2014 02 02, 18:54)
neteko girdeti,bet jau kaina tai kosmosas
Nu tikrai aukšta. Bet gal padeda? Įdomu būtų sužinoti merginų nuomones kas ten lankėsi,galėtų plačiau papasakoti.
gal kas buvot pas Rada? ar issipilde kas? buvau pernai pas ja, siaip man is dalies patiko, atejau ir iskart pamate, kokios problemos pas mane, pasijutau kaip nuoga pries ja apie dabarti daug tiesos pasake, su ateitimi ziuresim kaip bus, siaip kas nepatiko, kad yra kategoriska pasake taip ir kitaip tipo nebus...be to kalba apie mirti, man pasake, tetai mano, siaip reiktu perspeti, kad geriau apie mirti nieko nesakytu jeigu mato...siaip, bure mane kazkur apie 2 metu laikotarpi ir daugiau tai ziuresim, kaip cia kas bus...
gal kas galit i az imest burejos olios kontaktus kiek zinau statybininku pr ji
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 03 12, 11:11)
Tikrai, kas galit parasyti Olgos burejos tel.nr?
Aciu!
QUOTE(INITIALI @ 2013 10 23, 09:51)
Merginos help please!!! Bureja is Lotoso ziedo ir Natalija is Paryziaus komunos ta pati bureja?
Mane taip pat domina Natalija, norėčiau vėl išsiburti. Prieš kokius 8metus buvau, priešais Pavasario parduotuvę kitoj gatvės pusėj penkiaaukščio pirmam aukšte, ten kybojo tokie raudoni konkolai, ar tai japoniški ar kinietiški, tiksliai nežinau. Žodžiu ji buvo trumpais juodais plaukais, tamsių akių. Na išsibūriau pas ją galima sakyti iš smalsumo ir išėjus nesureikšminau ką pasakė, bet kažkaip viską užfiksavau, nes net nemaniau, kad galėtų taip gyvenimas apsiversi aukštyn papais. Po poros metų viskas pradėjo pildytis. Aš esu šokiruota, kaip gali žmogus išmetęs kortas ateitį nuspėti, nesuvokiama
QUOTE(D-i-a . . . @ 2014 03 12, 11:11)
QUOTE(Klaipėdiete @ 2014 03 20, 21:55)
bureja Olia 861524032
[quote=Sunrayja,2014 03 21, 11:03]
bureja Olia 861524032
Aciu labai! Gal turite atsiliepimu apie Olga?
bureja Olia 861524032
Aciu labai! Gal turite atsiliepimu apie Olga?