Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Sveiki,
ar esat girdėję apie kažkokią Ireną, bet iš Gedminų g?
Atsakyti
Sveikos merginos. noriu pasidalinti savo patirtimi, pries 3 metus buvau pas Olia Statybininku g. buriausi 2 metams. taigi - galiu pasakyti kad didzioji dalis issipilde..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte78: 23 spalio 2013 - 00:08
Merginos help please!!! Bureja is Lotoso ziedo ir Natalija is Paryziaus komunos ta pati bureja?
Atsakyti
Laba. Gal kas zinote burejos Birutes priesais vasaros estrada tel. Nr? Pries kelis metus bure, dauguma issipilde. Norec vel nueit, bet nebeturiu kontaktu...
Atsakyti
Gal kas zinote bureja cigone,prie koki 14 metu gyveno Salantu rajone,labai gerai buria is kortu,nupasakoja gyvenima,lyg kartu gyventu. Bet po poros gal metu ji issikele kaimynu ziniomis i Klaipeda. Gal kas girdeje ir zinote kur ji dabar gyvena,labai tikiuosi vis dar buria,nes taip nupasakoti dabarti ir ateiti,kurios praktiskai viskas issipilde,retai imanoma. smile.gif
Atsakyti
gal kas zinote burejos-cigones magaritos is palangos numeriuka 4u.gif gal kokiu atsiliepimu turite g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

norėjau patarimo dėl Klaipėdiškės būrėjos Vandos. Tiesiog ji dabar važinėja po Lietuvą ir kaip tik atvažiuoja į mūsų miestą. Ar verta apsilankyti pas ją? Turiu problemų su sveikata. Tiesiog kaina gana nemaža 60lt. O man jie visgi nemaži pinigėliai verysad.gif
Ką patartumėte??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaira @ 2014 01 23, 17:44)
Sveikos merginos  smile.gif

norėjau patarimo dėl Klaipėdiškės būrėjos Vandos. Tiesiog ji dabar važinėja po Lietuvą ir kaip tik atvažiuoja į mūsų miestą. Ar verta apsilankyti pas ją? Turiu problemų su sveikata. Tiesiog kaina gana nemaža 60lt. O man jie visgi nemaži pinigėliai verysad.gif
Ką patartumėte??? 4u.gif

Buvau pas ja KLP. Net negalejo pasakyti, ar turiu vaiku. Pasakiau, kad turiu, tai pasake, kad turiu sunu, o pas mane dukra. Galu gale prisnekejo tokiu nesamoniu, kad as atsikeliau ir zvengdama isejau, nesusimokejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 23 sausio 2014 - 18:32
QUOTE(Adaira @ 2014 01 23, 17:44)
Sveikos merginos  smile.gif

Ką patartumėte??? 4u.gif

as irgi buva, daugiau neiciau ir kitoms nepatariu. Jai tik pinigai galvoje. Uz 15 min. pokalbio neverta tiek moketi. kadangi as irgi tutiu problemu su sveikata, tai pradejo man siulyti papildu uz 120 lt doh.gif , nesamone kazkokia.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 01 23, 20:45)
as irgi buva, daugiau neiciau ir kitoms nepatariu. Jai tik pinigai galvoje. Uz 15 min. pokalbio neverta tiek moketi. kadangi as irgi tutiu problemu su sveikata, tai pradejo man siulyti papildu uz 120 lt doh.gif , nesamone kazkokia.

Matau, kad tik blogi vertinimai apie ją. O per televizorių taip gražiai pakalbėjo smile.gif Matau, kad čia bus dar vienas šou 4u.gif
O gal yra nors viena mergina kuriai teisybę pasakė???
Atsakyti
QUOTE(Adaira @ 2014 01 24, 09:31)
Matau, kad tik blogi vertinimai apie ją. O per televizorių taip gražiai pakalbėjo  smile.gif Matau, kad čia bus dar vienas šou  4u.gif
O gal yra nors viena mergina kuriai teisybę pasakė???

niu va, pasižymėjo Vandutė ant visos Lietuvos biggrin.gif Šiandien LRyro skaityklėje aprašyti jos apsilankymo Alytuje atgarsiai. doh.gif Jau tikrai neikit merginos pas ją ir dr kitoms pasakykit
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2014 01 29, 22:44)
niu va, pasižymėjo Vandutė ant visos Lietuvos biggrin.gif Šiandien LRyro skaityklėje aprašyti jos apsilankymo Alytuje atgarsiai. doh.gif  Jau tikrai neikit merginos pas ją ir dr kitoms pasakykit

http://www.lrytas.lt...=2#.UulfhrSO41E

prasom paskaitykit. man panasiai buvo, irgi siule papildu doh.gif . Ir gyvensiu tiek pat kaip ir visi lotuliukas.gif uztenka mums jai turtus krauti uz makaronus ant ausu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 29 sausio 2014 - 22:19