Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Manyčiau apibūdinot būrėją Laimą Ji gyvena Baltijos pr. devynaukštyje netoli Maximos

GAL JOS TIKSLU ADRESA ZINOTE?
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2013 01 04, 23:04)
Esu buvusi pas Natalija iš P. Komunos g. ir pas Laimą (ankščiau buvo Smilties Pylimo g., dabar Taikos pr.). Ir abiem esu patenkinta. Bet labiau būčiau dar kartą linkusi nueiti pas Laimą. Ji daugiau papasakoja ir iš nuotraukų gali papasakoti apie žmogų. Ne tik meta kortas, bet ir duoda praktiškų patarimų smile.gif

Gal galima kontaktus gauti siu moteru ? 4u.gif

QUOTE(angelute @ 2013 01 07, 10:57)
Gal kas nesenai pas Grazina is Palangos buvo?

Tokiu nesamoniu prikalbejo ,juokas net ima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eduliaa @ 2013 05 24, 09:13)
Sveiki,
vis ruosiuosi parasyti savo ispudziu kai buvau pas Grazina palangoj ir neprisiruosiu.
sake kad musu vyrai turi kazkokias moteris su kuriom susirasineja sms,bet del ju musu tikrai nepaliks. poto mes abi turim mazus vaikucius, 3-3.5men tai abiem sake kad jei paliksim jaunai moteriai kad kazkas negerai vaikuciams nutiks,to pasprinks ar issigas. nu sutinku kad taip gali nutikti,bet kas abieju vaikuciams kazkaip itarima kelia.... smile.gif poto dar kad abi galim is sono pinigeliu prisidurt ir visa ta reikala taip pat apibudino.

Sveikos,
man apie vyra laaaabai panasiai pribure. Dabar dar karta isitikinau , kad nesamone cia doh.gif . Dar pradzioje patikejau, o dabar ne. Aciu kad pasidalinot patirtim good.gif mano kitai draugei bure, kad vyra susiras kita iki nauju metu, o ji iki siol su senu gyvena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bratze @ 2013 05 24, 14:47)

Tokiu nesamoniu prikalbejo ,juokas net ima  doh.gif  biggrin.gif

papasakokit mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sunrayja,2013 05 24, 13:05]
Sveikos,
man apie vyra laaaabai panasiai pribure. Dabar dar karta isitikinau , kad nesamone cia doh.gif . Dar pradzioje patikejau, o dabar ne. Aciu kad pasidalinot patirtim good.gif mano kitai draugei bure, kad vyra susiras kita iki nauju metu, o ji iki siol su senu gyvena biggrin.gif

Man nieko panasaus apie vyra nesake, kaip tik isgyre ir sake kad retai kada bemato tokius dorus vyrus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eduliaa @ 2013 05 24, 09:13)
Sveiki,
tai abiem sake kad jei paliksim jaunai moteriai kad kazkas negerai vaikuciams nutiks,to pasprinks ar issigas

Geeras, man pasakė, kad jeigu paliksiu kam nors savo vaiką, tai bus jo laidotuvės, nes tipo mato vaikišką karstelį doh.gif Eina sau, kaip išsigandau tada, o dabar matau, kad panašias pasakas seka visiems doh.gif Nu, Gražina galutinai susigadino reputaciją...
Atsakyti
Galvojau mete si amata ...
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 05 24, 16:05)
Sveikos,

papasakokit mirksiukas.gif

Visikai nusisnekejo apie praeiti ir dabartine situacija ,visa laika klausinejo visko ,nieko nesakiau tai speliojo ir ateity papasakojo kaip koki romantini filma. Ir zinoma iki siol niekas neissipilde (metai laiko praejo ).Ji ziuri i rubus kaip atrodai ir pudrina smegenis .Juokas ima ,nes pasimetusi buvo ne viena karta. biggrin.gif

Natalijos kontaktuktus ir Laimos butu galima gauti i privata ,merginos ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratze: 24 gegužės 2013 - 22:32
QUOTE(naujoke77 @ 2013 05 24, 13:03)
Manyčiau apibūdinot būrėją Laimą Ji gyvena Baltijos pr. devynaukštyje netoli Maximos

GAL JOS TIKSLU ADRESA ZINOTE?

Baltijos pr. 5

QUOTE(bratze @ 2013 05 24, 13:47)
Gal galima kontaktus gauti siu moteru ? 4u.gif
Tokiu nesamoniu prikalbejo ,juokas net ima  doh.gif  biggrin.gif

Natalija- +37060071780
Laima- +37068468655
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktoOote: 25 gegužės 2013 - 07:51
QUOTE(ViktoOote @ 2013 05 25, 07:51)
Baltijos pr. 5
Natalija- +37060071780
Laima- +37068468655

Dekoju . 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
man apie vyra laaaabai panasiai pribure. Dabar dar karta isitikinau , kad nesamone cia doh.gif . Dar pradzioje patikejau, o dabar ne. Aciu kad pasidalinot patirtim good.gif mano kitai draugei bure, kad vyra susiras kita iki nauju metu[SIZE=7], o ji iki siol su senu gyvena biggrin.gif

Geras,mano sesei sake kad ji kita vyra susiras ir irgi greitai,per kelis menesius. lotuliukas.gif o jie laimingai gyvena,susilauke antro vaikelio ir apie ziurejima i sona net minties nera. thumbup.gif
Taip kad pasirodo nelabai galima tiket ka pasake. o as galvojau kad ji viena is geresniu bureju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eduliaa: 29 gegužės 2013 - 08:02
sveikutes, as buvau pas Liudmila Vetrungeje. Ji kalbejo gana trumpai, paėmė 50 Lt. Iš karto paklausė ar kokiu rūpimu klausimu ar bendrai mesti. Atsakiau, kad bendrai. Ji paklausė mano gimimo ir vyro datų. Na pasakė dabartinę situaciją tokią kokia ji yra, kaip bus toliau daugiau priklausys nuo manęs. Šiaip teisybę sakė, bet ateities daug nepasakojo. Kai paklausiau dėl vaiko, tai sakė kol nėra 16 lyg tai metų kortų ant vaiko nemeta ir nežiūri. ai dar liepė būtinai nusipirkti šventintą žvakę ir sudegint namuose.
Atsakyti
manau Grazinai is Palangos labiau sekasi knygas rasyti, nei burti :-). Tik ta fantazija jai padeda tuos "burimus" kurti ir moka is detaliu "ismastyti" vingius :-). nes kazkaip visiems pazistamiems jau laaabai jau kardinalius pokycius zada - kaip kad buna romanuose biggrin.gif , tik kad niekam neissipildo tos pasakos.
Nieko cia blogo aisku:-). Grazu pagyventi svajonese. Tik gal tokiais atvejais, tokie zmones neturetu nieko pasakot apie mirtis, ligas, kad jautresni zmones is tikruju neuzsiprogramuotu.
Atsakyti