Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Tukituki @ 2013 04 28, 15:19)
jei čia apie tą patį Mindaugą, kuris dirbo Klaipėdoje, tai galiu tik geriausiai atsiliepti. Kiek teko susidurti, tai jis ne tik žiūri išmestas kortas, bet ir kaip koks psichologas patarimų duoda. Tiesą sakant, negaliu pasakyti, ar viskas ten labai pildėsi - tiesiog geras psichoterijos seansas buvo smile.gif O gal to ir reikia, kai eini pas būrėją?
O sesės vaikus apibūdino žiauriai tiksliai, nors, man atrodo, nepataikė su lytim smile.gif Bet santykius ir problemas visas pasakė. Ir padėjo išspręsti bėdas su vyru.
dar vienas dalykas, kuris man labai tiko - jis turi daug žinių apie sveikatą. Ypač gerai pasikalbėjom apie svorio problemas ir su tuo susijusius išgyvenimus  thumbup.gif
Ir dar - kas man buvo labai keista - jis manęs nepriėmė kelis kartus: kartą nebuvo vietų, antrą kartą man netiko paskirtas laikas man, o trečią kartą jsi taip ir pasakė: šiuo metu jūsų priimti negaliu. Tai paskyrė laiką po dviejų savaičių. O kai nuėjau, klausiu, kaip čia negali manęs primti? Sako, tiesiog pajutau ir žinojau, kad dabar negaliu jūsų primti, kad negalėsiu jums mesti kortų.

kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2013 05 02, 17:04)
kiek kainuoja?

50lt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal turit atsiliepimu apie bureja mariu is klaipedos? rolleyes.gif noriu savaitgali pas ji nuvykti,bet nezinau ar jis tikrai toks geras kaip sako g.gif
Atsakyti
buvau pas Olia, tai visa laika patilejau, nuo klausimu issisiukinejau teigdama kad i Olios uzduodamus klausimus ( istekejusi, vaiaki sveikata, darbas) atsakymus noreciau isgirsti is kortu 4u.gif
Istikro ko atejau ta isgirdau, pasake tai kas man aktualu.
nzn kiek isipildys kiek ne, bet labai noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 05 08, 10:26)
buvau pas Olia, tai visa laika patilejau, nuo klausimu issisiukinejau teigdama kad i Olios uzduodamus klausimus ( istekejusi, vaiaki sveikata, darbas) atsakymus noreciau isgirsti is kortu  4u.gif
Istikro ko atejau ta isgirdau, pasake tai kas man aktualu.
nzn kiek isipildys kiek ne, bet labai noreciau  biggrin.gif

O kur Olga gyvena? ir gal zinote jos kontaktus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lazarnaja @ 2013 05 14, 13:19)
O kur Olga gyvena? ir gal zinote jos kontaktus? smile.gif

Olia gyvena Statybininkų prospekte
Atsakyti
Pries metus buvau pas Tania, ji anksciau bure savo namuose sulupes g, o dabar minijos g. kazkur kabineta nuomojasi.. Taigi. Ispradziu buvo mano mama. Mano tevai yra issiskyre ir tevas jau gyveno atskirai... Bureja pasake, kad tevas pas ja gris gyventi uz pusmecio. Patare priimti, todel kad bus problemos su pinigais. Mama nepatikejo, nes ji net pagalvoti bijojo, kad vel teks gyventi su tevu viename bute.. Praejo laikas, ir tikrai, taip susikloste aplinkybes, kad tevas pats pasiprase pagyventi mamos bute, kol isspres savo problemas. Aisku gyvena jie kaip kaiminai, bet juk issipylde. dar issipylde, kad mama susipazins su vyriskiu, kuriuo eisena bus kazkokia keista. Patare su juo neprasideti, nes bus apgavikas... Taip ir buvo.. Slubavo jis viena koja smile.gif Ir apsimetelis buvo... biggrin.gif
O man pasake kad turesiu du meiluzius.. blink.gif Nezinau, bet kazkodel netikiu. Myliu savo vyra, planuojam antra vaikeli jau 2 metus. Kol kas neiseina, bet dar neprarandam vilties.. blush2.gif Ir dar pasake, kad busiu nescia, bet nuo kito.. Nenoriu as tokio likimo! schmoll.gif Beje jau metai praejo, ir tas viskas man neissipylde... thumbup.gif
Atsakyti
Di-ana, neisisipilde, nes tu pati tokiu dalyku nenori, nes tik tu gali savo gyvenima reguliuoti, o ne kortos ir ne burejos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites,patarkite gera bureja .
Atsakyti
SVEIKI VISI. UZSIREGISTRAVAU CIA TIKEDAMASI, KAD MAN PADETUMETE GAUTI INFORMACIJOS APIE VIENA BUREJA. BUCIAU LABAI DEKINGA. PRIES KOKIUS 3 METUS BUVAU PAS VIENA BUREJA, MIGLOTAI PRISIMENU KA JI MAN PAPASAKOJO, BET IS TO KA PAMENU, BEVEIK VISKAS ISSIPILDE. ESU KRYZKELEJE, TODEL NORECIAU PAS JA APSILANKYTI VEL. JI GYVENA KLAIPEDOJE (SILUTES PLENTAS), SALIA 'MAXIMA'. KIEK PAMENU, GANA JAUNA, YPATINGAS BRUOZAS- DIDZIULIS AUSKARAS NOSYJE, TAMSUS ILGI PLAUKAI.. ZINAU, KAD ATRODO JUOKINGA, NES PRAEJO TIEK LAIKO IR SIOS DETALES GALI BUTI PASIKEITUSIOS, BET.. GAL KAS NORS PAZISTA SIA BUREJA PAGAL APIBUDINIMA? LABAI LAUKSIU ATSAKYMU.. ACIU.
Atsakyti
QUOTE(naujoke77 @ 2013 05 23, 14:00)
SVEIKI VISI. UZSIREGISTRAVAU CIA TIKEDAMASI, KAD MAN PADETUMETE GAUTI INFORMACIJOS APIE VIENA BUREJA. BUCIAU LABAI DEKINGA. PRIES KOKIUS 3 METUS BUVAU PAS VIENA BUREJA, MIGLOTAI PRISIMENU KA JI MAN PAPASAKOJO, BET IS TO KA PAMENU, BEVEIK VISKAS ISSIPILDE. ESU KRYZKELEJE, TODEL NORECIAU PAS JA APSILANKYTI VEL. JI GYVENA KLAIPEDOJE (SILUTES PLENTAS), SALIA 'MAXIMA'. KIEK PAMENU, GANA JAUNA, YPATINGAS BRUOZAS- DIDZIULIS AUSKARAS NOSYJE, TAMSUS ILGI PLAUKAI.. ZINAU, KAD ATRODO JUOKINGA, NES PRAEJO TIEK LAIKO IR SIOS DETALES GALI BUTI PASIKEITUSIOS, BET.. GAL KAS NORS PAZISTA SIA BUREJA PAGAL APIBUDINIMA? LABAI LAUKSIU ATSAKYMU.. ACIU.

Manyčiau apibūdinot būrėją Laimą Ji gyvena Baltijos pr. devynaukštyje netoli Maximos
Atsakyti
Sveiki,
vis ruosiuosi parasyti savo ispudziu kai buvau pas Grazina palangoj ir neprisiruosiu.
Tai va.... pirma nuvaziavau as,atrodo papasakojo viska taip kaip yra ar kas musu planuose yra. mate kad gyvenama vieta pakeitem,kad darba vyras zada keisti,kiek vaikuciu turim. bet kai poto nuvaziavo sesuo radom labai daug panasumu. sake kad musu vyrai turi kazkokias moteris su kuriom susirasineja sms,bet del ju musu tikrai nepaliks. poto mes abi turim mazus vaikucius, 3-3.5men tai abiem sake kad jei paliksim jaunai moteriai kad kazkas negerai vaikuciams nutiks,to pasprinks ar issigas. nu sutinku kad taip gali nutikti,bet kas abieju vaikuciams kazkaip itarima kelia.... smile.gif poto dar kad abi galim is sono pinigeliu prisidurt ir visa ta reikala taip pat apibudino.
nors yra ir tokiu dalyku kad labai tiksliai pataike,man pasake kad mamos sveikata slubuoja ir pasake tiksliai kas jai darosi,poto mamai pasake kad jie ruosiasi 2namo auksta remontuoti.
as kazkaip susidariau nuomone kad yra tokios frazes kurias sako daug kam ir yra dalykai kuriuos tikrai mato.
kai pas ja ateini ji pasako ka atsivedei is mirusiu,as savo papibudinto zmogaus nepazinau is pasakojimu,bet mama atsivede 3zmones ir pagal apibudinima jie kaip ir butu labai artimi musu mire zmones.
Atsakyti