Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Ar grazina is palangos vis dar buria?niekur nerandu jos kontaktu ?
Ir dar norejau paklausti ar Klaipedoje yra dvi burejos Laimos, viena Taikos prospekte, kita Baltijos pr?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 01 19, 00:37)
Zinau, kad Grazina is Palangos mato mirusiuju sielas. Su kai kuriaias klijentais ateina ir ju seniai mire giminaiciai.

Gal galite kas nors parasyti kontaktus sios burejos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 03 23, 01:22)

abejoju ar ji dar būria. FB nebėra jos anketos kaip būrėjos...
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2013 03 23, 02:22)

Dar buria ji, va kaip tik uzsiregistravau pas ja balandzio pradzioje. Jos telefono numeris 864898142
Atsakyti
O as zinau zmogu Palangoje, pas kuri buvau pries savaite, tai patikekit buvau sukresta. Pasake visa tiesa is praeities tai net baugu pasidare.
Beje kiek ta palangiske, kur mato mirusiuosius, ima uz burima?
Atsakyti
QUOTE(saule535 @ 2013 04 12, 20:29)
O as zinau zmogu Palangoje, pas kuri buvau pries savaite, tai patikekit buvau sukresta. Pasake visa tiesa is praeities tai net baugu pasidare.
Beje kiek ta palangiske, kur mato mirusiuosius, ima uz burima?

Jau tokia baisi tavo praeitis lotuliukas.gif kad net pačiai baisu ?
Atsakyti
nelabai baisi..........., bet supratau, kad is tukstancio apsisaukeliu vienas tikrai dievo dovana turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule535: 12 balandžio 2013 - 21:14
QUOTE(saule535 @ 2013 04 12, 21:10)
nelabai baisi..........., bet supratau, kad is tukstancio apsisaukeliu vienas tikrai dievo dovana turi.

Daugelis tiek apsimeteliu, tiek neapsimeteliu praeiti moka nuskaityti puikiai, o stai del ateities - kits klausimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu , nieko nesu girdejusi apie mindauga, kur ji atradote, butu idomus kitu pas ji buvusiu merginu atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule535 @ 2013 04 12, 18:10)

Kokia kaina pas ji?
Atsakyti
aš tai esu buvusi pas daugelį čia paminėtų būrėjų. Šiaip patiko Rada, išsipildė jau dalis jos pranašysčių, tik brangokai ima už būrimą. Šiame forume pasiskaičiau apie Eugeniją, sudomino ir nuėjau pas ją. Buvau visai nesenai, bet jau kai kas išsipildė, patiko, kad konkrečiai šneka, nepasakoja kažkokių bendrų dalykų, kur visiem galima pritaikyti. Jei kada vėl nuspręsčiau eiti, rinkčiausi Eugeniją.
Atsakyti
jei čia apie tą patį Mindaugą, kuris dirbo Klaipėdoje, tai galiu tik geriausiai atsiliepti. Kiek teko susidurti, tai jis ne tik žiūri išmestas kortas, bet ir kaip koks psichologas patarimų duoda. Tiesą sakant, negaliu pasakyti, ar viskas ten labai pildėsi - tiesiog geras psichoterijos seansas buvo smile.gif O gal to ir reikia, kai eini pas būrėją?
O sesės vaikus apibūdino žiauriai tiksliai, nors, man atrodo, nepataikė su lytim smile.gif Bet santykius ir problemas visas pasakė. Ir padėjo išspręsti bėdas su vyru.
dar vienas dalykas, kuris man labai tiko - jis turi daug žinių apie sveikatą. Ypač gerai pasikalbėjom apie svorio problemas ir su tuo susijusius išgyvenimus thumbup.gif
Ir dar - kas man buvo labai keista - jis manęs nepriėmė kelis kartus: kartą nebuvo vietų, antrą kartą man netiko paskirtas laikas man, o trečią kartą jsi taip ir pasakė: šiuo metu jūsų priimti negaliu. Tai paskyrė laiką po dviejų savaičių. O kai nuėjau, klausiu, kaip čia negali manęs primti? Sako, tiesiog pajutau ir žinojau, kad dabar negaliu jūsų primti, kad negalėsiu jums mesti kortų.
Atsakyti