Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(mamaSandra @ 2013 01 05, 23:55)
skamba kaip reklama Vandai, nepykit, bet dabar prieš pasirodant laidai kur Vanda pasisakys - labai įtartinas Jūsų postas.

Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyt: man Vanda grynų gryniausia šarlatanė, o kai į akis tai pasakiau, tai mane pamačius į kitą pusę sprunka  lotuliukas.gif

Ir as is smalsumo buvau doh.gif nusisnekejo... labai stebi reakcija i jos zodzius ir pasitaiso nepataikius...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif uzsimaniau ir as nueiti pas bureja...Perskaiciau dvi temas ir pasirodo tu bureju geru nera Klaipedoje doh.gif pati esu buvusi pas Natalija apie 4 kart, viena karta pas Irena.Taigi pas Irena nebeiciau gyvenime,prisnekejo visokiu nesamoniu ir tokiu,kad sedejau ir zliumbiau ten jau pro asaras jos nebemaciau nei begirdejau ka ji ten sake.Pradejo sakyti,kad mano vaiks mirs greit,kad negalesiu kryziaus pastatyti (nes tuo metu nebuvo pakrikstyta) ,kad metuku mano vaikui operacija galvos ir t.t zodziu niekam nelinkeciau pas tokia pakliuti kazkokia nesveika doh.gif absoliuciai niekas neisipilde ka ji pasake !!Tada pamenu pasigailejau, kad pabandziau pas kita bureja...O visus kitus kartus ejau pas Natalija,na anksciau ji tikrai gerai paburdavo ir tikrai viskas pildydavosi,bet ziuriu kuo toliau nieko gero nebepesako labai mazai dalele tik ir daug prakalba apie grozi kokias namines kaukes darytis nuo rauksliu ir pan arba apie elgesi esant bare ir t.t biggrin.gif
Perskaiciusi cia suprantu,kad nebloga Olia, bet nemoku rusu kalbos verysad.gif ka galetumet dar pasiulyti iki 50 litu,skaiciau berods apie Laima dar kazkokia ? Ar gerai supratau viena yra prie druckiai parduotuves o kita prie medijos g.gif
Atsakyti
Gal kas nesenai pas Grazina is Palangos buvo?
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2013 01 07, 10:57)

Prieš gal 2 mėn mastau.gif čia neseniai?
Atsakyti
Sveikos,
O as noriu parekomenduoti viena mergina, ji turi tinklapi cia http://www.manosambala.lt/ buria Taro kortomis ir save vadina Tara. Ji sudarineja analizes pagal jusu issakyta situacija. Ir as likau labai patenkinta, viskas atitiko ka ji paminejo. O kas man labiausiai patiko, kad mergina labai atsakingai ir visiskai atsidavusiai ziuri i savo darba. Tikrai labai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2013 01 07, 11:57)

As rasiau pries 4.5 men. Tai prisimenant ka ji man bure, galiu jau padaryti siokias tokias isvadas: man niekas neissipilde kol kas. Kai kas jau turejo issipildyti, bet neissipilde. O mano draugei,kuri buvo diena anksciau nuvaziavusi tai beveik 100 procentu viskas pildosi. Tai kad nera visoms vienodai. Turi paimti ir pati isbandyti .... Nors girdejau , kad ji zada nebeburti ir atsisakyti sito amato....(negarantuoju) ax.gif smile.gif
Atsakyti
As kai buvau Pas Grazina, tai man gal 20 procentu issipilde, bet manau, kad ji man padejo burdama. Sake apie busimus negerus ivykius ir as supratusi, kad tikrai nenoriu, kad taip ivyktu, pakeiciau savo elgesi tos situacijos apie kuria ji kalbejo atzvilgiu, todel man ir neissipilde, bet manau padejo isvengti dideliu nemalonumu gyvenime.
Siaip patinka, kad maloni tokia.
As pas ja buvau balandi, tai galvoju gal dabar ji patobulejus labiau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2013 01 15, 08:02)
As kai buvau Pas Grazina, tai man gal 20 procentu issipilde, bet manau, kad ji man padejo burdama. Sake apie busimus negerus ivykius ir as supratusi, kad tikrai nenoriu, kad taip ivyktu, pakeiciau savo elgesi tos situacijos apie kuria ji kalbejo atzvilgiu, todel man ir neissipilde, bet manau padejo isvengti dideliu nemalonumu gyvenime.
Siaip patinka, kad maloni tokia.
As pas ja buvau balandi, tai galvoju gal dabar ji patobulejus labiau bus smile.gif

Sveikos, mergaitės bigsmile.gif
Na ką, galiu papasakoti tai, kad pas visas buvau vadinamas būrėjas ir Klaipėdoje ir teko lankytis net ir Vln, pas Leopoldą, tad patirties turiu tikrai nemažai ir galiu pasakyti, kad dar nei vieno būrėjo neradau, kuris mokėtų skaityti kortas. Pas Gra-iną irgi buvau, niekas nesipildo. Tik ji paskui su manimi tik kalbėjosi, nes ilgą laiką ieškojau savęs, dabar jau žinau savo kelią, bet ne būrėjų dėka, o Ekstransenso andžėjaus dėka, bendravau su juo net 2 val, tad neužilgo Jūs dar išgirsite apie mane. Žadu atsidaryti savo saloną, o laikas viską sudelios į savas vagas.
Galiu pasakyti, kad turiu palikimą savo prosenelės ( čigonė ji buvo ) matyti tai, ko nemato eiliniai žmonės. Ilgą laiką, o tai 10 metų save analizavau su stiprių ekstansensų pagalba. Ir per tuos metus būriau iš kavos artimiems žmonėms, stebėjau via tai ar tikrai galiu pranašauti ateitį ir praeitį. Tad tikiu, kad su dauguma aš susitiksiu. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visoms dar karteli.. 4u.gif Siandiena buvau su drauge pas bureja Laima ( cia radau keleta atisliepimu). Labai dziaugiuosi,kad surizikavom..Labai patiko viska taikliai pataike,mes esam su drauge begalo nustebintos,ir sakem tikrai dar apsilankysim.Ir patare,kaip ka daryti jei kamuoja nuovargis ir pan visokiu begale patarimu,bure valanda mane,valanda drauge.Gryzau su savo mintim ir apmastymais... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2013 01 16, 14:47)
Tad tikiu, kad su dauguma aš susitiksiu. Sėkmės visoms 4u.gif

i salono atidaryma prasom pasikviesti ir mus gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2013 01 16, 14:47)
Sveikos, mergaitės bigsmile.gif
Na ką, galiu papasakoti tai, kad pas visas buvau vadinamas būrėjas ir Klaipėdoje ir teko lankytis net ir Vln, pas Leopoldą, tad patirties turiu tikrai nemažai ir galiu pasakyti, kad dar nei vieno būrėjo neradau, kuris mokėtų skaityti kortas. Pas Gra-iną irgi buvau, niekas nesipildo. Tik ji paskui su manimi tik kalbėjosi, nes ilgą laiką ieškojau savęs, dabar jau žinau savo kelią, bet ne būrėjų dėka, o Ekstransenso andžėjaus dėka, bendravau su juo net 2 val, tad neužilgo Jūs dar išgirsite apie mane. Žadu atsidaryti savo saloną, o laikas viską sudelios į savas vagas.
Galiu pasakyti, kad turiu palikimą savo prosenelės ( čigonė ji buvo ) matyti tai, ko nemato eiliniai žmonės. Ilgą laiką, o tai 10 metų save analizavau su stiprių ekstansensų pagalba. Ir per tuos metus būriau iš kavos artimiems žmonėms, stebėjau via tai ar tikrai galiu pranašauti ateitį ir praeitį. Tad tikiu, kad su dauguma aš susitiksiu. Sėkmės visoms 4u.gif

Ar galima labiau papasakoti apie "Ekstransensą andžėjų"? Jis is lietuvos ar garsenybe is užzienio? Ar jis tave paveikė taip smarkiai? Siaip as bijau čigonu, nes esu nuo vienos nukentejusi.... unsure.gif Gal tau reikia praktikos biggrin.gif , galima pabandyti jai nelabai brangiai paimsi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 01 16, 17:26)
Sveikos visoms dar karteli.. 4u.gif  Siandiena buvau su drauge pas bureja Laima ( cia radau keleta atisliepimu). Labai dziaugiuosi,kad surizikavom..Labai patiko viska taikliai pataike,mes esam su drauge begalo nustebintos,ir sakem tikrai dar apsilankysim.Ir patare,kaip ka daryti jei kamuoja nuovargis ir pan visokiu begale patarimu,bure valanda mane,valanda drauge.Gryzau su savo mintim ir apmastymais... 4u.gif

kur ji randas ir kiek paeme?
Atsakyti