QUOTE(angelute @ 2013 01 15, 08:02)
As kai buvau Pas Grazina, tai man gal 20 procentu issipilde, bet manau, kad ji man padejo burdama. Sake apie busimus negerus ivykius ir as supratusi, kad tikrai nenoriu, kad taip ivyktu, pakeiciau savo elgesi tos situacijos apie kuria ji kalbejo atzvilgiu, todel man ir neissipilde, bet manau padejo isvengti dideliu nemalonumu gyvenime.
Siaip patinka, kad maloni tokia.
As pas ja buvau balandi, tai galvoju gal dabar ji patobulejus labiau bus
Sveikos, mergaitės
Na ką, galiu papasakoti tai, kad pas visas buvau vadinamas būrėjas ir Klaipėdoje ir teko lankytis net ir Vln, pas Leopoldą, tad patirties turiu tikrai nemažai ir galiu pasakyti, kad dar nei vieno būrėjo neradau, kuris mokėtų skaityti kortas. Pas Gra-iną irgi buvau, niekas nesipildo. Tik ji paskui su manimi tik kalbėjosi, nes ilgą laiką ieškojau savęs, dabar jau žinau savo kelią, bet ne būrėjų dėka, o Ekstransenso andžėjaus dėka, bendravau su juo net 2 val, tad neužilgo Jūs dar išgirsite apie mane. Žadu atsidaryti savo saloną, o laikas viską sudelios į savas vagas.
Galiu pasakyti, kad turiu palikimą savo prosenelės ( čigonė ji buvo ) matyti tai, ko nemato eiliniai žmonės. Ilgą laiką, o tai 10 metų save analizavau su stiprių ekstansensų pagalba. Ir per tuos metus būriau iš kavos artimiems žmonėms, stebėjau via tai ar tikrai galiu pranašauti ateitį ir praeitį. Tad tikiu, kad su dauguma aš susitiksiu. Sėkmės visoms