Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

smile.gif cia ziuriu istroskusiu yra smile.gif
buvau pas benetiene...idomi moteriske...savam stiliuj kaip ir visos jos:)
Atsakyti
QUOTE(Denalli @ 2012 12 05, 01:14)
smile.gif cia ziuriu istroskusiu yra smile.gif
buvau pas benetiene...idomi moteriske...savam stiliuj kaip ir visos jos:)

ar galima daugiau info: kur buria, kiek ima kaip ir ka sneka? lauksim smulkmenu bigsmile.gif
Atsakyti
buria prie buvusio paradoxo
nesneka smile.gif))) reikia klausti smile.gif jeigu nieko neklausi tai nieko ir nepasakys smile.gif kazkas buvo jau forume apie tai rases...man istrigo tai, kad sako savo nuomone...pasirode, kad ji subjektyvi...sitas nera gerai...taciau dauguma musu einame kaip pas psichologes, tai isklausyti nuomone gal ir nieko tokio smile.gif
ima 50 lt rodos
Atsakyti
Sveikos klaipėdietės 4u.gif

Pastoviai skaitau supermama forumus, bet pati vis nedalyvaudavau diskusijose.
Šikart noriu pasidalinti ir savo patirtimi.
Pirmą kartą savo gyvenime aidama pas būrėją, ėjau pas tokia Sigitą. Tuomet jos kabinetas buvo šalia Maximos Liepojos plente, kirpyklos patalpose. Dirbo su taro kortomis. Užtruko apie pusvalandį. Pasakė pora sakinių apie mane, o po to kalbėjo apie gyvenimą. Daugiausiai laiko pasakojo apie save, savo vaikus. Vienu žodžiu... paplepėjau lyg su nepažįstamąja kolidoriuje prie gydytojo kabineto, tik susimokėt paprašė. Nebeatsimenu, bet paimė 20-40LT

Antrą kartą ėjau pas Nataliją (Lotoso žiede), būrė paprastomis kortomis. Tuo metu buvau dar studentė. Ėjau su didele bėda, ieškojau pagalbos, patarimo, bent jau nuoširdaus supratimo ir nusiraminimo. Mano tėvai buvo ant skyrybų slenksčio (nors visada savo tėvų šeimą laikiau idealia. Pasimaišė kita moteris). Norėjau paklausti būrėjos, ką galima būtų padaryti, kas padėtų išsaugoti tėvų santuoką? Gal yra kažkoks būdas sumažinti skausmą mamai ir mano neviltį, šoką ir nusivylima šeimos meile? O ta Natalija, be niekur nieko man sako maždaug taip: nieko nepadarysi, tėvas paliks mamą, bus skyrybos, po jų per ateinantį pusmetį tėtis mirs... Ar galit tuo patikėt??????????????? Kai dabar pagalvoju, praėjus dešimčiai metų, nežinau ką tokiai bobai reiktų padaryt.... ateina jaunutė mergaitė, verkia dėl įrančios tėvų santuokos, o ta vietoj mažiausio palikymo ir užuojautos žodžio, dar išpyškina, kad ne tik išsiskirs, bet ir mirs greitu laiku. Didesnio košmaro neatsimenu... Beje, šiandien dienai mano tėveliai vėl yra graži mylinti pora. Nebuvo jokių skyrybų. Tėtis pripažino klaidą, o mama atleido. Nebeatsimenu, kiek tada Natalija paėmė iš manęs, bet turbūt apie penkiasdešimt litų.
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 11 19, 12:32)
Eugenijos telefono numeris +37067767507 

Buvau pas sita moteri, isvada viena pinigai ismesti i bala (buvau durna kad dar sumokejau  doh.gif ).
Viskas uztruko max 20 minuciu, kai atejau buvo kazkokia labai nepatenkinta, pradejo tipo burti paprastom kortom (kuriom zaidzia), pasake kad pas mene viskas gerai ir nesupranta ko pas ja atejau schmoll.gif  Pasake kad turesiu viena vaika ir sunu, bet tik ateity (dabar jau turiu dukryte), bet to jai nesakiau. Jokio konkretumo, kazka suko suko aplink ir likau nesupratus isvis ko ejau  verysad.gif  Man ji pasirode labai nemaloni moteris, ir kas klaustu tikrai niekada nesiulyciau pas eiti.
Mano nuomone tokia, sarlatane. Esu buvusi pas ja ir pas Laima (cia mineta moteris) ir kazkada senai pas Vanda (manau kad apie ja jau nebereikia rasyt ir taip viskas aisku  biggrin.gif ). Jei sugalvociau dar kada eit, tai tik pas Laima eiciau.

visiskai pritariu, as irgi durne pasimoviau ant kabliuko, pamaniau kad atsirado super duper bureja.
Ejau vienu klausimu, atsakymo jokio.
Ji man kazka tauskejo apie vaikus kuriuos lyg ir turesiu, bet ne santuokoj...
Tas mano vyras atseit kazkokia dama susiras, paliks mane su dukra ir sunum...
Faktas tas, kad gyvenu santuokoj ir jau auginu tris dukras doh.gif
Kai sedejau ir ramiai klausiau ka ji tauskia - susinervino, tipo ar cia mane testuot atejai, klausinek, o as atsakinesiu ka kortos rodo doh.gif
Zodziu totalus mazarmas, NEREKOMENDUOJU EIT PAS EUGENIJA.
Atsakyti
as iri NEREKOMENDUOJU EITI PAS EUGENIJA
Atsakyti
Tai Sigita ir yra Benetiene apie kuria ir rasiau smile.gif visiskai teisingai pasakyta smile.gif as dar tikrai jos nenuteisiau, ziuresim smile.gif
O Lotoso ziedas vis prasciau ir prasciau...pripazistu...
Atsakyti
Kuri bureja galetu isburti tinkama data ar laikotarpi svarbiems ivykiams, tarkim vestuvems?
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 12 12, 11:42)
Kuri bureja galetu isburti tinkama data ar laikotarpi svarbiems ivykiams, tarkim vestuvems?

cia astrologo reikia pagal mane.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 12 12, 11:35)
cia astrologo reikia pagal mane.

Ane? Nu as irgi taip galvojau, bet kad nerandu normalaus astrologo klaipedoj... blush2.gif galvojau, gal ir burejos gali kazka panasaus isburt
Atsakyti
QUOTE(ugniesdeive @ 2012 12 12, 12:43)
Ane? Nu as irgi taip galvojau, bet kad nerandu normalaus astrologo klaipedoj...  blush2.gif galvojau, gal ir burejos gali kazka panasaus isburt

na manau gal mazdaug menesi ir nusakys kuris sekmingesnis tokiems ivykiams O pas kurias Jus buvot astrologes? kurios tos blogosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denalli @ 2012 12 12, 10:03)
Tai Sigita ir yra Benetiene apie kuria ir rasiau smile.gif visiskai teisingai pasakyta smile.gif as dar tikrai jos nenuteisiau, ziuresim smile.gif
O Lotoso ziedas vis prasciau ir prasciau...pripazistu...

esu buvus pas Sigita, senai, ejau del vienos darbines situacijos.
Buvo susiklosciusi tokia situacija, kad be teismu issisukt maniau nepavyks, pas ja ejau ir klausiau tik sio klausimo, ar ruostis teisminiam procesui. Ji uztikrino, kad teismo tikrai nebus.
Ir tikrai, sis ivykis issipilde, issisukom per draudimines bendroves, negalejau pati patiket, kad taip imanoma.
Visa kita ka ji man sake - nesipildo.
Atsakyti