Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Ilgakoja @ 2012 11 16, 09:57)
Kaip jauciausi, taip ir rasau biggrin.gif

Neįtikinai manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 11 15, 22:59)

Siaip buciau nieko nesakius, bet naujas vartotojas ir uzregistruotas si menesi...ir atsiliepimai si menesi...smile.gif nu koks sutapimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 11 16, 06:04)
Neįtikinai manęs  biggrin.gif

Tai kad net nesistengiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Eugenijos telefono numeris +37067767507

Buvau pas sita moteri, isvada viena pinigai ismesti i bala (buvau durna kad dar sumokejau doh.gif ).
Viskas uztruko max 20 minuciu, kai atejau buvo kazkokia labai nepatenkinta, pradejo tipo burti paprastom kortom (kuriom zaidzia), pasake kad pas mene viskas gerai ir nesupranta ko pas ja atejau schmoll.gif Pasake kad turesiu viena vaika ir sunu, bet tik ateity (dabar jau turiu dukryte), bet to jai nesakiau. Jokio konkretumo, kazka suko suko aplink ir likau nesupratus isvis ko ejau verysad.gif Man ji pasirode labai nemaloni moteris, ir kas klaustu tikrai niekada nesiulyciau pas eiti.
Mano nuomone tokia, sarlatane. Esu buvusi pas ja ir pas Laima (cia mineta moteris) ir kazkada senai pas Vanda (manau kad apie ja jau nebereikia rasyt ir taip viskas aisku biggrin.gif ). Jei sugalvociau dar kada eit, tai tik pas Laima eiciau.
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 11 19, 12:32)

Net kavos nepasiūlė bigsmile.gif
Atsakyti
Tai mano nuojauta pasitvirtino biggrin.gif o as dar zedejau eiti ir patikrinti smile.gif)) gerai, kad nespejau smile.gif
o kas ta Laima? praleidau kazkur?
Atsakyti
QUOTE(Denalli @ 2012 11 19, 15:45)
Tai mano nuojauta pasitvirtino biggrin.gif o as dar zedejau eiti ir patikrinti smile.gif)) gerai, kad nespejau smile.gif
o kas ta Laima? praleidau kazkur?

O Laima yra prie triju druckiu parduotuves Taikos pr. jos tel 868468655. Pas ja prabuvau gan ilgai, isejau visiskai kitokios nuotaikos nei atejau ir tai svarbiausia smile.gif
O tos bobos prie gelezinkelio nenoriu nei prisimint, nemaloni, kazkokia susiraukus, nepatenkinta tiesiog doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2012 11 20, 10:14)
O Laima yra prie triju druckiu parduotuves Taikos pr. jos tel 868468655. Pas ja prabuvau gan ilgai, isejau visiskai kitokios nuotaikos nei atejau ir tai svarbiausia  smile.gif 
O tos bobos prie gelezinkelio nenoriu nei prisimint, nemaloni, kazkokia susiraukus, nepatenkinta tiesiog  doh.gif

as irgi buvau pas ja (Eugenija)...tai irgi likau nieko nepesus. Labai gerai cia apibudinta buvo: viskas ivyko labai greitai, saltai, ir nieko konkretaus. as kai paklausiau klausimo ir kada issipildys, pasake arba per 7 dienas, arba 7 savaites,arba 7 menesius, arba 7 metus. Kaip pasakoje smile.gif nepataike apie dabarti. Nors turiu vyra, pasake, kad jo neturiu, turiu kazkoki sviesu berniuka (nors vyras tamsus). As irgi nebeiciau ten, nes ir as galiu tokias nesamones priburti, kaip bure jinai, bet imsiu maziau smile.gif smile.gif galiu imti po 10 lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif (jei kas supratot mano juokus) smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ar yra buvusiu pas bureja Irena is Smilteles gatves?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 11 21, 00:26)
Sveikos,

Ar yra buvusiu pas bureja Irena is Smilteles gatves?

Yra minejusiu, bet matyt nedaug, nes man asmeniskai tai ji neuzsifiksavo nei kaip gera, nei kaip bloga smile.gif teks tau paciai isbandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 23 lapkričio 2012 - 20:15
Sveikos,
Nejaugi nekas pas burejas is viso nebevaiksto???

Klaipiedietes, netingim, dalinames patirtimi smile.gif. Be to pries Kaledas ir iki triju karaliu geras laikas burtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek čia gali vaikščiot biggrin.gif
Atsakyti