Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(pupenelis @ 2012 11 15, 10:47)
Jūs tik neįsižeiskit, aš nepiktai čia.
Taip, labai smagi moteriškė, gerų patarimų duoda.

O ko man issizeisti viskas ok smile.gif Pupenelis o tu buvai pas ja?
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2012 11 15, 11:17)
O ko man issizeisti viskas ok smile.gif Pupenelis o tu buvai pas ja?

Taip, buvau.
Atsakyti
QUOTE(Denalli @ 2012 11 14, 22:45)
tai ne man vienai cia paranoja?smile.gif)

Taigi, kad ne tau vienai. biggrin.gif Kuo daugiau skaitau liaupsių apie ją, tuo daugiau susidarau nuomonę, kad ji pati save reklamuja. rolleyes.gif
Juk ji ir savo temą atsidarė. Tik ten gavo atkirtį. Tai dabar save liaupsina čia.
Manau, jeigu ji būtų gera būrėja, jai reklamuotis nereikėtų mirksiukas.gif . Geriausia reklama iš lūpų į lūpas. O dabar viena tanler ją giria. rolleyes.gif
Argi per 10 metų neatsirado daugiau žmonių pas ją pabuvojusių? g.gif
Man tai kažkaip keista. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2012 11 15, 12:40)
Taigi, kad ne tau vienai.  biggrin.gif  Kuo daugiau skaitau liaupsių apie ją, tuo daugiau susidarau nuomonę, kad ji pati save reklamuja. rolleyes.gif
Juk ji ir savo temą atsidarė. Tik ten gavo atkirtį. Tai dabar save liaupsina čia.
Manau, jeigu ji būtų gera būrėja, jai reklamuotis nereikėtų  mirksiukas.gif . Geriausia reklama iš lūpų į lūpas. O dabar viena tanler ją giria. rolleyes.gif

Na rutele uzsikure diskusija tai ir dalivauju, nematau nieko tame blogo...tesiog esu buvusi ir galiu pasakyti kaip yra. Ir ne as viena pas ja buvau jei gerai isiskaitisi tai yra dar mergynu buvusiu pas ja.Aisku kad kiekviena mes pati renkames kur eiti ir kada, niekas gi nevercia eiti smile.gif Ji buria jau 30metu, bet as su ja susipazinau pries 10 metu...Anksciau ji priiminedavo Viktorijos vesbutije, paskui kuri laika dirbo buities rumose pries mega plaza...gal but vardo jos tesiog nevisos zino...kalbetumet apie kokia kita moteri netureciau nei ka pasakyti, nes tik viena karta buvau pas kazkokia zardes rajone, po to ir supratau kad neverta net blaskytis.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2012 11 15, 12:40)
Taigi, kad ne tau vienai.  biggrin.gif  Kuo daugiau skaitau liaupsių apie ją, tuo daugiau susidarau nuomonę, kad ji pati save reklamuja. rolleyes.gif
Manau, jeigu ji būtų gera būrėja, jai reklamuotis nereikėtų  mirksiukas.gif . Geriausia reklama iš lūpų į lūpas. O dabar viena tanler ją giria. rolleyes.gif

Viskas aisku smile.gif 30 metu buria, bet tik siandien kazkodel visi apie ja prakalbo smile.gif kiek jau tu temu uzdaryta, bet nepamenu, kad jos vardas kur butu figuraves...
Atsakyti
Siaip as ir tik dabar apie ja isgirdau, nors kokius jau 4m sia tema skaitau ir kars nuo karto pakomentuoju. O tai ji gal geriau zinoma kaip bureja is buities rumu? kaip jos ten salonas vadinos?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 11 15, 14:25)
Siaip as ir tik dabar apie ja isgirdau, nors kokius jau 4m sia tema skaitau ir kars nuo karto pakomentuoju. O tai ji gal geriau zinoma kaip bureja is buities rumu? kaip jos ten salonas vadinos?

as tai nezinau, nes tik karta pas ja ten buvau, o paskui vat ir pameciau kontaktus.O pati ji buvo pakeitusi gyvenama vieta...todel imeciau sia tema i favoritus...viliuodamasi kad gal kas nors vis gi zino...Klausiau cia ir mergynu bet visi sake kad gal as ieskau Jevdakijos...Bet paskambinusi to numeriu kur buvo davusios mergynos supratau kad tai ne ji...taip ir liko man tema favorituose smile.gif toliau beiskant.
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 10 29, 22:35)
Na, aš rašiau, kad man nesąmonių prišnekėjo. Apie santykius su tėvu ir broliu, apie mamos esamas ligas, nors neturiu nei brolių nei seserų, o abu tėvai jau senai mirę.... Čia ji matė be kortų, tik man atėjus. O iš kortų ji sakė (jau pasikartosiu), kad dukra dar ilgai gyvens užsienyje, o bet tačiau ji po poros savaičių jau gryžta su visam į Lietuvą  smile.gif
Buvau pas Gražiną šiemet balandžio mėn, ji sakė, kad buria maždaug metams laiko. Iki šiol niekas, iš to ką ji man pasakė, neišsipildė... O gaila, nes pasakė daug gerų dalykų, ir aš norėčiau, kad jie išsipildytų  ax.gif

as pas ja vaziavau vienu konkreciu klausimu. Ji man atsake, sake issipildys rugsejo pradzioje. Dabar lapkritis - kol kas nieko...
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 11 15, 19:13)
as pas ja vaziavau vienu konkreciu klausimu. Ji man atsake, sake issipildys rugsejo pradzioje. Dabar lapkritis - kol kas nieko...

Na va.... g.gif Reikia tikėtis, kad išsipildys pavėluotai 4u.gif
Atsakyti
Siaip radau JevgenijaB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 lapkričio 2012 - 21:59
QUOTE(eris @ 2012 11 15, 22:59)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 11 14, 18:36)
Nu sorry  doh.gif per saldžiai rašai

Kaip jauciausi, taip ir rasau biggrin.gif
Atsakyti