Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Klaipėdiete @ 2012 11 11, 12:28)
Sveiki,

Suintrigavot smile.gif Gal galite jos tel.nr. duoti?
Gal kas dar turit Aleksandro arba Olgos tel.nr?
Ka is jus rinktumetes?

Aciu

Eugenijos telefono numeris +37067767507
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2012 11 11, 08:28)
Sveiki,

Suintrigavot smile.gif Gal galite jos tel.nr. duoti?
Gal kas dar turit Aleksandro arba Olgos tel.nr?
Ka is jus rinktumetes?

Aciu

Esu buvusi tik pas Eugenija ir Grazina is Palangos. Tai kita karta eiciau tik pas Eugenija.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 11 11, 19:13)
Esu buvusi tik pas Eugenija ir Grazina is Palangos. Tai kita karta eiciau tik pas Eugenija.smile.gif

A kodel? :-)
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 11 10, 17:32)
Buvau ir as pas ja pries koki menesy. Labai konkreti, neklausineja visokiu klausimu kad istraukti info, kaip kitos doh.gif  Labai daug pasake teisybes apie dabartine mano situacija ir isklojo ateity, tikiuosi kad ne viskas issipildys doh.gif Vienas dalykas is jos pasakytu jau issipilde. Tikrai eiciau dar pas ja, rekomenduoju biggrin.gif

Sveiki,
kiek laiko burimas uzima? nes nepatinka, kai paburia 15 min ir sako kad viskas. Per toki laika nespeji net atsigauti.... smile.gif

Ir dar idomu ar buria metams ar ilgesniam laikui? ar tiksliai mazdaug pasako? ar labai miglotai?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 11 11, 19:13)

Aciu!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 11 11, 22:49)
Sveiki,
kiek laiko burimas uzima? nes nepatinka, kai paburia 15 min ir sako kad viskas. Per toki laika nespeji net atsigauti.... smile.gif

Ir dar idomu ar buria metams ar ilgesniam laikui? ar tiksliai mazdaug pasako? ar labai miglotai?

seansas apie 30-60 min priklauso kiek idomybiu tavo gyvenime bus biggrin.gif Keliems metams i prieki buria pasako viska konkreciai, neimanoma pamirsti mirksiukas.gif nuek nepasigailiesi
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 11 11, 18:49)
Sveiki,

Mane bure apie valanda gal su trupuciu. Man asmeniskai labai tiksliai pasake daug dalyku, nevyniodama i vata>:) ant kiek laiko bure sunku pasakyti, paskkutinis svarbus dalykas man turetu ivykti pavasari, bet siaip pasake kad uz penkiu metu del darbo turetu kazkas gereti doh.gif Klausiau kas kiek laiko galima burtis, tai ji paaiskino kad kai tik turi svarbiu klausimu, ar sunku priimti svarbu sprendima tada ir ateiti.
Atsakyti
Sveiki,kas ta bureja Eugenija,kur ji gyvena,kiek pas ja kainuoja apsilankymas. Kokiom kortom bure.Gal galima kontaktus.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2012 11 12, 15:01)
Sveiki,kas ta bureja Eugenija,kur ji gyvena,kiek pas ja kainuoja apsilankymas. Kokiom kortom bure.Gal galima kontaktus.Aciu.

mergynos bent pora paskutyniu puslapiu paziurekit ir nekils klausimu
cia yra visa info
http://www.burimaskortomis.lt/
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 12 lapkričio 2012 - 14:23
sakykite Eugenija ne cigone. Noriu nueiti,bet bijau kazkaip.
Atsakyti
ne cigone
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2012 11 12, 21:15)
sakykite Eugenija ne cigone. Noriu nueiti,bet bijau kazkaip.

Tikrai jokia cigone biggrin.gif Moteris sportuoja, ir labai geros fizines bei dvasines formos. Su ja gera tesiog pabuti, pasikalbeti thumbup.gif .
Atsakyti