Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Ausrie @ 2012 09 19, 10:21)
Buvau pas Gražina du kartus, tikrai kaip moteris nuostabi ir ką pamatė, tas išsipildė beveik viskas. Nors aš manau, kad kiekvienas esame savo likimo kalvis ir galime keisti tam tikras kryptis.

Gal butu galima adresa, telefona ir kiek ima ? 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 01, 12:09)
Gal butu galima adresa, telefona ir kiek ima ? 4u.gif  Aciu

Fasebuke paieskokit: Bureja Grazina. Ten jos kontaktai.
Atsakyti
Mamytes kazkas ieskojo eugenijos telefono numeri +37067767507 pagaliau atradau ta moteri thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 10 10, 11:14)
Dar norejau paklausti nuomones apie bureja Eugenija. Skelbiasi internete ir turi savo internetini puslapi.  Gal lanketes kas pas ja?  4u.gif

butent pas ja ir buvau mirksiukas.gif si moteris jau 30metu savo gyvenimo atidavusi kortom...buvau pas jakazkada labai senai viskas ka ji sake apie mano gyvenima taip ir buvo... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 02 lapkričio 2012 - 22:03
Sveiki,
as buvau 2 kartus kazkada seniai pries 2 metus pas bureja Vanda (tikriausiai visi zinot ja- kazkas megsta kazkas peikia) isejus pagalvojau kad kazkokiu veju prisnekejo ir taip tikrai nebus mano gyvenime.. bet atistikt tu man taip, kad laikas po laiko prisiminus ka sake mazdaug viskas taip ir ishsipylde, tik va tik biski del vaiku apsiriko, o gal jei nebuciau zinojus kad 2012 turiu susilaukt ir buciau susilaukus, o dabar kadangi ju nelabai noriu labai saugojaus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
esu buvusi pas dvi burejas. Tai Natalija is Vandens gatves ir Grazina is Palangos prie gaisrines. Negaliu nieko blogo labai apie nei viena pasakyti. Taip, Grazina uzdavineja daug klausimu ir bando pagauti situacija. Natalija yra tiesiog gera psichologe. Kartais pasako tik viena du esminiu dalykus, bet jie buna tikrai teisingi. Nepatinka tik tai, kad ji yra pinigu darymo masina. Bent jau as taip jauciuosi:)
Noriu nueiti pas ka nors kita. Foruma perskaiciau skersai isilgai smile.gif Ar kas nors is Olios, Alionos ir Aleksandro dabar yra Klaipedoje? Ejot paskutiniu metu pas ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Denalli @ 2012 11 08, 15:53)
Sveikos merginos,
esu buvusi pas dvi burejas. Tai Natalija is Vandens gatves ir Grazina is Palangos prie gaisrines. Negaliu nieko blogo labai apie nei viena pasakyti. Taip, Grazina uzdavineja daug klausimu ir bando pagauti situacija. Natalija yra tiesiog gera psichologe. Kartais pasako tik viena du esminiu dalykus, bet jie buna tikrai teisingi. Nepatinka tik tai, kad ji yra pinigu darymo masina. Bent jau as taip jauciuosi:)
Noriu nueiti pas ka nors kita. Foruma perskaiciau skersai isilgai smile.gif Ar kas nors is Olios, Alionos ir Aleksandro dabar yra Klaipedoje? Ejot paskutiniu metu pas ka nors?

kazkada drauge nutempe mane pas kazkokia bureja zardes rajone nu bredas doh.gif pabandik nueiti pas Eugenija ji nekalba daug, bet kalba konkreciai apie tave, tavo santikius su vyru, darbas, kazkokie reiksmingi isgivenimai tavo gyvenime. Manau tikrai nepasigailesi 4u.gif
Atsakyti
O kokie kitu merginu atsiliepimai apie ja?
Atsakyti
QUOTE(Denalli @ 2012 11 09, 10:58)
O kokie kitu merginu atsiliepimai apie ja?

cia mamytes nezinau ar pazista ta moteri, skelbimus tai kiek zinau tesiog paprase zmogaus padieti jai sukurti ...Ji visada turejo zmoniu ir be reklamos.

Bet jai kas yra buves butinai parasykite smile.gif
Atsakyti
Kiek as cia skaitau tai apie tokia dar neteko girdet smile.gif tai man ir butu idomu kokiu atsiliepimu Eugenija isgirst O kokiam raj ji gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 11 10, 11:02)
Kiek as cia skaitau tai apie tokia dar neteko girdet smile.gif tai man  ir butu idomu kokiu atsiliepimu Eugenija isgirst O kokiam raj ji gyvena?

Dabar ji gyvena netoli buvusio supyniu parko prie universiteto kitoi gatves pusej arciau tilto mirksiukas.gif

Nesenai as pas ja buvau kai atradau jos telefona, noriu pradet savo versla baime didziule tai ir begau pas ja ta pacia diena kai atradau... prognozes jau pradejo pilditis doh.gif Po kokios geros savaites, kazkas mane patempe uz lezvio kad galiu organizuoti rengini, nors niekada gyvenime to nedariau wink.gif nu ir plusu dabar, neveltui ji sake kad vienu momentu net pasigailesiu kad visa tai uzvyriau sad.gif bus daug darbo, daug poperiu ir daug nervu....ramina tik tai kad viskas paviks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2012 11 10, 08:03)
Dabar ji gyvena netoli buvusio supyniu parko prie universiteto kitoi gatves pusej arciau tilto mirksiukas.gif

Nesenai as pas ja buvau kai atradau jos telefona, noriu pradet savo versla baime didziule tai ir begau pas ja ta pacia diena kai atradau... prognozes jau pradejo pilditis  doh.gif Po kokios geros savaites, kazkas mane patempe uz lezvio kad galiu organizuoti rengini, nors niekada gyvenime to nedariau wink.gif nu ir plusu dabar, neveltui ji sake kad vienu momentu net pasigailesiu kad visa tai uzvyriau sad.gif bus daug darbo, daug poperiu ir daug nervu....ramina tik tai kad viskas paviks  biggrin.gif

Buvau ir as pas ja pries koki menesy. Labai konkreti, neklausineja visokiu klausimu kad istraukti info, kaip kitos doh.gif Labai daug pasake teisybes apie dabartine mano situacija ir isklojo ateity, tikiuosi kad ne viskas issipildys doh.gif Vienas dalykas is jos pasakytu jau issipilde. Tikrai eiciau dar pas ja, rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 11 10, 17:32)
Buvau ir as pas ja pries koki menesy. Labai konkreti, neklausineja visokiu klausimu kad istraukti info, kaip kitos doh.gif  Labai daug pasake teisybes apie dabartine mano situacija ir isklojo ateity, tikiuosi kad ne viskas issipildys doh.gif Vienas dalykas is jos pasakytu jau issipilde. Tikrai eiciau dar pas ja, rekomenduoju biggrin.gif

Sveiki,

Suintrigavot smile.gif Gal galite jos tel.nr. duoti?
Gal kas dar turit Aleksandro arba Olgos tel.nr?
Ka is jus rinktumetes?

Aciu
Atsakyti