Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(vavute11 @ 2012 10 24, 14:26)
<...>
Gal galit patart?

Dekui

eikit pas Laimą, Taikos pr. smile.gif ji randasi netoli parduotuvės "Dručkiai". Trunka 1 val., 50 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 10 24, 14:30)
Nieko nepraradai  mirksiukas.gif Man nepatiko

O man nepatiko, kad būrėja gauna labai daug asmeninės informacijos apie asmenis, kurie ketina pas juos burtis: vardą, pavardę, gimimo datą, banko sąskaitos numerį.... draugė, dirbanti teisėsaugoje perspėjo, kad yra tikimybė, jog įvairūs sukčiai gauna jiems reikalingą informaciją iš tokių "duomenų fondų"....
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 24, 18:58)
eikit pas Laimą, Taikos pr.  smile.gif ji randasi netoli parduotuvės "Dručkiai". Trunka 1 val., 50 lt  ax.gif

O tel nr galite parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2012 10 24, 19:34)
O tel nr galite parasyti  ax.gif

8684-68655 ax.gif

aš irgi ruošiaus, bet kažko ranka nekyla skambint, matyt jaučiu, kad dar nelaikas. Nes kiek esu ėjus, noriu ir užsirašau be dvejonių ...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 24, 20:25)
8684-68655 ax.gif

aš irgi ruošiaus, bet kažko ranka nekyla skambint, matyt jaučiu, kad dar nelaikas. Nes kiek esu ėjus, noriu ir užsirašau be dvejonių ...

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 10 24, 14:30)
Nieko nepraradai  mirksiukas.gif Man nepatiko

Ar galit parasyti kodel nepatiko? Ka snekejo? ar visai nepetaike?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 10 24, 21:37)
Ar galit parasyti kodel nepatiko? Ka snekejo? ar visai nepetaike?

Ar pataikė bus matyt. Bet pats stilius nepatiko. Sakė prognozę metams pa mėnesiui, žodžiais kaip pvz.
spalis: pozityvumas, pergyvenimas, nuostoliai,netikėti įvykiai
lapkritis: reikalai su bankais, nauji darbai, nauja pažintis ir pan.
ir taip kiti mėn.
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 10 25, 08:21)
Ar pataikė bus matyt. Bet pats stilius nepatiko. Sakė prognozę metams pa mėnesiui, žodžiais kaip pvz.
ir taip kiti mėn.

Ir as su ja bendravau,man tas stilius irgi ne prie sirdies,uzsirasiau viska,ziuresim kaip bus ax.gif kita vertus del jos pateikto testo,kiekvienas sau gali pritaikyti tai,ka ji sako mirksiukas.gif Siaip labai maloni moteris,bendraujanti tik manau,kad ji laaabai gera psichologe ax.gif siaip idomu,tik neaisku,kiek tiesos...
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 10 25, 09:21)
ir taip kiti mėn.

o konkretaus klausymo jokio nedavet? Nes siaip tai tikrai skamba nuobodziai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar buvo kam norstu taip, kad Grazina is palangos nepataikytu ar nesamoniu prisneketu?

nors man dar nedaug laiko praejo, bet nenoriu kad kai kurie dalykai pildytusi, del to galvoju , kad gal nusisnekejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 10 29, 20:55)
Sveikos,

ar buvo kam norstu taip, kad Grazina is palangos nepataikytu ar nesamoniu prisneketu?

nors man dar nedaug laiko praejo, bet nenoriu kad kai kurie dalykai pildytusi, del to galvoju , kad gal nusisnekejo  biggrin.gif

Na, aš rašiau, kad man nesąmonių prišnekėjo. Apie santykius su tėvu ir broliu, apie mamos esamas ligas, nors neturiu nei brolių nei seserų, o abu tėvai jau senai mirę.... Čia ji matė be kortų, tik man atėjus. O iš kortų ji sakė (jau pasikartosiu), kad dukra dar ilgai gyvens užsienyje, o bet tačiau ji po poros savaičių jau gryžta su visam į Lietuvą smile.gif
Buvau pas Gražiną šiemet balandžio mėn, ji sakė, kad buria maždaug metams laiko. Iki šiol niekas, iš to ką ji man pasakė, neišsipildė... O gaila, nes pasakė daug gerų dalykų, ir aš norėčiau, kad jie išsipildytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 10 29, 22:35)
Na, aš rašiau, kad man nesąmonių prišnekėjo. Apie santykius su tėvu ir broliu, apie mamos esamas ligas, nors neturiu nei brolių nei seserų, o abu tėvai jau senai mirę.... Čia ji matė be kortų, tik man atėjus. O iš kortų ji sakė (jau pasikartosiu), kad dukra dar ilgai gyvens užsienyje, o bet tačiau ji po poros savaičių jau gryžta su visam į Lietuvą  smile.gif
Buvau pas Gražiną šiemet balandžio mėn, ji sakė, kad buria maždaug metams laiko. Iki šiol niekas, iš to ką ji man pasakė, neišsipildė... O gaila, nes pasakė daug gerų dalykų, ir aš norėčiau, kad jie išsipildytų  ax.gif

dekoju uz atsakyma

mes ta diena buvom 3 drauges. tai vienai labai kardinaliai pasikeis gyvenimas, kitai vyras irgi nerealiai pasikeis, arba nesamones prikalbejo. Nors gyvenimas nenuspejamas dalykas... kartais visko buna. Bet tikiuosi kad nepataike man. O gal ta diena jai "blogai" kortos rode....
Atsakyti