Buvau pas Mariu. Ziurejau labai skeptiskai. Nors kortomis sake teisybe. Bet visiskai nemokejo priimti, Jie sudaro ivaizdi, kad jis savimi nepasitiki, o zmona ji giria. Kvailiausiai atrode visur lakstantis ju suo ir dar papildomai kiek supratau dukra, kuri tik isejus man is kambario pradejo prasyti motinos pinigu. Taciau sugebejimu jisd tikraui turi. Tik mopterys jo labai valdingos.
Sianakt man jis uz tai, kad aiskinau, kad man nepirstu savo nuomones, ja turiu pati, man dave toki sapna, kad ... Nu labai keista. Manau, kad po jo mano gyvenime daug kas pasikeis.
Neee, kelios issipilde, kur sakiau tikrai ne ir net nesusimato.del darbu kai bure, tai labai tiksliai pasake. apie vyro darbus labai tiksliai pasake. O kitoms pranasystems dar metai laiko yra. Ziuresim.... Laukiu dabar tu geruju issipildymo :-). Jeigu idomu, kitais metais spalio men galesiu pasakyt ar ivyko
va radau sena savo posta:-). Tai va, po metu (tokiam laikui ir buriaus) neissipilde pas Olia is statybininku g. daug kas. nei keliones, nei nestumo, nei veseles, nei laaaaaaaaabai dideliu pinigu :-). Teisingai isbure tik atsalima su vyru :-)
As buvau pas Maryte, tai bure ne Taro kortomis o paprastom losimo kortom ir pezejo vejus, praejo metai, niekas neissipilde. Megeja pakalbeti apie savo šuneli, is 30 min 10 skirta butent jos asmeniniams reikalams aptarti. paeme 20 lt. Tas kalbejimas buvo toks tuscias ir pavirsutiniskas, su daliniais klausimais, mol as turiu 3 vaikus, as ja pataisiau, nu ir prasidejo isvedziojimas, gal as turejau aborta. Paklause ar as turiu meiluzi, sakau ne, nu vien zo as neidomi medziaga jai buvau. Ir buvau Mokyklos gatveje, ten su Taro kortomis bure 40 lt ir kitomis L raide prasidedanciomis su paveiksliukais irgi viskas ka pasake monotoniska ir nuobuodu. Nepasake, kad mano vaikas sunkiai sirgs ne viena , netikiu as jomis. Pati pradejau mokintis mesti kortas, idomu, bet po vaiko sunkios ligos kazko nebekyla noras to daryti. Padedavo aiskiau apsispresti arba nuramindavo.
Buvau susitarus laika pas sia moteryte. Susiskambinus ji daro kaip ir bandomaji "testa", jei teisingai viska pasako tesia toliau jei ne tai viso gero. Man buvo - viso gero...
Dabar renkuos pas ka eit ar Natalja P. Komunos, ar Mokyklos gatvej ar vaziuot i Palanga pas ta jauna Grazina? Gal galit patart?
Buvau susitarus laika pas sia moteryte. Susiskambinus ji daro kaip ir bandomaji "testa", jei teisingai viska pasako tesia toliau jei ne tai viso gero. Man buvo - viso gero...