Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 09 19, 21:13)
O aš ir netikiu kad kaip pasakė būrėja taip ir bus. Tiesiog mes patys mokam pasukti įvykius kitą linkme nei turėjo būti  mirksiukas.gif

Mano principas yra toks, kad aš atsirenku iš viso to, ką man pasako būrėja, kuo aš noriu tikėti, o apie kitką net negalvoju (nors nei viena nieko blogo nėra pasakius, išskyrus tai, kad draugas skolos negrąžins, ir negrąžino iki šiol). Bet labai norėjau, kad dukra liktų užsienyje, todėl apsidžiaugiau, kai Gražina patvirtino tai smile.gif Bet...
Atsakyti
Na grusis minsiu pas kazka , buvau anglijoje jei kam idomu smile.gif pas ta kuri Diana bure , kaina kosmine, pasake - vejus smile.gif gal kad ne zvaigzde ?
Atsakyti
Buvau pas Mariu. Ziurejau labai skeptiskai. Nors kortomis sake teisybe. Bet visiskai nemokejo priimti, Jie sudaro ivaizdi, kad jis savimi nepasitiki, o zmona ji giria. Kvailiausiai atrode visur lakstantis ju suo ir dar papildomai kiek supratau dukra, kuri tik isejus man is kambario pradejo prasyti motinos pinigu. Taciau sugebejimu jisd tikraui turi. Tik mopterys jo labai valdingos.
Sianakt man jis uz tai, kad aiskinau, kad man nepirstu savo nuomones, ja turiu pati, man dave toki sapna, kad ... Nu labai keista. Manau, kad po jo mano gyvenime daug kas pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 09 22, 08:45)

Sianakt man jis uz tai, kad aiskinau, kad man nepirstu savo nuomones, ja turiu pati, man dave toki sapna, kad ... Nu labai keista. Manau, kad po jo mano gyvenime daug kas pasikeis.

nu nieko nesupratau lotuliukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif nezinau, kiek jis ten gero padaro, bet kad sapnu tokiu tai tikrai nesu sapnavusi. unsure.gif varles visokios, kraujai ir pan. smile.gif tris kartus nakti keliausi. ax.gif nemanau, kad tai buvo tik ispudziai. ax.gif o gal....
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 09 23, 13:34)
rolleyes.gif nezinau, kiek jis ten gero padaro, bet kad sapnu tokiu tai tikrai nesu sapnavusi.  unsure.gif varles visokios, kraujai ir pan.  smile.gif tris kartus nakti keliausi.  ax.gif nemanau, kad tai buvo tik ispudziai.  ax.gif o gal....

O prie ko tos varles ir kraujai??? Ka cia tuo noreta pasakyt??? Kazkaip nedaeina man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2012 09 19, 09:55)
toks laisvalaikio praledimo budas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Taip, kaip pas kirpėja: nepatiko kirpimas pas vieną -einu pas kitą.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 09 23, 14:47)
O prie ko tos varles ir kraujai??? Ka cia tuo noreta pasakyt??? Kazkaip nedaeina man  ax.gif

Tiesiog po burimo kortomis gera siaubo filma susapnavau ir tiek. Manau, kad burejas tiesiog su kokiomis negeromis duselemis bendrauja. Arba tai gali buti poveikis nuo smilkalu, kuriuos ten smilkino.
O siaip teisybe paske apie mano gyvenima. Atsake i klausimus, kuriuos uzdaviau.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 09 23, 19:36)
Tiesiog po burimo kortomis gera siaubo filma susapnavau ir tiek. Manau, kad burejas tiesiog su kokiomis negeromis duselemis bendrauja. Arba tai gali buti poveikis nuo smilkalu, kuriuos ten smilkino.

o kiek sumokejot ir kiek laiko bure?
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2012 09 23, 18:36)

Aš nemanau, kad sapnai susiję su būrėjais. Tiesiog sapnai ateina iš mūsų pasamonės...ir jie susiję su su mumis pačiais
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Gal kuri turit kontaktus tos burejos, kuri Palangoje vasara burdavo prie tilto? Arba gal zinot kur dabar jos burimo vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 10 08, 13:57)
sveikos 4u.gif
Gal kuri turit kontaktus tos burejos, kuri Palangoje vasara burdavo prie tilto? Arba gal zinot kur dabar jos burimo vieta ax.gif

Cia jus apie cigone? Mane taip pat domintu jos kontaktai. Jei ka suzinosite brukstelkit visom... 4u.gif Gal kas dar zinnote senutes is Palangos kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 09 spalio 2012 - 15:56