Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(JolaManta @ 2012 08 31, 09:23)
Aš buvau pas Radą pora kartų. Man visai patiko, abu kartus pasakė beveik tą patį, nors antrą kartą ėjau po pusantrų metų. Tik kad ji kartais apie save pradeda pasakoti, tai tas nelabai patiko.  O šiaip tai dalis išsipildė jos pranašysčių, netgi iki smulkmenų. O kitai daliai dar neatėjo laikas  ax.gif

Hahaha prisimu man ji sake, kad labai gaila, kad aš nebūsiu nei vieno iš jų sūnų žmona ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Buvau pas Grazina is palangos.
Tikrai turi sugebejimu, daug ka pasake teisingai. Kai kurios pranasystes neitiketinos, bet laikas parodys, kaip sakant smile.gif
Buvo pilnatis kai buriausi, ir ji pasake, kad per pilnati geriau vioska mato. Tad patarciau burtis per pinati mirksiukas.gif
Maloni kaip moteris, nuramina. Buria nuo 45 min iki valandos. Ne viska supratau, ka pasake, bet laikas gal isaiskins visus pasakymus.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 08 20, 14:09)
izymioji Vanda buria, bet neaisq ka ji ten priburia  ax.gif

pas ja tik tuscias laiko ir pinigu svaistymas.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 07, 16:29)
ai va, dar ka pasake:
zodziu po to kai gausiu darba uz 2000lt/men - pradesim statyti nama.
Buta, kuriame dabar gyvename paliksime savo vyriausiai dukrai, nors pries tai ji man sake, kad dukra mokysis Vilniuj, ten suras vyra, istekes ir pasiliks  lotuliukas.gif
Tai kam tada jai tas butas, bet ji matyt pamirso apie tai ka anksciau sake  lotuliukas.gif
Juokingiausia tai, kad jau 15m kaip savo name gyvenam, tai koks dar butas ir busimas namas  lotuliukas.gif
Vai vai, tikrai ir as dar nieko panasaus nesu gyvenime girdejus.
kai is jos isejau - pikta buvo del sugaisto laiko, aciu Dievui, kad papako proto iseit ir tolesniu marazmu neklausyt.

lotuliukas.gif jausmas kad pasakoji apie mano vizita pas ta sarlatane smile.gif

QUOTE(Kam @ 2012 08 20, 13:09)
izymioji Vanda buria, bet neaisq ka ji ten priburia  ax.gif

drinks_cheers.gif niekam pas ja nerekomenduociau eiti. Kvanka totali doh.gif

Noriu pas bureja . Esu buvusi pas tokia mociute senai naujakiemio gatveje, superine ka pasake tas issipilde. Paskum pas tokia ''chiromante'' jin lyg is silutes atvazinedavo prie seno turgaus , jin nereali buvo , labai noreciau pas jas sugryzt , bet tas buvo taip senai.... kad jokiu kontaktu net vardu nepamenu.
Apie moteri is Rietavo esu girdejusi kokio gerumo nzn ....
Dilema pas ka nueiti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 09 02, 12:09)
Sveikos.
Tikrai turi sugebejimu, daug ka pasake teisingai. Kai kurios pranasystes neitiketinos, bet laikas parodys, kaip sakant  smile.gif
Buvo pilnatis kai buriausi, ir ji pasake, kad per pilnati geriau vioska mato. Tad patarciau burtis per pinati  mirksiukas.gif
Maloni kaip moteris, nuramina. Buria nuo 45 min iki valandos. Ne viska supratau, ka pasake, bet laikas gal isaiskins visus pasakymus.

tai koks tuomet tikslas burtis, jei nieko nesupratot? gi tam ir nueini, kad išsiaiškinti, o ne tam, kad kiltų dar daugiau klausimų.... Ir kam tuomet mokėti pinigus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 09 19, 07:48)
tai koks tuomet tikslas burtis, jei nieko nesupratot? gi tam ir nueini, kad išsiaiškinti, o ne tam, kad kiltų dar daugiau klausimų.... Ir kam tuomet mokėti pinigus?  g.gif

toks laisvalaikio praledimo budas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 09 19, 08:48)
tai koks tuomet tikslas burtis, jei nieko nesupratot? gi tam ir nueini, kad išsiaiškinti, o ne tam, kad kiltų dar daugiau klausimų.... Ir kam tuomet mokėti pinigus?  g.gif

gal neišverčiam į kitą pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau pas Gražina du kartus, tikrai kaip moteris nuostabi ir ką pamatė, tas išsipildė beveik viskas. Nors aš manau, kad kiekvienas esame savo likimo kalvis ir galime keisti tam tikras kryptis.

Esu buvusi pas daugelį būrėjų. Ir pas tą pačią Vandą iš Poilsio gatvės (nerokomenduoju, nusivažiavo į lankas), bet Gražina kolkas tiksliausiai mato bent jau man. 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali bent apytiksliai pasakyti, kokios tos kainos. Nenutuokiu visiškai doh.gif , o pagalbos labai reikia
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2012 09 02, 12:09)
Sveikos.
Tikrai turi sugebejimu, daug ka pasake teisingai. Kai kurios pranasystes neitiketinos, bet laikas parodys, kaip sakant  smile.gif

Man kai kurios Gražinos pranašystės pasirodė labai įtikinamos, bet kai kurie įvykiai vyksta atvirkščiai. Pavyzdžiui, ji pasakė, kad mano dukters Lietuvoje nemato dar ilgą laiką, ir ką gi - praėjo tik keli mėnesiai nuo jos išpranašavimo, o dukra dabar pranešė, kad gryžta visam laikui į LT. O aš buvau patikėjusi, kad pasiliks užsienyje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite69 @ 2012 09 19, 12:15)
gal kas gali bent apytiksliai pasakyti, kokios tos kainos. Nenutuokiu visiškai  doh.gif , o pagalbos labai reikia

Kainos labai skirtingos - nuo 20 Lt iki 100 Lt smile.gif Ir gerai pagalvokite, ar tikrai būrėjų pagalbos ieškote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 09 19, 08:48)

nerasiau kad nieko nesupratau. Tik keleta pasakytmu buvo neaiskus.
Atsakyti
O aš ir netikiu kad kaip pasakė būrėja taip ir bus. Tiesiog mes patys mokam pasukti įvykius kitą linkme nei turėjo būti mirksiukas.gif
Atsakyti