QUOTE(lauroxy @ 2012 02 26, 15:06)
Sveikos, 15. Vanda-ekstrasensų mūšio nugalėtoja-846271998 , gal žinot kur ji gyvena?
Poilsio gatve.
Buvau pas ja kiek mokejau nepamenu. Tai buvo pries kokius gal penkis metus.Tuo metu ka isbure tik issipilde vienas dalykas. Nuspejo , apie ligoni ir jo apytiksle mirties data.
Toliau viskas kas isburta netiesa. Jau turejau isteketi pries 4 metus ir susilaukti 2-ju vaikuciu mergaites ir berniuko.Gyventi Klaipedoje pabreze labai turtingai, kad laukia dar 10 metu studijos.Vyras bus keliaujantis tad retas svecias namie.
Dar bure is buvusio vaikino nuotraukos , nes tuo tikslu ir ejau pasake ,kad mes visa gyvenima busime suristi , kad susitaikysime ir t.t.
O kaip yra is tiesu ... Esu neistekejusi , vaikuciu neturiu , gyvenu gan turtingai , bet ne Lietuvoje. Apie studijas planu nera , nes mokslai jau baikti
Su draugu nesusitaikeme ,jis jau turi sukures kita seima.
Vat stai kas is burtu tikra, tik pamenu labai gerai , kad siule kazkokiu vitaminu primygtinai ale su zarnynu ateiti turesiu bedu mat vitaminai ar kas ten per vaistai pades isvengti zarnyno problemos.
Drauge mano yra buvusi pas Rados , tai sake visa tiesa isklojo.Gal kas zinote apie ja?