Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Kuzika @ 2012 08 13, 09:35)
Taip Dievas nekencia to, kas nedora, nuodemes. Neprimetineju, tiesiog perspeju, kad jei kazkas nutiktu negero zinotumet del ko. Grazios dienos 4u.gif

Taip taip.. Bedieviai satanistai visi iki vieno esame....Setonas - jega cool.gif wub.gif Ir visos mantines sistemos irgi taip pat cool.gif
Atsakyti
gal merginos zino kas is nuotrauku buria?
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2012 08 16, 15:27)
gal merginos zino kas is nuotrauku buria?

izymioji Vanda buria, bet neaisq ka ji ten priburia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 08 20, 13:09)
izymioji Vanda buria, bet neaisq ka ji ten priburia  ax.gif

Vilma is Zardes gatves buria.
Atsakyti
laibas merginos 4u.gif , na aš ir tu būrėjų esu jau prisižiūrėjus. Paskutinį kart buvau pas Natalija tai man keli dalykai išsipildė, mastau, gal dar karta pas ją nueit... ax.gif , bet norisi ir kokia kitą išbandyti, gal kas ką galėtumėt pasiūlyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroxy @ 2012 02 26, 15:06)
Sveikos, 15. Vanda-ekstrasensų mūšio nugalėtoja-846271998 , gal žinot kur ji gyvena?

Poilsio gatve.
Buvau pas ja kiek mokejau nepamenu. Tai buvo pries kokius gal penkis metus.Tuo metu ka isbure tik issipilde vienas dalykas. Nuspejo , apie ligoni ir jo apytiksle mirties data.
Toliau viskas kas isburta netiesa. Jau turejau isteketi pries 4 metus ir susilaukti 2-ju vaikuciu mergaites ir berniuko.Gyventi Klaipedoje pabreze labai turtingai, kad laukia dar 10 metu studijos.Vyras bus keliaujantis tad retas svecias namie.
Dar bure is buvusio vaikino nuotraukos , nes tuo tikslu ir ejau pasake ,kad mes visa gyvenima busime suristi , kad susitaikysime ir t.t.
O kaip yra is tiesu ... Esu neistekejusi , vaikuciu neturiu , gyvenu gan turtingai , bet ne Lietuvoje. Apie studijas planu nera , nes mokslai jau baikti ax.gif Su draugu nesusitaikeme ,jis jau turi sukures kita seima.
Vat stai kas is burtu tikra, tik pamenu labai gerai , kad siule kazkokiu vitaminu primygtinai ale su zarnynu ateiti turesiu bedu mat vitaminai ar kas ten per vaistai pades isvengti zarnyno problemos.

Drauge mano yra buvusi pas Rados , tai sake visa tiesa isklojo.Gal kas zinote apie ja?
Atsakyti
Laba diena mielos merginos. Skaitydama atsiliepimus nusprendžiau parašyti savo gyvenimo išgyvenimus susijusius su prakeiksmu. Viskas prasidėjo prieš metus laiko. Visų pirma pradėjo keistis santykiai su vyru į blogąją pusę, pradėjome pyktis, nesutarti dėl smulkmenų ir t.t. Galų gale daėjo iki to, kad mes pradėjome atskirai gyventi, nors giliai širdyje jautėme, kad vienas be kito negalime gyventi. Be to neberadau bendros kalbos su sūnumis. Na, o kaip as jaučiausi tai sunku apsakyti, dariausi irzli, nepatenkinta gyvenimu, nebemačiau prasmės aplamai gyventi, niekas nesisekė, pinigai slydo iš rankų, darbo nebeturėjau, nors esu pakankamai veikli ir energinga moteris. Nesuprasdama kas su manimi darosi pradėjau ieškoti pagalbos pas būrėjų, kad padėtų man išsiaiskinti kas su manimi darosi. Nuėjusi pas kelias būrėjas, jos man pateikė, kad su manimi yra kažkas negerai, bet negalėjo konkrečiai įvardinti kas yra su manimi. Aš tęsiau savo paieškas internete ir taip atsidūriau pas būrėją vardu MARIŲ. Nors tą dieną jaučiausi klaikiai susinervinusi, bet džiaugiuosi, kad turiu angelą sargą. Tik pradėjus metimą Taro kortomis, iš karto patvirtino, kad esame AS ir mano VAIKAI užkeikti savo uošvienės. Aš jau numaniau, kad taip gali būti. Na ir MARIUS pradėjo su manimi dirbti, mane valyti nuo prakeiksmo. Tai trūko pilnas dvi dienas nuo ryto iki vakaro. Nuėmė prakeiksmus nuo mūsų ir tuo pačiu užsidėjau apsaugas, kad daugiau mūsų niekas nebeprakeiktų. Nes patikėkite per tuos metus prisikentėjau siaubingai, buvo minčių netgi iki ...... Bet negalėjau pati patikėti, kad nuėmus prakeiksmą gali kardinaliai pasikeisti savijauta, nuotaika ir pasisekimai gyvenime. Bet kadangi man pasikeitė tai ir nusprendžiau pasidalinti savo džiaugsmu su Jumis. As pradėjau normaliai kas dieną valgyti, nors iki to laiko as numečiau 16 kg ir gyvenau ant kavos ir cigarečių. Aš pradėjau džiaugtis gyvenimu ir jaustis pakiliai. Pradėjau šypsotis ir sutarti su vaikais. Ir dar kas netikėta, kad iš karto gavau pasiūlymą iš draugės važiuoti į užsienį padirbėti, kas buvo netikėta, nors kortos tai sakė. Nežinau ar aš suprantamai išdėsčiau savo mintis, nėra lengva savo išgyvenimus parašyti popieriaus lape. Bet norėjau pateikti ant kiek reikšmingi yra prakeikimai ir kaip mums gali sugadinti gyvenimus, verta manau susimąstyti kiekvienam. Būrėjo MARIAUS tel. 860112171.
Atsakyti
QUOTE(Dijana1971 @ 2012 08 29, 16:33)
Na ir MARIUS pradėjo su manimi dirbti, mane valyti nuo prakeiksmo. Tai trūko pilnas dvi dienas nuo ryto iki vakaro. Nuėmė prakeiksmus nuo mūsų ir tuo pačiu užsidėjau apsaugas, kad daugiau mūsų niekas nebeprakeiktų. Nes patikėkite per tuos metus prisikentėjau siaubingai, buvo minčių netgi iki ...... Bet negalėjau pati patikėti, kad nuėmus prakeiksmą gali kardinaliai pasikeisti savijauta, nuotaika ir pasisekimai gyvenime.
Būrėjo MARIAUS tel. 860112171.

Kiek kainavo prakeiksmo nuemimas? galite ir asmeniskai atrasyti ax.gif
Atsakyti
Vėl naujokė ir vėl apie tą patį MARIŲ?
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2012 08 29, 21:08)
Vėl naujokė ir vėl apie tą patį MARIŲ?

eilinė reklama irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2012 08 28, 22:21)

Drauge mano yra buvusi pas Rados , tai sake visa tiesa isklojo.Gal kas zinote apie ja?

Aš buvau pas Radą pora kartų. Man visai patiko, abu kartus pasakė beveik tą patį, nors antrą kartą ėjau po pusantrų metų. Tik kad ji kartais apie save pradeda pasakoti, tai tas nelabai patiko. O šiaip tai dalis išsipildė jos pranašysčių, netgi iki smulkmenų. O kitai daliai dar neatėjo laikas ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras moterys ir merginos. Visų pirma aš esu ne naujokė, šiaip turiu kitą logina, seną, kurį esu pamiršusi, bet jums aiškintis ne privalau.... Na kalbant apie MARIŲ, jam reklamos tikrai netrūksta, nes jis turi pakankamai klientų, ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio. Kadangi jis šiais dalykais studijavo ir užsiiminėjo užsienyje, taigi savo darbą išmano kuo puikiausiai. Na, o šiaip Lietuvoje jis yra tik kokį pusmetį. Na man ir norėjosi parašyti atsiliepimą apie jį todėl, kad man labai patiko jo darbo metodika. Be to nemažai esu aplankiusi būrėjų, nieko panašaus nemačiau. Ir galiu pilnumoje pasakyti, kad juo pasitikiu pagal savo dabartinę savijautą bei pradėjo pildytis tai ką pasakė. Mes sunkiai priimame naujoves tuom ir esame vieninga Lietuva, kai tikime tuo, kas nėra tikra. Čia yra kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas bei pasirinkimas.

Atsakyti