Mielos merginos ir moterys! Pirmiausia kreipiuosi į klaipėdietes, nes noriu papasakoti savo istoriją ir rekomenduoti labai gerą būrėją Klaipėdoje. Ne kartą teko lankytis pas būrėjus, ir teko skaudžiai nusivilti. Matyt turiu angelą sargą
, nes neseniai teko apsilankyti pas labai puikų būrėją.Pradžiai trumpai papasakosiu savo istoriją. Vaikystėje žaidžiau spiritizmo seansus, ir aišku prisižaidžiau. Gyvenime nesisekė niekas, vis galvojau, kad esu prakeikta, ar nužiūrėta. Tačiau, kada atėjau pas šį žmogų, jis nustatė mano tikrąją nesėkmių priežastį ir padėjo išsivaduoti iš šios problemos. Man viskas pildosi, labai dėl to džiaugiuosi.
. Šis žmogus buria kortomis ir niekada nefantazuoja to, ko nėra, jis visada sako tai, ką mato.
Pas jį galima ne tik sužinoti savo ateitį kortomis, bet jis taip pat gali nuimti prakeiksmus, nužiūrėjimus, išspręsti įvairias gyvenimo, (ar asmenines) problemas, panaikinti spiritizmo padarinius. Tai pirmasis žmogus, kuris papasakojo apie mano praeitį, papasakojo tokių dalykų iš mano praeities, likau nustebinta.
Klaipėdoje yra daug būrėjų, tačiau iš tų, pas kuriuos teko apsilankyti, jis mano sudarė geriausią įspūdį. Įdomiausia tai, kad jis man pasakė visišką tiesą apie mane, mano gyvenimą. Buvau labai nusistebinta.
Tiesiog ką čia kalbėti, jei turite problemų ir ieskote rimto būrėjo, kreipkitės į jį. Dar norėjau pasakyti, kad jis taip puikiai daro taškinius masažus. Turėjau ( na dar ir turiu) problemų, tai darausi taškinį masažą pas jį. Iš pradžių jaučiausi ne kaip, bet jau po keleto masažo seansų, jaučiuosi puikiai.
Ši informacija tiems, kas tiki ir turi problemų, ir nori jas išspręsti, tai rekomenduoju apsilankyti pas šį paprastą, mielą ir labai puikų žmogų. Kas pas jį nebuvote ir jo nežinote, nerašykit bet kokių atsiliepimų. Daiva. Čia jo numeris 860112171