Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(smlga @ 2012 05 07, 14:48)
Sveikute, o tai Laimuteis kortas meta? cia kokioje Kl vietoje butu?

Aš nebuvau pas ją, bet draugė buvo, negaliu tiksliai pasakyti. O gyvena ji Sportininkų rajone, Smilties pylimo gatvėje (jei neklystu) 4u.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...ampaign=rssfeed
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2012 05 04, 19:18)
Tik nesumaišykit jūs tų Gražinų palangiškių, jos yra 2, viena jauna neseniai atsikėlusi į Palangą, fb zinoma kaip Tavo būrėja Gražina, netoli Senukų gyvenanti, kita yra senesnė iš rytinio kvartalo, ir ta senesnė mano nuomone vėjus šneka, tad neapsigaukit wink.gif

http://www.facebook....136272719805792
taip čia ta pati.

Buvau. Tikrai nenusivyliau. Tik nepatiko kad daug klausimų uždavinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 05 12, 21:53)
http://www.facebook....136272719805792
taip čia ta pati.

Buvau. Tikrai nenusivyliau. Tik nepatiko kad daug klausimų uždavinėjo.

Kas per klausimai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2012 05 13, 00:51)
Kas per klausimai? blink.gif

ar turiu sūnų, brolį ax.gif
Atsakyti
Buvau ir aš pas Gražiną, maloni mergina, tik atėjusi pasidalina savo vizijom, kiek jos teisingos, turbūt tik laikas parodys. Buria paprastom ir kažkokiomis kitomis, ne Taro, kortomis. Ir iš tiesų, vis pasiklausia, ar taip, o gal tada taip... Kad patirties nedaug dar, jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2012 05 14, 19:59)
Buvau ir aš pas Gražiną, maloni mergina, tik atėjusi pasidalina savo vizijom, kiek jos teisingos, turbūt tik laikas parodys. Buria paprastom ir kažkokiomis kitomis, ne Taro, kortomis. Ir iš tiesų, vis pasiklausia, ar taip, o gal tada taip... Kad patirties nedaug dar, jaučiasi.

aha ir man tas pats.
Tos vizijos mane labai kaip čia pasakyt paveikė. Patikrinsiu greitu laiku ką man sakė.
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 05 14, 20:33)
aha ir man tas pats.
Tos vizijos mane labai kaip čia pasakyt paveikė. Patikrinsiu greitu laiku ką man sakė.

Parašyk, kaip pildysis. Kol kas tos vizijos, ką ji matė, man tokios nerealios atrodo, nors vėliau vis kortos ta pačia linkme krito. Laimei, kad bent jau neblogos jos ax.gif
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie p.Loretą? gyvena lyg ir laukininkų gatvėje, pirmame aukšte - penkiaaukštyje. Ieškau ir nerandu atsiliepimų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta1a1: 02 birželio 2012 - 18:58
Mielos merginos ir moterys! Pirmiausia kreipiuosi į klaipėdietes, nes noriu papasakoti savo istoriją ir rekomenduoti labai gerą būrėją Klaipėdoje. Ne kartą teko lankytis pas būrėjus, ir teko skaudžiai nusivilti. Matyt turiu angelą sargą biggrin.gif , nes neseniai teko apsilankyti pas labai puikų būrėją.Pradžiai trumpai papasakosiu savo istoriją. Vaikystėje žaidžiau spiritizmo seansus, ir aišku prisižaidžiau. Gyvenime nesisekė niekas, vis galvojau, kad esu prakeikta, ar nužiūrėta. Tačiau, kada atėjau pas šį žmogų, jis nustatė mano tikrąją nesėkmių priežastį ir padėjo išsivaduoti iš šios problemos. Man viskas pildosi, labai dėl to džiaugiuosi. biggrin.gif. Šis žmogus buria kortomis ir niekada nefantazuoja to, ko nėra, jis visada sako tai, ką mato. smile.gif Pas jį galima ne tik sužinoti savo ateitį kortomis, bet jis taip pat gali nuimti prakeiksmus, nužiūrėjimus, išspręsti įvairias gyvenimo, (ar asmenines) problemas, panaikinti spiritizmo padarinius. Tai pirmasis žmogus, kuris papasakojo apie mano praeitį, papasakojo tokių dalykų iš mano praeities, likau nustebinta. smile.gif Klaipėdoje yra daug būrėjų, tačiau iš tų, pas kuriuos teko apsilankyti, jis mano sudarė geriausią įspūdį. Įdomiausia tai, kad jis man pasakė visišką tiesą apie mane, mano gyvenimą. Buvau labai nusistebinta. biggrin.gif Tiesiog ką čia kalbėti, jei turite problemų ir ieskote rimto būrėjo, kreipkitės į jį. Dar norėjau pasakyti, kad jis taip puikiai daro taškinius masažus. Turėjau ( na dar ir turiu) problemų, tai darausi taškinį masažą pas jį. Iš pradžių jaučiausi ne kaip, bet jau po keleto masažo seansų, jaučiuosi puikiai. biggrin.gif Ši informacija tiems, kas tiki ir turi problemų, ir nori jas išspręsti, tai rekomenduoju apsilankyti pas šį paprastą, mielą ir labai puikų žmogų. Kas pas jį nebuvote ir jo nežinote, nerašykit bet kokių atsiliepimų. Daiva. Čia jo numeris 860112171
Atsakyti
QUOTE(babydaider @ 2012 07 21, 16:00)
Mielos merginos ir moterys! Pirmiausia kreipiuosi į klaipėdietes, nes noriu papasakoti savo istoriją ir rekomenduoti labai gerą būrėją Klaipėdoje. Ne kartą teko lankytis pas būrėjus, ir teko skaudžiai nusivilti. Matyt turiu angelą sargą biggrin.gif , nes neseniai teko apsilankyti pas labai puikų būrėją.Pradžiai trumpai papasakosiu savo istoriją. Vaikystėje žaidžiau spiritizmo seansus, ir aišku prisižaidžiau. Gyvenime nesisekė niekas, vis galvojau, kad esu prakeikta, ar nužiūrėta. Tačiau, kada atėjau pas šį žmogų, jis nustatė mano tikrąją nesėkmių priežastį ir padėjo išsivaduoti iš šios problemos. Man viskas  pildosi, labai dėl to džiaugiuosi.  biggrin.gif. Šis žmogus buria kortomis ir niekada nefantazuoja to, ko nėra, jis visada sako tai, ką mato.  smile.gif Pas  jį galima ne tik sužinoti savo ateitį kortomis, bet jis taip pat gali nuimti prakeiksmus, nužiūrėjimus, išspręsti įvairias gyvenimo, (ar asmenines) problemas, panaikinti spiritizmo padarinius. Tai pirmasis žmogus, kuris papasakojo apie mano praeitį, papasakojo tokių dalykų iš mano praeities, likau nustebinta. smile.gif Klaipėdoje yra daug būrėjų, tačiau iš tų, pas kuriuos teko apsilankyti, jis mano sudarė geriausią įspūdį. Įdomiausia tai, kad jis man pasakė visišką tiesą apie mane, mano gyvenimą. Buvau  labai nusistebinta. biggrin.gif  Tiesiog ką čia kalbėti, jei turite problemų ir ieskote rimto būrėjo, kreipkitės į jį. Dar norėjau pasakyti, kad jis taip puikiai daro taškinius masažus. Turėjau ( na dar ir turiu) problemų, tai darausi taškinį masažą pas jį. Iš pradžių jaučiausi ne kaip, bet jau po keleto masažo seansų, jaučiuosi puikiai. biggrin.gif  Ši informacija tiems, kas tiki ir turi problemų, ir nori jas išspręsti, tai rekomenduoju apsilankyti pas šį paprastą, mielą ir labai puikų žmogų. Kas pas jį nebuvote  ir jo nežinote, nerašykit bet kokių  atsiliepimų. Daiva.  Čia jo numeris 860112171

Gal butu galima varda suzinot? Taskiniai masazai... idomiai labai cia jau skamba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga1973 @ 2012 07 24, 13:15)
Laba diena, mielos moterys buvau užėjusi pas būrėją vardu ( Marius ) šiaip susidariau labai gerą įspūdi, kadangi jis pasakė man praities tiesą, dabarti, ir ateiti, ir visiškai nenusivyliau, nes kai kas jau ir išsipildė. Kiek teko eiti pas kitas būrėjas tai kalbėdavo visiškas nesamonės kurios net neišsipildė. Turėjau problemų namie su vaiduokliais taip pat ( Marius ) išvalė namus, ir namie liko visiškai rami atmosfera, ir nebeliko vaiduoklio. Jis ne tik užsiima tokiais dalykais, bet ir ekstrasensiniais dalykais užsiima. Jai kokios moterys susidomėjote galite paskambinti šio numeriu, ir užsiregistruoti tinkamai dienai jo tel numeris 860112171.

Prašom ir vardas biggrin.gif
Tik kam tam pačiam būrėjui reklamuoti sukurtos net dvi temos-reklamos g.gif
Dar norėjau paklausti - telefonas skelbiamas būrėjo prašymu g.gif Ar pačios sugalvojot bigsmile.gif g.gif Pie skelbiamo telefono numerio dar pamiršot ir kainas nurodyti bigsmile.gif bigsmile.gif Man labai smalsu , kiek kainuoja vaiduokliuko išvarymas g.gif Namų išvalymas bigsmile.gif g.gif Gal galima būtų plačiau, išsamiau bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 24 liepos 2012 - 16:06