QUOTE(maximanija @ 2012 05 07, 10:29)
Uj nu cia jei taip nugrybauja tai nelabai kas.. Nes as kai buvau ir pas viena bureja, ji labiau ziurejo i mano emocijas ir gaude kas man labiau priimtina, nors stengiausi islikt salta ir abejinga.. Na as zadu seip pas Grazina apsilankyt, bet dar noreciau kokiu nuomoniu.
As galvoju, kad ir nuo zmogaus priklauso: jei uzsiblokuoja, netiki, nori tik patirint bureja tai ir kortos nekrenta. As pas ka buvau tai visi dabartine situacija nuskaito lyg mane pazinotu, o mano drauge skeptike - tai jai i pievas, nes neprasilauzia pro jos nepasitikejimo barjera. O del Grazinos: man kol kas neissipilde ateities pranasystes, bet ir praejo vos 2 menesiai, ateities nepagreitinsi. O mano broliui jau issipilde keli dalykai. 2 drauges taip pat buvo - esama situacija kaip is knygos nuskaityta buvo iki smulkmenu, o ateitis parodys
Papildyta:
QUOTE(JolaManta @ 2012 05 07, 10:17)
Iš manęs paėmė 39 Lt
Papildyta:
Na, man dar niekas nesipildė iš jos būrimo kortomis, o ir iš to, ką ji matė be kortų, tai tikrai neišsipildys, nes tai neįmanoma - ji kalbėjo apie mano mamos ligas, mano santykius su tėvu bei broliu, bet tai kad aš nei tėvų nei brolio neturiu
Todėl tuo atžvilgiu ji man nepatiko
Idomus atvejis... Man zinok sumaise broli su vyru, gal todel, kad brolis man artimesnis zmogus, brangesnis. Nes ivardyjo "kaip mylimas zmogus". As pagalvojau apie vyra, o paskui supratau, kad brolis. Ir viskas taip ir nutiko kaip ji sake.