Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 07, 18:29)
ai va, dar ka pasake:
zodziu po to kai gausiu darba uz 2000lt/men - pradesim statyti nama.
Buta, kuriame dabar gyvename paliksime savo vyriausiai dukrai, nors pries tai ji man sake, kad dukra mokysis Vilniuj, ten suras vyra, istekes ir pasiliks  lotuliukas.gif
Tai kam tada jai tas butas, bet ji matyt pamirso apie tai ka anksciau sake  lotuliukas.gif
Juokingiausia tai, kad jau 15m kaip savo name gyvenam, tai koks dar butas ir busimas namas  lotuliukas.gif
Vai vai, tikrai ir as dar nieko panasaus nesu gyvenime girdejus.
kai is jos isejau - pikta buvo del sugaisto laiko, aciu Dievui, kad papako proto iseit ir tolesniu marazmu neklausyt.

Siaubas kazkoks.Norite pasakyti jai dar pinigu sumokejote??

Beja, radau as tos merginos kontaktus, jeigu, kam reikia parasykit i AZ. Ji nedaug ima,tai vien del to negaila, kaip zinau, kad nenusisneka ir pasako kazka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hard_candy: 14 kovo 2012 - 11:13
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 07, 17:29)
ai va, dar ka pasake:
zodziu po to kai gausiu darba uz 2000lt/men - pradesim statyti nama.
Buta, kuriame dabar gyvename paliksime savo vyriausiai dukrai, nors pries tai ji man

Jo, ir man siūlė papildų. O jie nepigus doh.gif . Nežinojau kaip atsikratyti, sakau - neturiu pinigų. O ji: tai imk be pinigų, kai turėsi, atneši rolleyes.gif . O dėl pranašysčių, tai kai ką pasakė gerai. manau, kad ji turi sugebėjimų, bet pinigai ją labai sugadino, dėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hard_candy @ 2012 03 14, 12:12)
Siaubas kazkoks.Norite pasakyti jai dar pinigu sumokejote??

Beja, radau as tos merginos kontaktus, jeigu, kam reikia parasykit i AZ. Ji nedaug ima,tai vien del to negaila, kaip zinau, kad nenusisneka ir pasako kazka

jai pakako matyt sazines pinigu neimt, o man pakako proto po tokiu sneku atsistot ir iseit, matyt ne daznai jai taip nutinka, nes akys buvo tokios, jog maniau iskris lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Sunrayja @ 2012 03 14, 13:33)
Jo,  ir man siūlė papildų. O jie nepigus  doh.gif . Nežinojau kaip atsikratyti, sakau - neturiu pinigų. O ji: tai imk be pinigų, kai turėsi, atneši rolleyes.gif . O dėl pranašysčių, tai  kai ką pasakė gerai.  manau, kad ji turi sugebėjimų, bet pinigai ją labai sugadino, dėja  ax.gif

jei kalbam apie ta pacia Vanda - tai tada ir as bureja.
Galiu tau papasakot is praeities: buvo nelaiminga meile, turejai kelis kavalierius, kazkas is seimos sirgo.... ko nepataikiau?
o dabar del ateities:
kazkas is artimuju nelabai jaunas zmogus susirgs, reikia susirupint, nes gali pereit i rimtas ligas, tavo vyras maso keist darba, galvojat apie tai kad isvaziuot is Lietuvos... koks lietuvis apie tai negalvoja?
cia galim diskutuot iki nukritimo, bet kalbant bendrom frazem ir zinant ekonomine padeti LT - daugumai zmoniu galime pritaikyt - pataikyt ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 14, 14:49)
jai pakako matyt sazines pinigu neimt, o man pakako proto po tokiu sneku atsistot ir iseit, matyt ne daznai jai taip nutinka, nes akys buvo tokios, jog maniau iskris  lotuliukas.gif

Papildyta:
jei kalbam apie ta pacia Vanda - tai tada ir as bureja.
Galiu tau papasakot is praeities: buvo nelaiminga meile, turejai kelis kavalierius, kazkas is seimos sirgo.... ko nepataikiau?
o dabar del ateities:
kazkas is artimuju nelabai jaunas zmogus susirgs, reikia susirupint, nes gali pereit i rimtas ligas, tavo vyras maso keist darba, galvojat apie tai kad isvaziuot is Lietuvos...  koks lietuvis apie tai negalvoja?
cia galim diskutuot iki nukritimo, bet kalbant bendrom frazem ir zinant ekonomine padeti LT - daugumai zmoniu galime pritaikyt - pataikyt ta pati  mirksiukas.gif

Sutinku su Jumis. Bet yra tokiu kurie pasako daug i tema ir atsako normaliai i pateikta klausima ir patarima duoda gera. Arba pasako tokius faktus kurie liecia tik mane asmeniskai arba mano situacija. Ir man tu sumoketu pinigu negaila, geram burejui, nes jeigu man tai pasitvirtina, tai kodel gi ne? Kiti buna paskutinius makaronus ant ausu kabina bile kalbeti, o kiti nuosekliai viska pasako ir pataria. Tokie burejai neiesko klientu ir niekur nesiskelbia.Klientai patys ju iesko

Bet del tos Vandos tikras kosmaras neglaiu patiketi. gerai kad pinigu neprase
Atsakyti
QUOTE(hard_candy @ 2012 03 14, 15:25)

Bet del tos Vandos tikras kosmaras neglaiu patiketi. gerai kad pinigu neprase

apgalvojus kas ivyko - pati kalta, pati ieskojau jos, pati ejau, taip man ir reikia.
Bet pagalvojus apie tai, kad yra "vadybininkai" kurie agituoja zmones Cikagoj, Londone, renka pinigus, nuomoja patalpas ir visa tai tam, kad atvaziuotu bobulka kabint makaronu ir siulyt kazkokiu "vaistu" kuriu reikia tariamoms ju ligoms gydyti doh.gif
Nu zinokit negalejau patiket, kad tas burimas ir "gydymas" yra sitoks verslas doh.gif
Tiesiog gaila kvailinamu zmoniu, o ypac gaila ligoniu, kurie eina pas tokias babas ligu gydyti, auru, biolauku valyti, uzkeikimu nuiminet doh.gif
Atsakyti
man irgi gaila, bet as ne del sveikatos kreipiausi, o del konkrecios situacijos. Atsakymas mane priverte tikrai susimastyti. ir tai kad matosi zmogus kazka raukia

As tikiosi, kad kitos merginos nesilankys pas visokias pelkiu vandas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hard_candy: 14 kovo 2012 - 19:27
QUOTE(hard_candy @ 2012 03 14, 20:25)
man irgi gaila, bet as ne del sveikatos kreipiausi, o del konkrecios situacijos. Atsakymas mane priverte tikrai susimastyti. ir tai kad matosi zmogus kazka raukia

As tikiosi, kad kitos merginos nesilankys pas visokias pelkiu vandas lotuliukas.gif

as irgi ejau ne suzinot apie MB lotuliukas.gif
O bobule Vanda nusprende, kad del to atejau.
Matyt dauguma moteru del to kreipiasi, todel ir tikimyme pataikyt didziausia.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 15, 00:04)
as irgi ejau ne suzinot apie MB  lotuliukas.gif
O bobule Vanda nusprende, kad del to atejau.
Matyt dauguma moteru del to kreipiasi, todel ir tikimyme pataikyt didziausia.

Gali buti...
Tai kaip suprantu pas mumis klaipedoje sausi reikaliukai.. Bet nieko nors tai guodzia kad dabarnors radau pas ka kreiptis
Atsakyti
Smilties pylimo g. nėra būrėjos? g.gif žinau, kad buria valandą
Atsakyti
as vieninteli karta esu buvusi pas bureja ir pas ta pacia ale izymiaja Vanda, tai buvo pries 11 metu rodos, tai pamenu pribure kad turiu vaikina (nesunku nuspeti biggrin.gif) kad istekesiu, turesiu du vaikus pirma mergaite, poto berniukas, nu jo turiu du vaikus bet abu berniukus (pirmasis pagal ja mergaite su kiausiukais gime lotuliukas.gif ) poto sake 25m turesim savo versla (tada mikriuka turejom jeigu cia galima verslu pavadinti), dar sake 45m labai labai gerai gyvensiu, kad is artimuju kazkas mirs ir paliks palikima (dar negavau nieko biggrin.gif ), ai ir kas idomiausia pasake ale nuo 60m sunkiai susirgsiu ir 62m iseisiu is gyvenimo . Nu man liko nei daug nei mazai lygiai 30m pagyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 15, 19:23)
Smilties pylimo g. nėra būrėjos?  g.gif  žinau, kad buria valandą

Girdėjau, kad Smilties pylimo g. yra būrėja Laimutė. Mano draugė buvo, tai liko labai patenkinta smile.gif Ji aplamai mėgsta apsilankyti pas būrėjas, bet ši labiausiai patiko, nes, kaip ji sakė, kad gavo atsakymus į klausimus, į kuriuos neatsakė kitos būrėjos.
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2012 03 15, 21:57)
Girdėjau, kad Smilties pylimo g. yra būrėja Laimutė. Mano draugė buvo, tai liko labai patenkinta  smile.gif Ji aplamai mėgsta apsilankyti pas būrėjas, bet ši labiausiai patiko, nes, kaip ji sakė, kad gavo atsakymus į klausimus, į kuriuos neatsakė kitos būrėjos.

gal numeriuka kartais zinote tos burejos?smile.gif
Atsakyti