QUOTE(Eduliaa @ 2012 02 06, 20:06)
Sveiki,jei kas sugalvosit eit pas Ali,brukstelkit,idomu kaip seksis... jei as nuvyksiu pirmiau pati parasysiu.
Idomu, kaip paciai sekesi? Tas Ali tai naujiena Klaipedoj, niekad neteko apie ji girdeti. O man tai geriausiai buria Aldona is Nidos gatves, kazkuriam puslapy rasiau, tik gatve buvau sumaisiusi. Pirma karta pas ja issiburiau budama visai jauna, pries 16 metu.
Aš jums geriau patarčiau pas moterytę Mokyklos gatvėj apsilankyt
QUOTE(Avocetė @ 2012 02 21, 15:11)
Aš jums geriau patarčiau pas moterytę Mokyklos gatvėj apsilankyt
Sveiki, o kiek kainuoja ir kiek laiko buria būrėja iš Mokyklos g.?
QUOTE(lauroxy @ 2012 02 22, 09:53)
Sveiki, o kiek kainuoja ir kiek laiko buria būrėja iš Mokyklos g.?
50lt
laiko nėra, man užteko 45 min. Kol atsakė į man rūpimus klausimus
Man tas Ali skamba kaip reklaminis sukis koks:
bure 30min, kaina 50Lt, tada klientui priburia, kad yra kazkoks uzkeikimas kuri reik numt labai brangiai
Nepykit, bet cia kvepia tikru mulkinimu bei geru marketingu: imkit 10proc nuolaida, bet ja pritaikysim kai pirksit prekiu uz 1000lt.......
bure 30min, kaina 50Lt, tada klientui priburia, kad yra kazkoks uzkeikimas kuri reik numt labai brangiai
Nepykit, bet cia kvepia tikru mulkinimu bei geru marketingu: imkit 10proc nuolaida, bet ja pritaikysim kai pirksit prekiu uz 1000lt.......
o daugiau kas buvot pas ta mokyklos gatvei? ar jums pildosi ka pasako?siaip patarkit gera ekstrasiasa ar bureja-skubiai reikia...
p.s.buvau pas aleksandra- bet man kortos nekrito...tai jokios info negavau... o visos pazystamos kas ejo -dziaugiasi juo nes daug tiesos...o as va ir negavau patarimo
p.s.buvau pas aleksandra- bet man kortos nekrito...tai jokios info negavau... o visos pazystamos kas ejo -dziaugiasi juo nes daug tiesos...o as va ir negavau patarimo
O pas Aleksejų iš Mokyklos g gal kas buvot? Kokia nuomonė, kiek ima?
as nieko nezinau tik forume buvau skaiciusi kad jis apsisaukelis...
o kas mergaites galit patart tikrai gera ekstrasiansa ar bureja?labai skubiai reikia....
o kas mergaites galit patart tikrai gera ekstrasiansa ar bureja?labai skubiai reikia....
Na va jis ryt priims mane, papasakosiu
na lauksiu atsiliepimo ,
Butinai, jei ka priminkit aš irgi skaiciau kad jis apsišaukelis, bet pabandysiu, nes vesiu vaika, sake užkalba nuo mikčiojimo ir nieko už vaikų gydyma neima, tai pabandysiu be to ir gyvenu mokyklos raj. Bet labai bijau eiti
Papildyta:
Šiaip 2 kartus lankiausi pas Maryte ir 2 pas Natalija. Natalija daugiau pasako, bent jau man
Papildyta:
Šiaip 2 kartus lankiausi pas Maryte ir 2 pas Natalija. Natalija daugiau pasako, bent jau man