Sveikos, pas bureja esu buvusi viena karta, cia tokia, kur prie senosios perkelos gyvena. Na pasake keliata dalyku kas issipilde, bet daugiau tai buvo labai nuspejama kaip pas tave ateina jauna mergina ir pasako, susilauksi vaiko, baigsi mokslus, rinksies darba, mirs kazkas is gimines, kazka paveldesi, kazkas geria, ligos kaip visom moterim apatine dali, na taip galima kiekvienai pasakyti.
Ar ir kiti ta pati sneka, ar verta apsilankyti dar kur nors? Nesu burimu fanatike, tiesiog reikia atsakymo.
Buvau nesenai... nezinau ka pasakyti...ne pirma karta buvau, o pas kitu nesu buvusi, tai neturiu su kuo lyginti as manau ji nebloga psichologe, mesgta pasneketi. Nieko stebuklingo nepasako, bet ir nepameluoja. Keista, bet as tiesiog kazkoki pasitikejima turiu tam ka sako. Kuri nors is jusu nueitu, tai gal sakytumet, kad vejus skleidzia nezinau
O gal turit kas nors tos būrėjos iš Palangos tel. nr. sesuo pas ją buvo, tiek visko pripasakojo, net apie mane, tai idomu pasidarė, noriu nueit, paklausciau sesės tel, nr, , bet nenoriu jai sakyt, kad eisiu, beje kiek ima ta būrėja ir dar klausimas, kiek laiko ten būrė, seso sakė, kas pussantros valandos net . . .
O gal turit kas nors tos būrėjos iš Palangos tel. nr. sesuo pas ją buvo, tiek visko pripasakojo, net apie mane, tai idomu pasidarė, noriu nueit, paklausciau sesės tel, nr, , bet nenoriu jai sakyt, kad eisiu, beje kiek ima ta būrėja ir dar klausimas, kiek laiko ten būrė, seso sakė, kas pussantros valandos net . . .