Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Avocetė @ 2011 12 21, 22:43)

Ar teko ten apsilankyti?
Atsakyti
QUOTE(Eduliaa @ 2011 12 22, 00:58)
Ar teko ten apsilankyti?

Man ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 21, 21:43)

Senesnius atsiliepimus ir komentarus paskaitykit apie šią būrėją.. Beja gal kuri turi Aleksandro numerį?
Atsakyti
Merginos, labai reikia telefono būrėjos, vardas IRENA, gyvena P. Komunos gatvėje.
Atsakyti
Sveikos, pas bureja esu buvusi viena karta, cia tokia, kur prie senosios perkelos gyvena. Na pasake keliata dalyku kas issipilde, bet daugiau tai buvo labai nuspejama kaip pas tave ateina jauna mergina ir pasako, susilauksi vaiko, baigsi mokslus, rinksies darba, mirs kazkas is gimines, kazka paveldesi, kazkas geria, ligos kaip visom moterim apatine dali, na taip galima kiekvienai pasakyti.

Ar ir kiti ta pati sneka, ar verta apsilankyti dar kur nors? Nesu burimu fanatike, tiesiog reikia atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2012 01 10, 11:50)
Merginos, labai reikia telefono būrėjos, vardas IRENA, gyvena P. Komunos gatvėje.

846 495460, 8646 87571
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote kokia uzkalbetoja Klaipedoj? Vaikutis mikcioja, kazkur skaiciau kad padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 11 24, 12:10)
Gal kas turi atsiliepimu apie bureja Natalija is lotoso ziedo? g.gif Gal kas lankesi nesenai? 4u.gif

Buvau nesenai...smile.gif nezinau ka pasakyti...ne pirma karta buvau, o pas kitu nesu buvusi, tai neturiu su kuo lyginti smile.gif as manau ji nebloga psichologe, mesgta pasneketi. Nieko stebuklingo nepasako, bet ir nepameluoja. Keista, bet as tiesiog kazkoki pasitikejima turiu tam ka sako. Kuri nors is jusu nueitu, tai gal sakytumet, kad vejus skleidzia smile.gif nezinau smile.gif
Atsakyti
O gal turit kas nors tos būrėjos iš Palangos tel. nr. sesuo pas ją buvo, tiek visko pripasakojo, net apie mane, tai idomu pasidarė, noriu nueit, paklausciau sesės tel, nr, , bet nenoriu jai sakyt, kad eisiu, beje kiek ima ta būrėja ir dar klausimas, kiek laiko ten būrė, seso sakė, kas pussantros valandos net . . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Studenteee21: 04 vasario 2012 - 10:00
QUOTE(Studenteee21 @ 2012 02 04, 10:57)
O gal turit kas nors tos būrėjos iš Palangos tel. nr. sesuo pas ją buvo, tiek visko pripasakojo, net apie mane, tai idomu pasidarė, noriu nueit, paklausciau sesės tel, nr, , bet nenoriu jai sakyt, kad eisiu, beje kiek ima ta būrėja ir dar klausimas, kiek laiko ten būrė, seso sakė, kas pussantros valandos net . . .

Žinau vienos Palangiškės tel.,kuri gyvena rytų kvartale. 6-671-15759. Bet kiek skambinau nekelia ragelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretage: 04 vasario 2012 - 10:56
O ta palangiškė ir man nekelia, na tikėkimės, kad pakels wink.gif
Atsakyti
O vat man idomu kiek laiko buria tas Ali, ta prasme 10 min ar pussantros valandos ar kiek ?
Atsakyti