Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(katewinslet @ 2011 10 29, 12:01)
iš Gargždų?gal numeriuka galėtum duoti? ax.gif .Labai jau ieškojau...bėje,koks vardas? smile.gif

Nu kaip ar buvot pas ja? ar patiko ka pasake?
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2011 11 29, 22:37)
Ar yra tokių, buvusių pas Olią Kalėdinio būrimo? Pasidalinkit, koks tas būrimas, girdėjau, skiriasi nuo įprasto  ax.gif

O kuo skiriasi jeigu nepaslaptis? smile.gif Ka girdejote, man irgi įdomu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eduliaa @ 2011 11 30, 15:05)
Nu kaip ar buvot pas ja? ar patiko ka pasake?

Apie Reginą kalbat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 12 02, 19:46)
Apie Reginą kalbat? g.gif

Taip
Atsakyti
9 psl yra apie ją neigiamas atsiliepimas;)
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 12 02, 14:00)
O kuo skiriasi jeigu nepaslaptis? smile.gif  Ka girdejote, man irgi įdomu? rolleyes.gif

Na, kad jis iš esmės skiriasi nuo įprasto - naudojamasi ir astrologija lyg g.gif . Berods ji išvardina sėkmingas/pavojingas dienas ateinantiems metams.
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2011 12 03, 18:23)
Na, kad jis iš esmės skiriasi nuo įprasto - naudojamasi ir astrologija lyg  g.gif . Berods ji išvardina sėkmingas/pavojingas dienas ateinantiems metams.

Ir praėjusiais metais apie tą patį rašėte g.gif Ir būtent apie Olią, pasirodo, tikrai jai darote reklamą, o gal pati Olia esate?
Jeigu esate gera būrėja, tai ir be reklamos pas jus ateis doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Aš tai esu buvusi pas dvi Reginas... Gargžduose porą sykių ir porą sykių Varniuose... Žodžiu - Varniuose tai man nieko nepasakė... Na mamai pirmą sykį lyg ir bandė užsimint apie tėčio greitai nutiksiančią netikėtą mirtį...bet mama suprato kaip apie tolimą giminaitį kad šnekėtų...bet aš apskritai nelabai suprantu ką ji šneka..labai keistai ji taria žodžius išvis man sunku ją suprast... O Gargžduose esu buvusi prieš 6 metus tai buvo lyg ir nieko... O prieš porą metų buvau - tai nesąmonė... irgi liepė sugalvoti norą smile.gif))) Dar yra tokia Jovita Vilkyčiuose..tai ji kaip ir bioenergetikė, visokių žolių prirašo ir visokių būtų..įdomiai... man tai ji stresą nuimdavo labai..po jos grįždavau ir tenorėdavau tik į lovą ir miegot... plius ji nesako kainos, duodi kiek nori..mes prieš porą metų duodavom po 20Lt..dabar nebežinau... Ir dar Palangoje yra moteris, kuri nesiveda į namus.. Kūma pas ją nuvažiavo su automobiliu, pasiėmė ją, nuvažiavo į atokesnę vietelę , persėdo ant galinės sėdynės ir sakė kokią valandą ten jos bendravo... ėmė 50 Lt.. buvo patenkinta... Nors iš esmės tai tie burtininkai yra nesąmonė.. kas nutiks - tai vistiek nutiks...o kad sužinai kažką..aš tai visvien pamirštu greit labai... tik atsimenu vieną ką kartojo visos: 1 vyras, 2 vaikai... nes tai man patinka smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2011 12 14, 22:02)
Ir praėjusiais metais apie tą patį rašėte g.gif  Ir būtent apie Olią, pasirodo, tikrai jai darote reklamą, o gal pati Olia esate?
Jeigu esate gera būrėja, tai ir be reklamos pas jus ateis doh.gif

Eik jau bigsmile.gif . Pati klausiu - pati atsakau? Gal dar pacituoti pačiai išeitų, jei jau taip teigi?
Atsakyti
QUOTE(Babsė @ 2011 12 16, 20:07)
Eik jau  bigsmile.gif . Pati klausiu - pati atsakau? Gal dar pacituoti pačiai išeitų, jei jau taip teigi?

Pasitikrinau, prieš rašydama. Kam bus įdomu, pasiskaitys ir be citavimų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2011 12 17, 23:49)
Pasitikrinau, prieš rašydama. Kam bus įdomu, pasiskaitys ir be citavimų ax.gif

Na man tai labai įdomu būtų, bet niekaip neradau, na niekaip, kad apie tokį būčiau pati kalbėjusi blink.gif. Nes ir sudėtinga būtų ką ir pasakyti, jei nesi bandęs, o klausi merginų, kurios tokį darėsi doh.gif. Na bet ką čia, nesenai pilnatis praslinko, pasitaiko...
Atsakyti
http://www.rada.lt/index.html
Atsakyti