QUOTE(Kam @ 2011 11 04, 08:55)
smaila as kazkada to klausiau ir nieko negavau, tai manau ir tu cia to negausi, bet buvau per neta susiradus viena, bet as norejau, kad vaiko kosmograma padarytu, paziuretu kokie gabumai, na kad zinociau kuria linkme pasukt
Kaip sakant ar piesti ar sokti ir tt. Tai sumokejau 100lt, o kai paskaiciau ka gavau tai nusivyliau, nes toks vaizdas, kad is horoskopu apibudinimus istrauke, o puse rasto ale patarimai, kad mylet reik vaikus ir tt. Tai mastau, kad nevykusi ta mano rasta astrologe arba as perdaug norejau, tai kazkaip neber man noro kreiptis i jas. Nebent i tikrai visos Lietuvos vardu zinomas, bet ten jauciu ir kaineles padoresnes.
O gal uztenka gera bureja rast ir ji kortom ar kokiu kitu sau priimtinu budu viska ir suziures.
tai va va,as ir swarstau kur tokia gaut...
siaip buvau as astrologiny asmeniny,po to metini susidarinejau...
buvau radus nete per apibudinimus.na asmeninis pasirode tikslus.tai ir metini uzsisakiau...bet ..zinokit nusivyliau.,netikslu,miglota....tai kazkaip ir nesipildo,tik truputelis.
tai ieskau normalios geros astrologes.
siaip su Nagliu Šulija rašiausi, tai parašė el.paštą ir sakė surašyt viską,tai parašiau ,vis laukiu gal atsilieps
..bet isivaizduoju kainos bus.....
o kaip su burėju patirtim pas jus? kur buvot? ka pamatėt ir išgirdot
?