Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(katewinslet @ 2011 10 29, 12:34)
nutinka tai ,kad gali persiduoti būsimam vaikeliui visa programa  smile.gif

O tai kam tada eit pas programuotojas? mirksiukas.gif lotuliukas.gif Su tuo sutinku gal dėl programos, todėl ir rinktis reikia atidžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
aš nežinau kodėl besilaukiančios mamos eina biggrin.gif,tikriausiai,kad nežino jog negalima eiti burtis kai laukiesi.
Atsakyti
labas visoms skaitancioms ir rasancioms,senokai rasiau cia 4u.gif ax.gif
bet kaip matau neatsirado nauju bureju -panasiu pas mus fronte lotuliukas.gif bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif
as priminsiu sakiau kad esu ejus i paryziaus komunos g. gyvenancios moters namuscius pasiburt, zinokit seniau pildesi o stai paskutini syki buvau, tai nzn nesipildo nors tu ka g.gif schmoll.gif o jau zinot smagu kai zinai kas laukia ax.gif bent dalelyte zinai ko viltis,,,
man kai buvau pas ja pries gera pusmety tai labai pildesi smile.gif graziai apibudino kaip nutiks su busima simpatija-
ax.gif
kam idomu as trumpai mirksiukas.gif
-man ji sako "oi matau taves laukia vyriskis,labai greitai susitiksit,bet tik nesuprantu lyg lietuvoi bet ne visai..." tai po poros sav. susipazinom oslo oro uoste blush2.gif 4u.gif wub.gif
......siuo metu ieskau patariamojo balso is zvaigzdziu-nes as is tu zmoniu kuri tiki astrologija,nesivadovauju ja taciau pasiziuriu pries priimdama tikrai svarbius sprendimus.... smile.gif

tai as su klausimu, mes vis kalbame apie burejas ,o man iskilo klausimas, gal gera astrologe zinot klaipedoi? butu smagu is asmenines patirties,
lauksiu atsakymu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
smaila as kazkada to klausiau ir nieko negavau, tai manau ir tu cia to negausi, bet buvau per neta susiradus viena, bet as norejau, kad vaiko kosmograma padarytu, paziuretu kokie gabumai, na kad zinociau kuria linkme pasukt smile.gif Kaip sakant ar piesti ar sokti ir tt. Tai sumokejau 100lt, o kai paskaiciau ka gavau tai nusivyliau, nes toks vaizdas, kad is horoskopu apibudinimus istrauke, o puse rasto ale patarimai, kad mylet reik vaikus ir tt. Tai mastau, kad nevykusi ta mano rasta astrologe arba as perdaug norejau, tai kazkaip neber man noro kreiptis i jas. Nebent i tikrai visos Lietuvos vardu zinomas, bet ten jauciu ir kaineles padoresnes. 4u.gif O gal uztenka gera bureja rast ir ji kortom ar kokiu kitu sau priimtinu budu viska ir suziures.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 11 04, 08:55)
smaila as kazkada to klausiau ir nieko negavau, tai manau ir tu cia to negausi, bet buvau per neta susiradus viena, bet as norejau, kad vaiko kosmograma padarytu, paziuretu kokie gabumai, na kad zinociau kuria linkme pasukt smile.gif Kaip sakant ar piesti ar sokti ir tt. Tai sumokejau 100lt, o kai paskaiciau ka gavau tai nusivyliau, nes toks vaizdas, kad is horoskopu apibudinimus istrauke, o puse rasto ale patarimai, kad mylet reik vaikus ir tt. Tai mastau, kad nevykusi ta mano rasta astrologe arba as perdaug norejau, tai kazkaip neber man noro kreiptis i jas. Nebent i tikrai visos Lietuvos vardu zinomas, bet ten jauciu ir kaineles padoresnes.  4u.gif  O gal uztenka gera bureja rast ir ji kortom ar kokiu kitu sau priimtinu budu viska ir suziures.

tai va va,as ir swarstau kur tokia gaut... g.gif
siaip buvau as astrologiny asmeniny,po to metini susidarinejau...
buvau radus nete per apibudinimus.na asmeninis pasirode tikslus.tai ir metini uzsisakiau...bet ..zinokit nusivyliau.,netikslu,miglota....tai kazkaip ir nesipildo,tik truputelis.
tai ieskau normalios geros astrologes.
siaip su Nagliu Šulija rašiausi, tai parašė el.paštą ir sakė surašyt viską,tai parašiau ,vis laukiu gal atsilieps blush2.gif ax.gif smile.gif
..bet isivaizduoju kainos bus..... cool.gif rolleyes.gif
o kaip su burėju patirtim pas jus? kur buvot? ka pamatėt ir išgirdot biggrin.gif ax.gif ?
Atsakyti
Na,sėkmės laukiant atsakymo smile.gif
O iš astrologų aš žinu tik Palmirą,Šuliją,Sigitą Benetienę ir daugiau nieko biggrin.gif,tai nelabai galiu ir patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smailla @ 2011 11 04, 12:23)
o kaip su burėju patirtim pas jus? kur buvot? ka pamatėt ir išgirdot biggrin.gif  ax.gif ?

Del burejo ir nelabai ka galiu patrat, pora kart esu buvus ir taip tik del kompanijos palaikymo ejau. Na gan neblogai man pasake, bet tai cia vieni giria kiti peikia tai net negaleciau rekomenduot, permazai patirties. smile.gif

QUOTE(katewinslet @ 2011 11 04, 12:32)
Na,sėkmės laukiant atsakymo smile.gif
O iš astrologų aš žinu tik Palmirą,Šuliją,Sigitą Benetienę ir daugiau nieko biggrin.gif,tai nelabai galiu ir patarti smile.gif

O Jus tik zinot ar ir isbandet ju paslaugas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 04 lapkričio 2011 - 11:12
va va ,kiek pastebejau vienos nuomones nera...jau begale forumu skaitau ir vis sunku suprast kur yra tikriausias tas raganius-ar raganele klaipedoi 4u.gif ax.gif g.gif biggrin.gif
tai jei atsiras tokiu kurios turi tikrai geros patirties - lauksim -pasidalinkit patirtim blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smailla @ 2011 11 03, 17:51)
......siuo metu ieskau patariamojo balso is zvaigzdziu-nes as is tu zmoniu kuri tiki astrologija,nesivadovauju ja taciau pasiziuriu pries priimdama tikrai svarbius sprendimus.... smile.gif

tai as su klausimu, mes vis kalbame apie burejas ,o man iskilo klausimas, gal gera astrologe zinot klaipedoi? butu smagu is asmenines patirties,
lauksiu atsakymu smile.gif  4u.gif

Prieš gerus metus gavau astrologės Ritos telefono numerį (867197552). Aš taip pat ieškojau astrologės Klaipėdoje, ir mano pažystama rekomendavo man šią astrologę. Bet aš taip ir nesikreipiau į ją... Tikiuosi tel. nepasikeitė. Galite pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 11 04, 13:06)
Prieš gerus metus gavau astrologės Ritos telefono numerį (867197552). Aš taip pat ieškojau astrologės Klaipėdoje, ir mano pažystama rekomendavo man šią astrologę. Bet aš taip ir nesikreipiau į ją... Tikiuosi tel. nepasikeitė. Galite pabandyti 4u.gif

aciu aciu 4u.gif
smagu kad forumiukas atsigauna po truputeli ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 11 04, 11:11)
Del burejo ir nelabai ka galiu patrat, pora kart esu buvus ir taip tik del kompanijos palaikymo ejau. Na gan neblogai man pasake, bet tai cia vieni giria kiti peikia tai net negaleciau rekomenduot, permazai patirties. smile.gif
O Jus tik zinot ar ir isbandet ju paslaugas?

žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2011 08 30, 16:07)
vasaros ar pavasario gatvej,na tiksliai neatsimenu.

Gal telefona palangiškės turite smile.gif
Atsakyti