QUOTE(dušara @ 2010 06 01, 16:19)
as pas pusbroli kaime isklencinau viena triusi

tai irgi parsivezus nukaulinau mesa, sumaliau i farsa, padariau tokias frikadeles po 50 gr., visas susaldziau ir dabar traukiu po viena ir verdu
kai virdavau tik darzoves, tai viriau dviem dienom, bet kai dabar su mesa, tai verdu kiekviena diena
o tai aciu, kaip tik galvoju, kaip cia virt, nes kai nukaulinau

triusiukas mazas buvo, tai tie gabaliukai miniatiuriniai, sakes galvoju kaip cia virt, bet sumalus su mesmale ne taip jau ir baisu

bet gi dar klausimas - as nezinau kiek laiko virt tokia maza frikadelka?
ir manau neapsimoka pirkt visa triusi, daug jungiamojo audinio ir is to 1kg nukaulinus ne kazin kas ten ir liko...
Papildyta:
QUOTE(Kuci @ 2010 06 01, 13:58)
na tikrai nieko blogo, siandien kaip tik skaiciau ziurnaliuka apie vaiku mityba, kosytes ir pan. tai pasirodo mesyte reikia imesti jau i verdanti vandeni, ir darzovienes paskaninti alyvuogiu aliejumi keliais laseliais.
o gerai, kad priminet. lyg ir zinojau, bet lyg ir ne

dar zinau, kad saldyti reikia greitai su superfreeze, pas ka yra tokia funkcija saldytuve ir atsildyt palengva ir neplaut siltu vandeniu. nzn kodel irgi.vo
Papildyta:
o dar klausimas - ar laiketes tos taisykles, kad visa sav. dabar valgysim triusiena, poti kokia kita mesyte, kai pradedi? na tipo, kad zinot nuo ko beria?
as jau sugriesijau, vaisiu pasiulau kas 2d. kitokiu, na negi kasdiena vis ta pat ir valgyt - ir darzoves naujas savaite ir vaisius, o dar ir mesa?