QUOTE(Tikaram @ 2010 06 01, 13:47)
nusipirkau visa triusi, gaila maziau nepardave, dabar idomu, o kokios jo dalys valgomos? visos turbut, juk nieko blogo nei slaunytes, nei krutinele ar ne?

papjaustysiu po 100g ir saldysiu, oi cia mums ilgam uzteks
as pas pusbroli kaime isklencinau viena triusi

tai irgi parsivezus nukaulinau mesa, sumaliau i farsa, padariau tokias frikadeles po 50 gr., visas susaldziau ir dabar traukiu po viena ir verdu
kai virdavau tik darzoves, tai viriau dviem dienom, bet kai dabar su mesa, tai verdu kiekviena diena
QUOTE(Kuci @ 2010 06 01, 13:58)
na tikrai nieko blogo, siandien kaip tik skaiciau ziurnaliuka apie vaiku mityba, kosytes ir pan. tai
pasirodo mesyte reikia imesti jau i verdanti vandeni, ir darzovienes paskaninti alyvuogiu aliejumi keliais laseliais.
nu va

as nezinojau kad i verdanti

na gal reiks ir i verdanti mesti, bet idomu kodel

dar juk sako kad pirma vandeni reik nup[ilti, ar jus nupilat kai verdat darzoves su mesa?