Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(Vailingo @ 2005 11 02, 01:56)
Bet man kūdikis su automatu tai tikrai nesiderina blink.gif

Ta pati norejau pasakyti...man ta nuotrauka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 11 02, 02:02)
Ta pati norejau pasakyti...man ta nuotrauka schmoll.gif

man ši nuotrauka bauginanti fear.gif

geriausia su raistukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 02 lapkričio 2005 - 08:09
QUOTE(gritte @ 2005 11 02, 07:52)
geriausia su raistukais  4u.gif

man irgi sita patiko thumbup.gif ir leliukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
Nauju nuotraukeliu pasipyle thumbup.gif
Atsakyti

i 
Merginos jeigu Jūsų nuotrauka vis dar kabo prie nepatvirtintų, reiškia, kad moderatoriai vis dar tariasi dėl jos tinkamumo konkursui.
Prašau nesiųskit miegančių, gulinčių šalia kokio nors daikto vaikų nuotraukų, nes jos neatsipindi vaikų veiklos, bei pasaulio pažinimo.
Taip pat dėl bendrų taisyklių punkto "dėl nuotraukos įdomumo", suprantu, kad kiekvienai iš mūsų savo vaikelio nuotrauka yra visada įdomi, bet pagalvokit ir apie tai kad ištraukta iš tų įvykių konteksto, ji gali atrodyti paprasčiausiai albuminė nuotrauka, t.y. ypatingo veiksmo (įdomumo) joje nesimato.
Tikiuosi suprasim viena kitą, ir viskas bus gerai

Mūsų konkursų moderatorė Aurėja šiuo metu yra išvykusi, todėl nuotraukų patvirtinimas užtrunka ilgiau nei tikėtasi, kadangi visos konkursų subtilybės kitiems moderatoriams nėra labai aiškios. Tikimės supratingumo.
4u.gif
Atsakyti
Aš nieko neskubinu, tik kantriai laukiu kol patvirtins mūsų veiksmą ax.gif
Atsakyti
Ir aš laukiu... ax.gif
Atsakyti
mes irgi laukiame doh.gif
Atsakyti
gerai butu sulaukti kol nepasibaige konkursas blush2.gif
kokiu graziu nuotraukyciu vel yra
a man pati paciausia su teleponu thumbup.gif
Atsakyti
Yra gražių nuotraukų, bet dar neatradau tų, už kurias galėčiau šiandien balsuoti ax.gif
Atsakyti
O aš pražiopsojau sąlygą - kad vaikas, kurio foto dalyvauja konkurse, dar turi nešioti sauskelnes. Et, galit mūsų nuotraukos netvirtinti... Uždedu tik naktį ir jau ketinam baigt... Sėkmės dalyviams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 11 02, 09:51)
Prašau nesiųskit miegančių, gulinčių šalia kokio nors daikto vaikų nuotraukų, nes jos neatsipindi vaikų veiklos, bei pasaulio pažinimo.

Nieko nesupratau g.gif Tai kam tada patvirtintos bent kelios tokios nuotraukos, kur vaikai absoliučiai nieko neveikia, tik guli? Net daikto jokio šalia ar rankose nėra g.gif
Tai jei jau tokios taisyklės, tai gal tegu jos visoms nuotraukoms būna vienodos?
Atsakyti