Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(babuska @ 2005 11 01, 14:23)
aciu  mirksiukas.gif
norejau pakalaust, jei nuotrauka vis dar kabo prie neuzpildytu, tai ka reiskia?
reik is naujo pildyt paraiska  g.gif  nes jau nuo vakar vakaro  unsure.gif

paspausk dešinėje pusėje patvirtinimo paveiksliuką, kad patvirtintų mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi taip pat buvo,bet as patvirtinau ir dabar parasyta,kad nepatvirtinta.Kas tai?
Atsakyti
Įtariu, kad neatitinka reikalavimų, nes mano irgi nepatvirtinta, teks kitos ieškoti, nes išsiųstoje turbūt nelabai suprantamas rūpestis mirksiukas.gif Einu ieškoti kitos foto ax.gif
Atsakyti
gal jus dar nekeiskit nuotrauku, gal buti kad tinka, tik moderatores uzsieme, ir neturejo kada patvirtinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crristinka: 01 lapkričio 2005 - 15:28
Palaukit, nes gi dauguma išvažiavę iš namų wink.gif
Atsakyti
as ir vis dar laukiu patvirtinimo butu gerai kad moderatoriai parasytu i az jei netvirtina kad zinot ir keit thumbup.gif
niu geras konkurselis thumbup.gif o jau kokiu fainu fotkiu yra sakes wub.gif ot juokuciai mazuciai tie vaikuciai wub.gif
Atsakyti
a gal sakau iseigine siandien pas moderatorius juk velines ar ne g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2005 11 01, 15:53)
a gal sakau iseigine siandien pas moderatorius juk velines ar ne g.gif  g.gif

va butent iseigine lietuvoje siandien. mirksiukas.gif as vakar irgi buvau pamirsus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
nu jei netinka pavadinimas ba neliet raiden rasiau tai jau kalba isivedziau galiu istaisyt ale kaip nezinau doh.gif g.gif
Atsakyti
dar daugiau puikiu nuotrauku pazere. biggrin.gif dabar visai nebeissirinksiu graziausiu g.gif
Atsakyti
mano vis netvirtina........ g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
smile.gif 4u.gif Geras!kiek dar nauju fainu nuotraukiciu smile.gif
Atsakyti