Ohoho kiek balsų surinkome!!! labai visiems ačiū ))))
valio laimetojoms
QUOTE(Supergirl @ 2005 11 11, 15:56)
Norėjau paklaust
Ta nuotrauka "Mama kažkur užtruko...teks atsargas panaudot..." Tai ten tiek mamos pieno??? Tai bent
Ta nuotrauka "Mama kažkur užtruko...teks atsargas panaudot..." Tai ten tiek mamos pieno??? Tai bent
Ir ne tik... dar ir trečias stalčius pilnas... ir keli svetimi vaikiukai pamaitinti...
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 11, 15:59)
Aga, as ir sita fotke atkreipiau demesi Neblogos atsargos, iki astuoniolikos uzteks
Deja ( o gal ir gerai) saviškei neprireikė ir visas šitas atsargas "suvalgė" kanalizacija
AČIŪ visoms už mus balsavusioms
Sveikiname visus dalyvius ir nugalėtojus! Apie prizų atsiėmimo tvarką pranešime jau greit, kai tik suderinsime patogiausią variantą, informuosiu jus asmeniškai!
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI NUGALETOJAMS!VALIO!!!
Sveikos, nuotraukos visai butu puse velnio, bet puse ju nematau irgi jokio veiksmo : sedi ir ziuri, guli ir ziuri ir t.t.
Man tai cia nieko, bet musu dainuojancios nepatvirtinot atseit veiksmo nera. Bukit atidesnes kituose konkursuose.
Man tai cia nieko, bet musu dainuojancios nepatvirtinot atseit veiksmo nera. Bukit atidesnes kituose konkursuose.
QUOTE(vailija @ 2005 11 18, 08:12)
Sveikos, nuotraukos visai butu puse velnio, bet puse ju nematau irgi jokio veiksmo : sedi ir ziuri, guli ir ziuri ir t.t.
Atvirai pasakius nusibodo skaityti piktus pasisakymus... yra nuortaukoje veiksmas ar nėra... nu pagalvokit logiškai, kaip nuotraukoje gali matytis veiksmas, jei įmanoma įžvelgti tik sustabdytą akimirką. Jei konkurso pavadinimas visą apimantis ir labai nekonkretus, tai kiekvienas savaip supranta kas tinka ar ne...
[attachmentid=39518]
Dar kartą sveikiname konkurso "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai" nugalėtojus ir kviečiame ant iškilmingos apdovanojimų pakylos
Pirmąją vietą užėmė nuotrauka "Raišteliauju belaukdamas, kol tėvelis parplauks"
[attachmentid=39509]
raganele, sveikiname tave ir apdovanojame firminiu supermama.lt aukso medaliu!
[attachmentid=39515]
O "Bambolina" dovanoja "raišteliautojui" net 4 dideles "Bambolina" sauskelnių pakuotes!
Antrąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mama manęs nenuprausia, tai pati išsiskalbsiu "
[attachmentid=39510]
crristinka, sveikiname ir apdovanojame firminius supermama.lt sidabro medaliu
[attachmentid=39516]
O mažoji švaruolė nuo "Bambolinos" dovanų gaus net 3 dideles "Bambolina" sauskelnių pakuotes!
Trečiąją vietą užėmė nuotrauka - "Visą dieną aš jų ieškojau..."
[attachmentid=39511]
Degute, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt bronzos medalį
[attachmentid=39517]
o rūpestingajam mažyliui - 1 didelė "Bambolina" sauskelnių pakuotė!
IV-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "ALIO! Kur mano sauskelnių užsakymas??!!"
[attachmentid=39512]
Stiuardese, sveikiname! O atžalėlę galime nuraminti - netrukus gausite "užsakymą" - 1 didelę "Bambolina" sauskelnių pakuotę!
V-ąją vietą šįkart dalijasi net dvi vienodai šaunios nuotraukos : "Ko žiūrit? Sunku man! Kakų darau!"
[attachmentid=39514]
bei "ot , begėdžiai... atėmė visus Halloween'o saldainius..."
[attachmentid=39513]
Sveikiname ir Edith, ir rapoliutę užėmus garbingas penktąsias vietas ir siunčiame judviejų mažyliams nuo "Bambolinos" po 1 didelę sauskelnių pakuotę!
Ačiū visiems dalyviams!
[attachmentid=39518]
[attachmentid=39519]
Dar kartą sveikiname konkurso "Mažo žmogaus - maži rūpestėliai" nugalėtojus ir kviečiame ant iškilmingos apdovanojimų pakylos
Pirmąją vietą užėmė nuotrauka "Raišteliauju belaukdamas, kol tėvelis parplauks"
[attachmentid=39509]
raganele, sveikiname tave ir apdovanojame firminiu supermama.lt aukso medaliu!
[attachmentid=39515]
O "Bambolina" dovanoja "raišteliautojui" net 4 dideles "Bambolina" sauskelnių pakuotes!
Antrąją vietą laimėjo nuotrauka - "Mama manęs nenuprausia, tai pati išsiskalbsiu "
[attachmentid=39510]
crristinka, sveikiname ir apdovanojame firminius supermama.lt sidabro medaliu
[attachmentid=39516]
O mažoji švaruolė nuo "Bambolinos" dovanų gaus net 3 dideles "Bambolina" sauskelnių pakuotes!
Trečiąją vietą užėmė nuotrauka - "Visą dieną aš jų ieškojau..."
[attachmentid=39511]
Degute, sveikiname laimėjus firminį supermama.lt bronzos medalį
[attachmentid=39517]
o rūpestingajam mažyliui - 1 didelė "Bambolina" sauskelnių pakuotė!
IV-ąją vietą laimėjo nuotrauka - "ALIO! Kur mano sauskelnių užsakymas??!!"
[attachmentid=39512]
Stiuardese, sveikiname! O atžalėlę galime nuraminti - netrukus gausite "užsakymą" - 1 didelę "Bambolina" sauskelnių pakuotę!
V-ąją vietą šįkart dalijasi net dvi vienodai šaunios nuotraukos : "Ko žiūrit? Sunku man! Kakų darau!"
[attachmentid=39514]
bei "ot , begėdžiai... atėmė visus Halloween'o saldainius..."
[attachmentid=39513]
Sveikiname ir Edith, ir rapoliutę užėmus garbingas penktąsias vietas ir siunčiame judviejų mažyliams nuo "Bambolinos" po 1 didelę sauskelnių pakuotę!
Ačiū visiems dalyviams!
[attachmentid=39518]
[attachmentid=39519]
i | Visoms laimėtojoms šiandien buvo išsiųstos asmeninės žinutės dėl prizų. Jei kuri dėl kokių neaiškių priežasčių negausite jos, būtinai parašykite man. Pakartosiu žinutę. Lauksiu skubių atsakymų. Kuo greičiau surinksime visų laimėtojų reikiamus duomenis, tuo greičiau gausite prizus, ačiū! |