Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:51)
Priziukų ir nereikia  tongue.gif Vienąkart laimėjau kažką, bet ir to paties nepasiėmiau  blush2.gif  Svarbu dalyvauti. Beje, sauskelnes tikrai rasčiau kam padovanoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Va tą moteriškę su dokumentais ir nusiųsčiau atsiimti vietoj savęs, jei laimėčiau  tongue.gif

Na mano vaikinai irgi netelpa i si konkursa, du netelpa, o trecias pilveli dar tupi, tai matyt ir nespesim ir nieko tokio , bus dar tu konkursu mirksiukas.gif
O seip moterys siektiek pamirstam apie forumo taisykles , gaila, nes manau musu forumo narems irgi norisi laimeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:54)
Nea, taip nieko nebus  schmoll.gif
biggrin.gif

Na nebus ir nebus, juk neviska galim uzgriebti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:16)
Kompiuterių - nelabai  mirksiukas.gif

Nu žinok... Vienąkart iš mano kompo norėjo balsuoti nasuve, tai jai rodė, kad ji jau balsavo, nors iš tikrųjų buvau balsavusi tik aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 17:01)
Na nebus ir nebus, juk neviska galim uzgriebti  4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Nu tik prašom čia manęs neįžeidinėti mad.gif aggressive.gif
Aš apskritai niekada nedalyvavau jokiame konkurse ir nesiruošiu nieko griebti swoon.gif
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 17:20)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nu tik prašom čia manęs neįžeidinėti  mad.gif  aggressive.gif
Aš apskritai niekada nedalyvavau jokiame konkurse ir nesiruošiu nieko griebti  swoon.gif
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Na atsiprasau, taciau nesupratau kurioj vietoj tai buvo izeidimas... g.gif blink.gif
Atsakyti
Radot ko bartis ax.gif Suprasčiau jei prizas būt kokia jahta... arba namas Vilniaus senamiesty ax.gif Tenugali draugystė 4u.gif
Atsakyti
kazin kodel taip ilgai niekas nuotrauku nepatvirtina g.gif
Atsakyti
Labutis.Aš norejau paklaus.Kodėl aš negaliu išsaugoti pakeitimus konkurse,nes aš viska užpildau ir paspaudžiu išsaugoti ir tuščias puslapis atsidaro?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(crristinka @ 2005 10 31, 19:11)
kazin kodel taip ilgai niekas nuotrauku nepatvirtina  g.gif

Konkursų moderatoriai irgi gali išvažiuot ant kapų? Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(swko @ 2005 10 31, 19:24)
Labutis.Aš norejau paklaus.Kodėl aš negaliu išsaugoti pakeitimus konkurse,nes aš viska užpildau ir paspaudžiu išsaugoti ir tuščias puslapis atsidaro?Ačiū

Gali būti kad bandote prikabinti per didelę nuotrauką. Pabandykite dar kiek sumažinti, ir kabinkite iš naujo.
Sekmės
Atsakyti

i 
Dar kartą pakartosim prašymą:
Prašome konkursinių nuotraukų pavadinimus rašyti lietuviškai, naudojant lietuviškai raides. Pagal bendras konkursų taisykles moderatoriai turi teisę netvirtinti nuotraukų su netaisyklingais pavadinimais, o perkelti jas prie nepatvirtintų, kad jūs pataisytumėte pačios (-tys), ir pakartotinai siųstumėte foto patvirtinimui, dėl ko prarastumėte nemažai laiko.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 10 31, 20:17)
Konkursų moderatoriai irgi gali išvažiuot ant kapų? Ar ne?

zinoma, kad gali mirksiukas.gif
Atsakyti