Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

Aurėja, ačiū smile.gif
Atsakyti
O kodėl naujokams draudžiama balsuoti.
Atsakyti
QUOTE(Romasis @ 2005 11 14, 09:45)
O kodėl naujokams draudžiama balsuoti.

tai taip pat yra aiškinama taisyklėse: (nr.10) "<...> Norint išvengti nesąžiningos konkurencijos (kai kurie ankstesni konkursai, deja, be to neapsiėjo), įvestas apribojimas: “naujoko” statusą turintis Forumo dalyvis, neparašęs nė 20-ies žinučių, konkurse balsuoti negali."

Kitaip tariant, kol nebuvo šio draudimo, būdavo, kad prisiregistruoja nesąžiningi dalyviai į forumą įvairiais naujais nick'ais vien tam, kad galėtų balsuoti už savo foto ban.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą. Teisybe pasakius aš net nezinojau, kad iš naujoko į aukštesnę padėtį pereiti reikia parašyti 20 žinučių. Supermamos puslapyje jau lankausi apie metus bet daugiau skaitytdavau negu rašydavau biggrin.gif
Atsakyti
Teks dabar dažniau rašyti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kur galima prabalsuoti už nuotraukas? blush2.gif Sorry, nežinau nes tik nesenai pradėjau šį skyrelį žiūrinėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2005 11 14, 18:13)
O kur galima prabalsuoti už nuotraukas? blush2.gif Sorry, nežinau nes tik nesenai pradėjau šį skyrelį žiūrinėti? ax.gif

arba forumo lango dešiniajame viršutiniamer kampe spauskite užrašą Fotokonkursai arba įsiveskite adresą: www.supermama.lt/foto

Įėjus į fotokonkursų puslapį, spauskite konkurso pavadinimą. Atsidarys nuotraukų galerija. Tuomet peržiūrėkit visas foto ir paspauskit užrašą po nuotrauka "Ši nuotrauka geriausia" Taip atiduosite 3 balsus už 3 jums šauniausias foto.

Atsakyti

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Tikejausi idomesniu nuotraukeliu, turejau viena is vaikystes, bet kazkaip neisipaisau i sauskelninuku amziu. Tikriausiai amziaus cenzas pasirinktas del prizo specifikos, gaila.
Atsakyti
Mano aki labiausiai patrauke "Kaip praaugti broli"
"Mama manes nenuprausia"
"Raisteliauju"

Nors gal cia jau dideli rupesciau laugh.gif
Atsakyti
Prabalsavau už dvi:

Pamirški rūpesčius visus,
Gyvenki ateities šviesa,
Ir pasitik su „Bambolina“ pampersais Naujus Metus
Būry draugų su šypsena veide.

Vėjas nudrėskė lapus...
Teks sugrėbt - kitaip nebus

Man jos gražiausios wub.gif thumbup.gif .
Ir dar laukia bemiegė naktelė, kol išsirinksiu trečią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 11 11, 20:42)
O aš prabalsavau už tikrai susirūpinusius vaikus  smile.gif

1. Visą dieną aš jų ieškojau...

man šita irgi geriausia thumbup.gif Jau toks fainas vaikutis, rūpestingas wub.gif
Daug gražių ir įdomių nuotraukėlių, man net gaila pasidarė, kad turiu(-ėjau biggrin.gif ) 3 balsus. Bert kai kurios nuotraukos , tai schmoll.gif pvz. su automatu ir uz grotų schmoll.gif
Atsakyti