Aurėja, ačiū
O kodėl naujokams draudžiama balsuoti.
QUOTE(Romasis @ 2005 11 14, 09:45)
O kodėl naujokams draudžiama balsuoti.
tai taip pat yra aiškinama taisyklėse: (nr.10) "<...> Norint išvengti nesąžiningos konkurencijos (kai kurie ankstesni konkursai, deja, be to neapsiėjo), įvestas apribojimas: naujoko statusą turintis Forumo dalyvis, neparašęs nė 20-ies žinučių, konkurse balsuoti negali."
Kitaip tariant, kol nebuvo šio draudimo, būdavo, kad prisiregistruoja nesąžiningi dalyviai į forumą įvairiais naujais nick'ais vien tam, kad galėtų balsuoti už savo foto
Ačiū už atsakymą. Teisybe pasakius aš net nezinojau, kad iš naujoko į aukštesnę padėtį pereiti reikia parašyti 20 žinučių. Supermamos puslapyje jau lankausi apie metus bet daugiau skaitytdavau negu rašydavau
Teks dabar dažniau rašyti
O kur galima prabalsuoti už nuotraukas? Sorry, nežinau nes tik nesenai pradėjau šį skyrelį žiūrinėti?
QUOTE(Samanta @ 2005 11 14, 18:13)
O kur galima prabalsuoti už nuotraukas? Sorry, nežinau nes tik nesenai pradėjau šį skyrelį žiūrinėti?
arba forumo lango dešiniajame viršutiniamer kampe spauskite užrašą Fotokonkursai arba įsiveskite adresą: www.supermama.lt/foto
Įėjus į fotokonkursų puslapį, spauskite konkurso pavadinimą. Atsidarys nuotraukų galerija. Tuomet peržiūrėkit visas foto ir paspauskit užrašą po nuotrauka "Ši nuotrauka geriausia" Taip atiduosite 3 balsus už 3 jums šauniausias foto.
Ačiū
Tikejausi idomesniu nuotraukeliu, turejau viena is vaikystes, bet kazkaip neisipaisau i sauskelninuku amziu. Tikriausiai amziaus cenzas pasirinktas del prizo specifikos, gaila.
Mano aki labiausiai patrauke "Kaip praaugti broli"
"Mama manes nenuprausia"
"Raisteliauju"
Nors gal cia jau dideli rupesciau
"Mama manes nenuprausia"
"Raisteliauju"
Nors gal cia jau dideli rupesciau
QUOTE(Supergirl @ 2005 11 11, 20:42)
man šita irgi geriausia Jau toks fainas vaikutis, rūpestingas
Daug gražių ir įdomių nuotraukėlių, man net gaila pasidarė, kad turiu(-ėjau ) 3 balsus. Bert kai kurios nuotraukos , tai pvz. su automatu ir uz grotų