Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(Supergirl @ 2005 11 11, 15:56)
Norėjau paklaust  ax.gif
Ta nuotrauka "Mama kažkur užtruko...teks atsargas panaudot..."  smile.gif  Tai ten tiek mamos pieno???  bigsmile.gif  Tai bent  thumb_yello.gif

Butent mano aki ir patrauke sita foto biggrin.gif As uz ja ir balsavau 4u.gif ....ir dar uz dvi fainas wub.gif wub.gif
Atsakyti
už tokią nuostabią šypseną galėčiau visus tris balsus atiduoti, gražu gražu nerealiai wub.gif "Argi aš ne dama?Tai mano pirmoji šypsena smile.gif)"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo $kristina$: 11 lapkričio 2005 - 19:02
Man pato paciausia tai Aš pasiekti ketinu,
Tik labai LABAI sunku, nu kaip atvirukas smile.gif Tokia miela smile.gif
dar grazi Kol nieks netrukdo, susipažinsiu su pasauliu smile.gif
ir visai nesuprantu nuotraukos kur ten vaikiukas uz grotu verkia aprengtas gorilkos kostiumu...Kur cia rupestis ir kur cia smaikstumas...Gal as jumoro nesuprantu kokio... Hmz g.gif
Atsakyti
Aureja, o kada koks bus konkursas istoriju?m? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 11, 17:34)
visi kriterijai surašyti bendrosiose foto konkursų taisyklėse, kurias privalu skaityti kiekvienam, dar prieš pildant paraišką konkursui. Tai nurodoma absoliučiai kiekviename konkurso aprašyme ir įdedama nuoroda į taisykles.

Skaiciau pries paduodama ir ka? cool.gif
Atsakyti
O aš prabalsavau už tikrai susirūpinusius vaikus smile.gif

1. Visą dieną aš jų ieškojau...
2. Na, neprestižinis tai darbas, bet juk reikia kažkam jį atlikti...
3. vistiek pati susiremontuosiu
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2005 11 11, 20:35)
Aureja, o kada koks bus konkursas istoriju?m? smile.gif

Numatyta yra kas mėnesį rengti gimdymo istorijų konkursus, išrinkti 1 mėnesio gimdymo istoriją ir apdovanoti firminiu supermama.lt prizu. Kada prasidės, paskelbsime smile.gif
Atsakyti
Ir aš prabalsavau. Vis tiek suremontuosiu - tiesiog šio konkurso veidas thumbup.gif
Kitus balsus atidaviau už meile susirūpinusį berniuką Myli - nemyli... ir sauskelnes "skaitančią" mergytę. clap.gif
Atsakyti
Sveika Rucelie,matau, kad prisijungus.Čia Sigita.Nesuprantu, kur galima tas nuotraukas pažiūrėt? Tu čia jau senbuvė,pasakyk, kur jų ieškot.Būtų greičiau, nes kol pati išsiaiškinsiu...
Atsakyti
Šio puslapio viršuje dešiniajame kampe yra nuoroda "fotokonkursai" - ją ir paspausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkute: 13 lapkričio 2005 - 16:19
Aurėja, o agitacija kitose forumuose balsuoti už tam tikrą nuotrauką nepažeidžia konkurso skaidrumo principų? ax.gif Aš čia tiesiog dėl įdomumo, nes pastebėjau tokį dalyką... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2005 11 13, 19:07)
Aurėja, o agitacija kitose forumuose balsuoti už tam tikrą nuotrauką nepažeidžia konkurso skaidrumo principų?  ax.gif Aš čia tiesiog dėl įdomumo, nes pastebėjau tokį dalyką...  smile.gif

Taip, tai yra taisyklių pažeidimas, už kurį gresia diskvalifikavimas iš konkurso.
cituoju taisyklę:

11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.Draudžiama savo asmeniniame profilyje patalpinti nuotrauką, dalyvaujančią fotokonkurse, kaip logotipą/avatarą). Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą konkurso dalyvis gali būti diskvalifikuotas.

Ir jei tik aptinkame kur nors prašymą balsuoti už savo foto, arba kas nors atsiunčia asmeninę žinutę su nuoroda į komentarą, kuriame buvo pažeista minėta taisyklė, iškart reaguojame. Ačiū pagalbininkams!

O pasiteisinimas "aš nežinojau" čia netinka, nes kiekvieno konkurso aprašyme yra toks sakinys: "Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! http://www.supermama...p?...pic=21784" Vadinasi, kiekvienas dalyvis, dar prieš užpildydamas paraišką, susipažįsta su šia taisykle.
Atsakyti