Mano balsai atiteko beveik taip kaip jau buvau nusprendusi
" TAIP MANE ELGTIS IŠMOKINO TĖTIS...!
P.S. atminkit Tėveliai, kad blogas pavyzdys greit užkrečia!!!"
"Kiciau, utiutiu, tave grybu pamaitint aš ketinu... "
"Aš medelį pasodinsiu, obuoliukus po to skinsiu..."
aš jau prabalsavau už vieną nuotraukėlę.reiks dar už 2 prabalsuot,kad labai sunku išrinkti visos gražios.
Prabalsavau. Vieną jau turėjau favoritę, o kitas dvi išsirinkau greitai, kad nereikėtų ilgai galvoti ir rinktis.
Nesuprantu vakar įdėjau nuotraukyte ji papuolė kur neaktyvuota, o siandien jos nėra nesuprantu ką aš ne taip padariau?
Prabalsavau ir aš už 3 pačių mieliausių ir gražiausių kleckiukų nuotraukytes O nuotraukytes tai visų labai Sėkmės visiems
QUOTE(mutantė @ 2005 11 11, 14:19)
Nesuprantu vakar įdėjau nuotraukyte ji papuolė kur neaktyvuota, o siandien jos nėra nesuprantu ką aš ne taip padariau?
Šiandien buvo ištrintos visos tos foto, kurios nepraėjo atrankos, ir tos nuotraukos, kurios buvo atsiųstos jau vėlų vakarą, kai niekas jų nebetvirtino. Taip padaryta dėl to, kad jau prasidėjo II konkurso etapas - balsavimas (nuo 24 val.) ir nuo tada paraiškos nebepriimamos į šį konkursą. Pasibaigus balsavimui, prasidės kitas foto konkursas - "Rudens lobiai" - kviečiame sudalyvauti jame.
Ačiū kad paaiškinai, nes galvojau kad tik man nesiseka nuotraukos įkelt, nors gaila visa savaitę laukiau interneto kada prijungs ir įdėsiu nuotrauką
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 11, 10:53)
Nuotraukas visada ismeta atsitiktine tvarka
Tiesa, yra net du fotkiu psl., neapsigaukit
Tiesa, yra net du fotkiu psl., neapsigaukit
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 11, 11:58)
jos nuolat keičiasi ir mainosi vietomis - visiems lygiai tenka pabūti tiek puslapio viršuje tiek apačioje Sustoja keistis tik tuomet, kai sustabdomas balsavimas ir nuotraukos pasiskirsto pagal procentus bei surinktus balsus.
Aciu
QUOTE(Supergirl @ 2005 11 11, 15:56)
Norėjau paklaust
Ta nuotrauka "Mama kažkur užtruko...teks atsargas panaudot..." Tai ten tiek mamos pieno??? Tai bent
Ta nuotrauka "Mama kažkur užtruko...teks atsargas panaudot..." Tai ten tiek mamos pieno??? Tai bent
Aga, as ir sita fotke atkreipiau demesi Neblogos atsargos, iki astuoniolikos uzteks
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 11, 14:41)
Šiandien buvo ištrintos visos tos foto, kurios nepraėjo atrankos, ir tos nuotraukos, kurios buvo atsiųstos jau vėlų vakarą, kai niekas jų nebetvirtino.
Kazi, kokie atrankos kriterijai, kad mes nepatekom
QUOTE(Acne @ 2005 11 11, 17:17)
Kazi, kokie atrankos kriterijai, kad mes nepatekom
visi kriterijai surašyti bendrosiose foto konkursų taisyklėse, kurias privalu skaityti kiekvienam, dar prieš pildant paraišką konkursui. Tai nurodoma absoliučiai kiekviename konkurso aprašyme ir įdedama nuoroda į taisykles.