Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(vitalux @ 2005 11 10, 10:53)
O kiek balsų atiduoti galima bus? tris ar vieną?

3 balsus už 3 skirtingas foto. Negalima balsuoti tik už savo foto. Apsigalvojus, yra galimybė balsą "atsiimti" ir skirti kitai foto.
Atsakyti
" Broli, duok man žandą, aš noriu dantukus pasikasyti " tokia thumbup.gif nuotraukytė...mažas kandis biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žibaliux @ 2005 11 09, 12:50)
O aš tai pasimetus  ohmy.gif Tiek daug gražių vaikiukų ir įdomių nuotraukų, manau, čia reikia ne vieno turo, kad gražiausią išrinkti  g.gif Aš vien iki galo kol nueinu, jau pamirštu, kuri man pradžioj buvo graži, jau atrandu kitą favoritę  unsure.gif Ir taip be galo  doh.gif Na gal vėliau kaip nors išsirinksiu, tikiuosi  rolleyes.gif

as ir vakar kol perziurejau visas nuotraukytes tai jau pasimeciau uz kurias balsuosiu nu visos tokios grazios idomios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2005 11 10, 09:46)
man tai sauniausiu sauniausia foto su raisteliautoju (-a).toks mielas vaikelis wub.gif  wub.gif  ir taip susimastes tirineja tuos raistelius 4u.gif ...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man irgi šita nuotraukėlė wub.gif. Ir veide atsispindi tikrų tikriausias rūpestėlis smile.gif. Bus viena iš trijų, už kurias balsuosiu thumbup.gif.
Atsakyti
Tai ką - tuoj tuoj prasidės balsavimas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O musu niekaip neikelia nuotraukeles, pirma netinkama buvo, tai pakeiciua, ir vistik nepriima, gal sikart neteks sudalyvaut.... verysad.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, dar bus tų konkursų....ir sudalyvausit ir laimėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Moderatoriai ar kas nors,- ar iki 24val dar galima ikelt foto??????????????
Atsakyti
Tikiuosi dar spėjome, nepamirškite mūsų patvirtinti blush2.gif
Atsakyti
Greičiausiai jei dabar nėra, tai jau nepatvirtins unsure.gif

Bet kiek nuotraukų, dar nė vienam konkurse tiek nebuvo, žiūri žiūri ir iki galo sunku nueiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 11 10, 23:27)
Greičiausiai jei dabar nėra, tai jau nepatvirtins  unsure.gif

Bet kiek nuotraukų, dar nė vienam konkurse tiek nebuvo, žiūri žiūri ir iki galo sunku nueiti  doh.gif

Ar buvo kokiam nors konkurse daugiau??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 11 10, 23:28)
Ar buvo kokiam nors konkurse daugiau??? g.gif

Nea, čia rekordas jau biggrin.gif
Atsakyti