Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

aciu mes jau matom savo nuotraukyte konkurse ... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 09, 14:27)
Jei skaitėte taisykles konkursų taisyklės, "Dažniausiai užduodamų klausimų ir atsakymų"  žinutėje (komentaras nr. #4) 5 ir 7 punktuose kaip tik apie tokią situaciją ir rašoma. Paskaitykite. Ačiū.

Ačiū, jau pakeičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va jau ir dalyvaujam clap.gif
Atsakyti
QUOTE(limana @ 2005 11 09, 11:26)
esu naujoke ir negalesiu balsuoti cry.gif jauciu laimetojas jau aiskus nes balsuojama ne uz nuotraukas o uz mamyciu draugyste  schmoll.gif  nes kiek skaiciau  nuomoniu tai tik raso ''tavo grazi'' cia kazkas ne taip su tuo konkursu g.gif  ir dar kiek nesamoningu??????

blink.gif g.gif įdomus mąstymas... cool.gif
Atsakyti
Šiandien paskutine diena siusti nuotraukas, ar dar rytoj bus galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 11 09, 15:31)
blink.gif  g.gif įdomus mąstymas... cool.gif

O aš taip pat retsykiais pagalvoju, kad nugali ne nuotrauka, o mamų draugystė.
Atsakyti
QUOTE(M_T @ 2005 11 09, 16:36)
Šiandien paskutine diena siusti nuotraukas, ar dar rytoj bus galima? blush2.gif

Rytoj paskutinė mirksiukas.gif , jei patvirtins iki vidurnakčio biggrin.gif Nes vidurnaktį jau bus galima balsuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INKOGNITO @ 2005 11 09, 17:05)
Rytoj paskutinė  mirksiukas.gif , jei patvirtins iki vidurnakčio  biggrin.gif  Nes vidurnaktį jau bus galima balsuoti  ax.gif

Aciu, pabandysiu gal rytoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2005 11 09, 16:54)
O aš taip pat retsykiais pagalvoju, kad nugali ne nuotrauka, o mamų draugystė.

Aš irgi retsykiais biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 09, 09:37)
Jei tai buvo užmigęs lelius, tai miegančių vaikučių foto netvirtinamos šiame konkurse, buvo jau kažkur šioje temoje moderatorių pranešimas apie tai. Reikėtų įsiskaityti dar į konkurso aprašymą ir parinkti kitą nuostrauką. Sėkmės!

Ačiū, Aurėja. Nepastebėjau šios sąlygos. Bandysiu iš naujo. mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai sauniausiu sauniausia foto su raisteliautoju (-a).toks mielas vaikelis wub.gif wub.gif ir taip susimastes tirineja tuos raistelius 4u.gif .laaaabai fainas konkursas.ir jau kelis kartus vis rinkau ir perrinkau favoritus.tikrai rytoj bus sunku apsispresti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2005 11 10, 10:46)
man tai sauniausiu sauniausia foto su raisteliautoju (-a).toks mielas vaikelis wub.gif  wub.gif  ir taip susimastes tirineja tuos raistelius 4u.gif .laaaabai fainas konkursas.ir jau kelis kartus vis rinkau ir perrinkau favoritus.tikrai rytoj bus sunku apsispresti ax.gif

O kiek balsų atiduoti galima bus? tris ar vieną?
Atsakyti