Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

O galima bus po konkurso ištrinti pateiktą nuotrauką g.gif ?
Atsakyti
esu naujoke ir negalesiu balsuoti cry.gif jauciu laimetojas jau aiskus nes balsuojama ne uz nuotraukas o uz mamyciu draugyste schmoll.gif nes kiek skaiciau nuomoniu tai tik raso ''tavo grazi'' cia kazkas ne taip su tuo konkursu g.gif ir dar kiek nesamoningu??????
Atsakyti
QUOTE(limana @ 2005 11 09, 11:26)
esu naujoke ir negalesiu balsuoti cry.gif jauciu laimetojas jau aiskus nes balsuojama ne uz nuotraukas o uz mamyciu draugyste  schmoll.gif  nes kiek skaiciau  nuomoniu tai tik raso ''tavo grazi'' cia kazkas ne taip su tuo konkursu g.gif  ir dar kiek nesamoningu??????

Taigi atpažįstam mes vienos kitų vaikus mirksiukas.gif Ir kodėl praleist progą pagirti vieną kitą? mirksiukas.gif bis.gif clap_1.gif O kas nesąmoninga? g.gif Konkursas, nuotraukos, ar mamytės? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nervina tokie nusišnekėjimai, kaip LIMANA mad.gif
Argumentai, kaip kokiam grožio karalienės konkurso pletkyne - "nugalėtoja aiški" doh.gif

Visur visokių simpatijų yra, bet pažiūrėjus į visus ankstesnius konkursus - visgi nugalėjusios nuotraukos buvo vertos to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(limana @ 2005 11 09, 10:26)
esu naujoke ir negalesiu balsuoti cry.gif jauciu laimetojas jau aiskus nes balsuojama ne uz nuotraukas o uz mamyciu draugyste  schmoll.gif  nes kiek skaiciau  nuomoniu tai tik raso ''tavo grazi'' cia kazkas ne taip su tuo konkursu g.gif  ir dar kiek nesamoningu??????

Nu taip, draugu baisiai daug nail.gif Ale, kad galima duot tik tris balsus, o dalyvauja is mano pazistamu ar ne dvylika g.gif Be to, as uz teisybe smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 09, 10:37)
Paskaitykite fotokonkursų taisykles šiame skyrelyje yra atskira tema su užrašu Svarbu Konkursuose gali dalyvauti visi naujokai, nepaisant parašytų žinučių skaičiaus  smile.gif

Zinau mirksiukas.gif Tik keista. Tikiuosi tos mamytes ir toliau pasiliks tarp musu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(M_T @ 2005 11 09, 11:21)
O galima bus po konkurso  ištrinti pateiktą nuotrauką g.gif ?

ne, nėra tokios galimybės.

QUOTE(Milana @ 2005 11 09, 12:16)
Zinau mirksiukas.gif  Tik keista. Tikiuosi tos mamytes ir toliau pasiliks tarp musu drinks_cheers.gif

Na, tai priklauso nuo mūsų visų: kaip mes sutinkame, kaip priimame ir bendraujame su jomis. Manau tai daugiau lemia prisirišimą prie forumo, nei laimėtas prizas konkurse mirksiukas.gif
Atsakyti
ajaj imetem ir mes savo nuotraukyte doh.gif tikiuos spes patvirtinti.... doh.gif
Atsakyti
O aš tai pasimetus ohmy.gif Tiek daug gražių vaikiukų ir įdomių nuotraukų, manau, čia reikia ne vieno turo, kad gražiausią išrinkti g.gif Aš vien iki galo kol nueinu, jau pamirštu, kuri man pradžioj buvo graži, jau atrandu kitą favoritę unsure.gif Ir taip be galo doh.gif Na gal vėliau kaip nors išsirinksiu, tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal musu nuotrauka netinkama, kad vis atsiranda prie neuzpildytu, gal per mazai ten rupescio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2005 11 09, 13:52)
Noreciau paklausti, gal musu nuotrauka netinkama, kad vis atsiranda prie neuzpildytu, gal per mazai ten rupescio? biggrin.gif

Jei skaitėte taisykles konkursų taisyklės, "Dažniausiai užduodamų klausimų ir atsakymų" žinutėje (komentaras nr. #4) 5 ir 7 punktuose kaip tik apie tokią situaciją ir rašoma. Paskaitykite. Ačiū.
Atsakyti
4u.gif Mes taip pat imetem siandien nuotraukyte. Mes neturime cia draugu.. mums gali ir nebuti jokio laimejimo!! ax.gif bet juk smagu pamatyti vaikus tokius israiskingus!!! juokingus!!! Ir tikrai cia labai graziu nuotraukyciu yr , kad net sunku issirinkti g.gif g.gif
Atsakyti