O galima bus po konkurso ištrinti pateiktą nuotrauką ?
esu naujoke ir negalesiu balsuoti jauciu laimetojas jau aiskus nes balsuojama ne uz nuotraukas o uz mamyciu draugyste nes kiek skaiciau nuomoniu tai tik raso ''tavo grazi'' cia kazkas ne taip su tuo konkursu ir dar kiek nesamoningu??????
QUOTE(limana @ 2005 11 09, 11:26)
esu naujoke ir negalesiu balsuoti jauciu laimetojas jau aiskus nes balsuojama ne uz nuotraukas o uz mamyciu draugyste nes kiek skaiciau nuomoniu tai tik raso ''tavo grazi'' cia kazkas ne taip su tuo konkursu ir dar kiek nesamoningu??????
Taigi atpažįstam mes vienos kitų vaikus Ir kodėl praleist progą pagirti vieną kitą? O kas nesąmoninga? Konkursas, nuotraukos, ar mamytės?
Nervina tokie nusišnekėjimai, kaip LIMANA
Argumentai, kaip kokiam grožio karalienės konkurso pletkyne - "nugalėtoja aiški"
Visur visokių simpatijų yra, bet pažiūrėjus į visus ankstesnius konkursus - visgi nugalėjusios nuotraukos buvo vertos to
Argumentai, kaip kokiam grožio karalienės konkurso pletkyne - "nugalėtoja aiški"
Visur visokių simpatijų yra, bet pažiūrėjus į visus ankstesnius konkursus - visgi nugalėjusios nuotraukos buvo vertos to
QUOTE(limana @ 2005 11 09, 10:26)
Nu taip, draugu baisiai daug Ale, kad galima duot tik tris balsus, o dalyvauja is mano pazistamu ar ne dvylika Be to, as uz teisybe
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 09, 10:37)
Paskaitykite fotokonkursų taisykles šiame skyrelyje yra atskira tema su užrašu Svarbu Konkursuose gali dalyvauti visi naujokai, nepaisant parašytų žinučių skaičiaus
Zinau Tik keista. Tikiuosi tos mamytes ir toliau pasiliks tarp musu
QUOTE(M_T @ 2005 11 09, 11:21)
O galima bus po konkurso ištrinti pateiktą nuotrauką ?
ne, nėra tokios galimybės.
QUOTE(Milana @ 2005 11 09, 12:16)
Zinau Tik keista. Tikiuosi tos mamytes ir toliau pasiliks tarp musu
Na, tai priklauso nuo mūsų visų: kaip mes sutinkame, kaip priimame ir bendraujame su jomis. Manau tai daugiau lemia prisirišimą prie forumo, nei laimėtas prizas konkurse
ajaj imetem ir mes savo nuotraukyte tikiuos spes patvirtinti....
O aš tai pasimetus Tiek daug gražių vaikiukų ir įdomių nuotraukų, manau, čia reikia ne vieno turo, kad gražiausią išrinkti Aš vien iki galo kol nueinu, jau pamirštu, kuri man pradžioj buvo graži, jau atrandu kitą favoritę Ir taip be galo Na gal vėliau kaip nors išsirinksiu, tikiuosi
Noreciau paklausti, gal musu nuotrauka netinkama, kad vis atsiranda prie neuzpildytu, gal per mazai ten rupescio?
QUOTE(audrajaz @ 2005 11 09, 13:52)
Noreciau paklausti, gal musu nuotrauka netinkama, kad vis atsiranda prie neuzpildytu, gal per mazai ten rupescio?
Jei skaitėte taisykles konkursų taisyklės, "Dažniausiai užduodamų klausimų ir atsakymų" žinutėje (komentaras nr. #4) 5 ir 7 punktuose kaip tik apie tokią situaciją ir rašoma. Paskaitykite. Ačiū.
Mes taip pat imetem siandien nuotraukyte. Mes neturime cia draugu.. mums gali ir nebuti jokio laimejimo!! bet juk smagu pamatyti vaikus tokius israiskingus!!! juokingus!!! Ir tikrai cia labai graziu nuotraukyciu yr , kad net sunku issirinkti