Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(Milde @ 2005 11 08, 11:54)
Aureja, kazkaip nesusipratimu cia daug...As dabar nezinau, ar mano vaiko nuotrauka patvirtins ar ne, ten jis lyg ir atradima kojytes padares...O va konkurse tokiu nuotrauku, neatitinkanciu temos, visa kruva! doh.gif kazkaip net liudna del to sad.gif

pamažu stengsiuos "įsipaišyt į situaciją", bet 19 psl. reiks perskaityt doh.gif smile.gif Tuoj pažiūrėsiu tavo foto ir atrašysiu až.
Atsakyti
Regis jau ikeliau ir as foto. Lauksiu patvirtinimo ax.gif
Atsakyti
"Mama manęs nenuprausia, tai pati išsiskalbsiu smile.gif" man sita pati paciausia po kol kas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
"Kaip čia pradėjus valgyti?" o man sita prajuokino biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patiko ta nuotrauka "Kiekvieną dieną vis maudytis ir maudytis!" Taip tas vaikelis ten protestuoja! Maniškė tai tabai mėgsta maudytis, jei galėtų tai visą dieną mirktų vandenyje. Įkeliau nuotraukytę šiam konkursui, gal laimėsim, nors labai jau daug gražių nuotraukų prisiųsta...
Mums labai patinka ir tinka Bambolina sauskelnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 08 lapkričio 2005 - 21:29
Nu labai thumbup.gif tavo dukrytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Waikomama @ 2005 11 08, 20:46)
Man tai labiausiai patiko ta nuotrauka "Kiekvieną dieną vis maudytis ir maudytis!" Taip tas vaikelis ten protestuoja! Maniškė tai tabai mėgsta maudytis, jei galėtų tai visą dieną mirktų vandenyje. Įkeliau nuotraukytę šiam konkursui, gal laimėsim, nors labai jau daug gražių nuotraukų prisiųsta...
Mums labai patinka ir tinka Bambolina sauskelnės.

Voo cool.gif Tik prisijungei ir leido tau dalyvaut konkurse? Balsuot neturint 20 zinuciu negalima, o dalyvaut galima g.gif Net forumo temose, lygtai, nevisur naujokai gali nuotraukas kabint rolleyes.gif
Atsakyti
hah.gif "Rūpesčiai...kai nematai, tai ir širdies neskauda."
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 11 08, 22:02)
Voo cool.gif  Tik prisijungei ir leido tau dalyvaut konkurse? Balsuot neturint 20 zinuciu negalima, o dalyvaut galima  g.gif Net forumo temose, lygtai,  nevisur naujokai gali nuotraukas kabint rolleyes.gif

g.gif biggrin.gif
Atsakyti
cry.gif Sumažinau foto iki reikiamų parametrų, išsiunčiau patvirtinimui, o mano sūnelis fotokonkurse neatsirado. Buvau radusi ,,nepatvirtintos". Vėl išsiunčiau patvirtinimui, vis tiek nerandu... Ką darau ne taip? g.gif Visa tai darau nuo šeštadienio. doh.gif. Padėk, Aurėja, prašau. O gal netinkama nuotrauka? Pavadinau ją ,,Kalnus aš praėjau, upes perbridau ir nulūžau" SOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 09 lapkričio 2005 - 09:00
QUOTE(Milana @ 2005 11 08, 23:02)
Voo cool.gif  Tik prisijungei ir leido tau dalyvaut konkurse? Balsuot neturint 20 zinuciu negalima, o dalyvaut galima  g.gif Net forumo temose, lygtai,  nevisur naujokai gali nuotraukas kabint rolleyes.gif

Paskaitykite fotokonkursų taisykles šiame skyrelyje yra atskira tema su užrašu Svarbu Konkursuose gali dalyvauti visi naujokai, nepaisant parašytų žinučių skaičiaus smile.gif

QUOTE(medasta @ 2005 11 09, 09:56)
cry.gif Sumažinau foto iki reikiamų parametrų, išsiunčiau patvirtinimui, o mano sūnelis fotokonkurse neatsirado. Buvau radusi ,,nepatvirtintos". Vėl išsiunčiau patvirtinimui, vis tiek nerandu... Ką darau ne taip? g.gif Visa  tai darau nuo šeštadienio.  doh.gif. Padėk, Aurėja, prašau.

Jei tai buvo užmigęs lelius, tai miegančių vaikučių foto netvirtinamos šiame konkurse, buvo jau kažkur šioje temoje moderatorių pranešimas apie tai. Reikėtų įsiskaityti dar į konkurso aprašymą ir parinkti kitą nuostrauką. Sėkmės!

--------------------------------

O man labai miela ir šauni atrodo nuotrauka pavadinimu: "Didysis rūpestis - kaip praaugti brolį?" wub.gif
Atsakyti
labai daug graziu foto wub.gif , neisivaizduoju kaip reikes balsuot g.gif ..
labai faina su halloweeno saldainiais, kaip broli praaugt, kaip iki juros nueit su padanga smile.gif , ko ziurite smile.gif , oj kaip reikes issirinkt doh.gif
Atsakyti