Na ką, pasakyta - ir šventa Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi?
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:10)
Na ką, pasakyta - ir šventa Elina, registruosimės naujais nikais, nenurodysim vaikų gimimo laiko ir dalyvausim su senomis fotkėmis Juk tik senbuvius, kurie daug apie viską prisipasakoję, įmanoma štai šitaip kontroliuoti, o naujokai gali dalyvauti net ir apskritai su ne savo vaikų nuotraukomis - kaip tu juos patikrinsi?
Ja, ja, ir neužmirškit registruotis ir dalyvauti ne iš savo kompo, bo ne tik nick'us, o ir jų kompiuterius galima diskriminuoti
QUOTE(Savūnė @ 2005 10 31, 16:13)
Ja, ja, ir neužmirškit registruotis ir dalyvauti ne iš savo kompo, bo ne tik nick'us, o ir jų kompiuterius galima diskriminuoti
Kompiuterių - nelabai Ant to paties kabelio galbūt krūva mano kaimynių sėdi čiūčiuodamos kūdikius O gal toje pačioje firmoje dirba mamos su skirtingo amžiaus leliais? Nors ne problema būtų ir iš kito kompo sudalyvauti
Joo, čia jau kriminalas gausis
Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti?
Galų gale, koks skirtumas, geriau leistų visiems dalyvauti. Nes darbar taip išeina, kad aš diskriminuojama, nes vaikų neturiu. Bet turiu sauskelninio amžiaus krikštasūnį. Kodėl negalėčiau jo nuotraukos įdėti?
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:21)
Pati kalta, kad prisipažinai. Būtum įdėjusi savo krikštasūnį be jokių problemų, o dabar iš tavo niko jau nebepatvirtins
O jei mano šešiametė dėl pirminės enurezės vis dar naudoja nakčiai sauskelnes, tikiuosi, į konkurso rėmus įtelpa?..
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:24)
Pati kalta, kad prisipažinai. Būtum įdėjusi savo krikštasūnį be jokių problemų, o dabar iš tavo niko jau nebepatvirtins
Ot višta, nepagalvojau
QUOTE(Erszebeth @ 2005 10 31, 16:10)
Na priziukus reiks atsiimti su asmens dokumentais patvirtinanciais vaiko amziu ir mamos tapatybe
Nejaugi taip reikia sauskelniu?
QUOTE(miau @ 2005 10 31, 16:21)
Maloniai kvieciam registruotis krikstasunio tevelius ir dalyvauti
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 16:47)
Na priziukus reiks atsiimti su asmens dokumentais patvirtinanciais vaiko amziu ir mamos tapatybe
Priziukų ir nereikia Vienąkart laimėjau kažką, bet ir to paties nepasiėmiau Svarbu dalyvauti. Beje, sauskelnes tikrai rasčiau kam padovanoti Va tą moteriškę su dokumentais ir nusiųsčiau atsiimti vietoj savęs, jei laimėčiau
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 31, 16:48)
Maloniai kvieciam registruotis krikstasunio tevelius ir dalyvauti
Nea, taip nieko nebus