niekas ir nesipiktina, tik išreiškia savo nuomonę
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 07, 16:34)
Aš ir nesiūlau trinti Ir kur Tu tą mano pyktį matai
O vat nepažiūrėti kitų nuotraukyčių prieš siunčiant tai gal nekokia mintis. Na, nebent siunti tik tam, kad siųsti, be jokio tikslo/noro laimėti. Bet tai kam tada dalyvauti
Bet vėl gi čia gal tik mano tokia nuomonė Išsakyti nuomonę juk galima tam ir yra aptarimai.
O vat nepažiūrėti kitų nuotraukyčių prieš siunčiant tai gal nekokia mintis. Na, nebent siunti tik tam, kad siųsti, be jokio tikslo/noro laimėti. Bet tai kam tada dalyvauti
Bet vėl gi čia gal tik mano tokia nuomonė Išsakyti nuomonę juk galima tam ir yra aptarimai.
Kaip ateis laikas balsuoti tada ir peržiūrėsiu visas .Noriu sudalyvauti konkurse,bet ne plėšitis dėl dovanų .O matosi pagal pasisakymus,kuriom tik davanos tikriausiai rūpi
VITALYTE aš ir neturėjau mintį taves,kad pyksti .Tiesiog yra daug mamyčių pasipiktinusiu kažkuo
QUOTE(dėja @ 2005 11 07, 20:56)
Kaip ateis laikas balsuoti tada ir peržiūrėsiu visas .Noriu sudalyvauti konkurse,bet ne plėšitis dėl dovanų . O matosi pagal pasisakymus,kuriom tik davanos tikriausiai rūpi
Pati nedalyvauju konkurse, bet labai gera peržiūrėti mažiukų nuotraukėles . Visas be išimties - labai į temą ir nelabai . Vietos visoms užteks .
Na ir kaip reikes isrinkti tik keleta , juk nuotraukytes VISOS tiesiog nuostabios!!!!!
Gražus konkursas - juk tie mažutėliai su savo "rūpestėliais" užkemša visus tėvų albumus pirmais savo metukais
Man tai tikrai visos nuotraukos Tiesiog jaučiasi iš kiekvienos tėvelių džiaugsmas savo brangenybių pasiekimus ir išdykavimus fotografuojant Bet balsuosiu už mažiukus susirūpinusius tuo, ką jie veikia - yra tokių labai konkurso pavadinimą atitinkančių nuotraukėlių Man tai labiausiai - "visą dieną aš jų ieškojau..." patinka (po maniškės, žinoma )
Man tai tikrai visos nuotraukos Tiesiog jaučiasi iš kiekvienos tėvelių džiaugsmas savo brangenybių pasiekimus ir išdykavimus fotografuojant Bet balsuosiu už mažiukus susirūpinusius tuo, ką jie veikia - yra tokių labai konkurso pavadinimą atitinkančių nuotraukėlių Man tai labiausiai - "visą dieną aš jų ieškojau..." patinka (po maniškės, žinoma )
QUOTE(dėja @ 2005 11 07, 19:56)
Kaip ateis laikas balsuoti tada ir peržiūrėsiu visas .Noriu sudalyvauti konkurse,bet ne plėšitis dėl dovanų .O matosi pagal pasisakymus,kuriom tik davanos tikriausiai rūpi
VITALYTE aš ir neturėjau mintį taves,kad pyksti .Tiesiog yra daug mamyčių pasipiktinusiu kažkuo
Aš tai kasdien pasižiūriu nes tikrai labai faini vaikučiai visose nuotraukose be išimties. Bet manau, kad savo gražius vaikučius galima ir kitais būdais parodyti, o ne vien dalyvaujant fotokonkurse
O dėl dovanų, tai tikrai nieks dėl jų nesiplėšo bent jau aš tai tikrai . Gal kaip tik plėšosi tie, kurie mano, kad panašų pavadinimą sukurpę pasiglemš kitų balsus (tikrai nieko nekaltinu, čia tik prielaida). O konkurencija yra gerai - taip sulaukiam įdomesnių pačių nuotraukų pavadinimų. Pripažinkim - jei nebūtų tų visokiausių eiliuotų nuotraukų aprašymų (kūrybingosioms mamytėms valio ), tikrai pusė nuotraukų atrodytų tokios pačios ir visiškai neįdomios. Aš už išradingumą, originalumą ir individualumą
perziurejau fotkes ale kiek nauju jau nebezinau kai rik ę issirinksiu visos tokios superines o lialiai mieli zuikuciai
mamytės,pasakykit kaip pakeisti nuotraukytę.Siunciau konkursui, bet ji dar nepatvirtinta,tai suprantu kad gal netinkama... O kaip pakeisti ją kita?
o tai jei padeta prie neptvirtintu, tai reiskias kad dar tiesiog nepatvirtino?
i | Sveiki, mano atostogos jau baigėsi, tad vėl galėsiu pagelbėti Jums, kaip visada, jei ko prireiks. Gaila, kad šįkart tiek daug praleidau ir neatsakiau į daugybę jūsų prašymų bei klausimų, gautų asmeninėmis žinutėmis. Atsiprašau :) bet mano kolegės matau jau spėjo padėti daugeliui jūsų. Sėkmės konkurse! |
Aureja, kazkaip nesusipratimu cia daug...As dabar nezinau, ar mano vaiko nuotrauka patvirtins ar ne, ten jis lyg ir atradima kojytes padares...O va konkurse tokiu nuotrauku, neatitinkanciu temos, visa kruva! kazkaip net liudna del to