Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(Scarlett @ 2005 11 07, 11:39)
o man labai patinka ta nuotrauka su šautuvu. toks susidomėjęs mažasis  thumbup.gif  tongue.gif

Man irgi ten nieko baisaus. Visai originaliai sugalvota.
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 07, 11:15)
Atleiskit, gerbiami moderatoriai ir konkurso dalyviai, pati dalyvauju sitam konkurse, tai gal neismesit uz isreiksta nuomone  ax.gif
Man kliuvo daugelis nuotrauku siame konkurse. Cia vis aikciojama "ach, kiek daug graziu nuotraukyciu, bus sunku issirinkt", bet kai paziurejau , tai tikrai daug fotkiu, kurios tiesiog grazios ir tiek. Ta prasme, visai neatitinka konkurso temos  schmoll.gif Pradedant maziuku su sautuvu, baigiant visai mazuciu kudikiu, kuris guli ir tiek... Pastangos gulet, tai tikrai matosi, na bet konkursas, tai apie rupescius  doh.gif  Seniai jau buvo toks fotokonkursas, kuriame galetu dalyvaut vaiku fotkes, per tuos kelis menesius ir nauju pilieciu pagaliau gime. Gal del to toks nerealus konkurso populiarumas  g.gif
Dar karta atsiprasau uz tokia nuomone  cool.gif

drinks_cheers.gif Reikia gerai pavargti, kad gautum geresne nuotrauka, kuri tiktu temai... Jei tokia jau turi, tai thumbup.gif jei ne...lauk kito konkurso, bet ne bet kokia siusk... photo.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2005 11 07, 12:14)
Labai populiarus konkursėlis.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš duočiau visom nuotraukytėm po balsą  4u.gif Nėra nieko gražiau - kiekvienai mamai savas vaikas.  thumbup.gif

Pritariu. Net jei užfiksuota vien vaiko šypsena thumbup.gif .
Tikrai kiekvienai mamai pats gražiausiais savo vaikas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 11 07, 10:13)
Nezinau, man viena nuotraukyte neduoda ramybes...kaip tokia patvirtino unsure.gif  nors, aisku, ne man spresti cool.gif  Pamenu Tortadienio konkurse dauguma "purkstavo" del matomo vyno ar sampano butelio, nuotraukoje salia mazylio...neestetiska, neskoninga ir t.t. O siame konkurse mazylis su sautuvu blink.gif  suprantu, kad zaislinis, nu bet pries toki maziuka, tas sautuvas kaip tikras atrodo...nu man tai kraupiai ohmy.gif Visu pirma man net nekiltu mintis uzdeti sautuva ant savo vaiko, tuo labiau paveiksluoti ir dar i konkursa siusti doh.gif Nu sorry, kazkaip kliuna ta nuotrauka ir viskas....ne geraja prasme unsure.gif

Soriukas wub.gif bet bet man ji - irgi nelabai, bet jei patvirtino, ne mano reikalas ax.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2005 11 07, 12:43)
drinks_cheers.gif Reikia gerai pavargti, kad gautum geresne nuotrauka, kuri tiktu temai... Jei tokia jau turi, tai thumbup.gif jei ne...lauk kito konkurso, bet ne bet kokia siusk... photo.gif

thumbup.gif teisigas požiūris rolleyes.gif va užtai, dar tik antras mums šis fotokonkursas blush2.gif
Atsakyti
o man visai juokinga ta foto su šautuvu - už ją ir balsuosiu, vien už originalumą tongue.gif biggrin.gif čia jau kaip pažiūrėsi - vieniems ji baisi, kitiems linksma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2005 11 07, 13:12)
o man visai juokinga ta foto su šautuvu - už ją ir balsuosiu, vien už originalumą tongue.gif  biggrin.gif čia jau kaip pažiūrėsi - vieniems ji baisi, kitiems linksma ax.gif

Nu bet kur tu matai ta rupesti doh.gif
Aisku, kiekvienai mamai jos vaikas pats pats. Bet tai yra ne vaiku grozio konkursas, o vaiku rupesciu cool.gif Butu mano valia, as puse fotkiu ismesciau lauk ph34r.gif Truputi "abidna" , kai prideta fotkiu ne i tema, nors as pati irgi tik antra kart dalyvauju, nes anksciau mano fotkes neatitiko tematikos, tai nesinorejo beleko kist schmoll.gif
Atsakyti
Man tai nepatiko, kad po vienos nuotraukytės (konkrečiai: "Kokie rūpestėliai? Gyvenimas - pasaka") atsirado pora vos ne tokiu pačiu pavadinimu blink.gif Na, nžn, tokie konkursantai patys sau meškos paslaugą daro bandydami (sąmoningai ar nesąmoningai) kopijuoti jau aptarimuose dėmesio susilaukusias nuotraukėles. Už tas dvi tai jau tikrai nebalsuosiu schmoll.gif ir vien dėl pavadinimo - kažkaip iškart tokias atmeti doh.gif Gal vertėtų peržvelgti visas nuotraukas ir savo dėti tokią, kuri išsiskirtų kažkuo, ar jei panašus veiksmas joje, tai bent pavadinti kitaip.

O su tuo šautuvu rolleyes.gif - vienus šiurpina, kitus linksmina, bet abejingų nėra biggrin.gif Ar nebus kaip vienam konkurse leliukas su nudažytais juodai paakiais - tada ta nuotraukėlė nemažai balsų sulaukė.
Visada buvo ir bus vieniems patinkančių, kitiems visai netinkančių - juk negali visi būti nugalėtojais. Tik gal nereikėtų kopijuoti ir kartotis.

Tokia mano nuomonė. Ačiū, kad išklausėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte @ 2005 11 07, 14:23)
Man tai nepatiko, kad po vienos nuotraukytės (konkrečiai: "Kokie rūpestėliai? Gyvenimas - pasaka") atsirado pora vos ne tokiu pačiu pavadinimu  blink.gif Na, nžn, tokie konkursantai patys sau meškos paslaugą daro bandydami (sąmoningai ar nesąmoningai) kopijuoti jau aptarimuose dėmesio susilaukusias nuotraukėles. Už tas dvi tai jau tikrai nebalsuosiu  schmoll.gif  ir vien dėl pavadinimo - kažkaip iškart tokias atmeti doh.gif  Gal vertėtų peržvelgti visas nuotraukas ir savo dėti tokią, kuri išsiskirtų kažkuo, ar jei panašus veiksmas joje, tai bent pavadinti kitaip.

O su tuo šautuvu  rolleyes.gif - vienus šiurpina, kitus linksmina, bet abejingų nėra  biggrin.gif Ar nebus kaip vienam konkurse leliukas su nudažytais juodai paakiais - tada ta nuotraukėlė nemažai balsų sulaukė.
Visada buvo ir bus vieniems patinkančių, kitiems visai netinkančių - juk negali visi būti nugalėtojais. Tik gal nereikėtų kopijuoti ir kartotis.

Tokia mano nuomonė. Ačiū, kad išklausėt  4u.gif

Man atrodo jeigu po tokiu nuomonių pradėtu trinti nuotraukytes,tai liktų gal kokios penkios tiktai,įdomu kodėl mamytės taip pyksta? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Gal būt ir mano foto pav.panašus į tavo paminėta,bet siunčiau net neperžiūrėjus viso konkurso nuotraukyčių. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 07, 13:49)
Nu bet kur tu matai ta rupesti  doh.gif

nu susirūpinęs bachūriukas atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pyksti, Agotuk, kad konkurentų daug? doh.gif taigi kiekvienas balsuotojas atsirinks kas jam atrodo verta laimėjimo mirksiukas.gif

o tavo fotkė tikrai pretenduoja į nugalėtojus, neširšaliok taip friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2005 11 07, 16:19)
nu susirūpinęs bachūriukas atrodo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pyksti, Agotuk, kad konkurentų daug? doh.gif taigi kiekvienas balsuotojas atsirinks kas jam atrodo verta laimėjimo mirksiukas.gif

o tavo fotkė tikrai pretenduoja į nugalėtojus, neširšaliok taip friends.gif

Nu as nesirsalioju blush2.gif As uz teisybe juk smoke.gif
Fotke i nugaletojus nepretenduoja net ismetus ta puse fotkiu, kur minejau schmoll.gif Turbut...
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 11 07, 15:05)
Man atrodo jeigu po tokiu nuomonių pradėtu trinti nuotraukytes,tai liktų gal kokios penkios tiktai,įdomu kodėl mamytės taip pyksta? tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Gal būt ir mano foto pav.panašus į tavo paminėta,bet siunčiau net neperžiūrėjus viso konkurso nuotraukyčių. tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Aš ir nesiūlau trinti schmoll.gif Ir kur Tu tą mano pyktį matai tongue.gif doh.gif

O vat nepažiūrėti kitų nuotraukyčių prieš siunčiant tai gal nekokia mintis. Na, nebent siunti tik tam, kad siųsti, be jokio tikslo/noro laimėti. Bet tai kam tada dalyvauti g.gif
Bet vėl gi čia gal tik mano tokia nuomonė 4u.gif Išsakyti nuomonę juk galima mirksiukas.gif tam ir yra aptarimai.
Atsakyti
Mes irgi dalyvaujam konkurse. 4u.gif Mūsų nuotrauka, manau, labai atitinka konkurso pavadinimą ir ji nėra iš tų kritikuojamų. Nepaisant to, nesuprantu kai kurių mamyčių pasipiktinimų kai kuriomis nuotraukomis. g.gif Juk konkurso sąlygas diktuoja moderatoriai ir tik jie sprendžia, ar nuotrauka tinkama konkursui. Jei moderatoriai patvirtina, vadinasi tinkama ir turi teisę dalyvauti. thumbup.gif O jei ji kažkam nepatinka, tai paprasčiausiai už ją nebalsuokit. Nesuprantu, kodėl reikėtų piktintis g.gif
Atsakyti