Įkraunama...
Įkraunama...

Mažo žmogaus - maži rūpestėliai

QUOTE(babuska @ 2005 11 05, 20:55)
Aš pasiekti ketinu,
Tik labai LABAI sunku...
kazkaip as sia nuotrauka matau pirmoje vietoje  thumbup.gif

galbūt patraukia tas spalvingumas smile.gif

nu tiek gražių nuotraukų, kad net neįsivaizduoju už ką balsuosiu ir pagal kokį kriterijų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2005 11 06, 14:28)
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Dar musu nepatvirtinot? Net nezinau kas ne taip, tai nors leiskit kita nuotrauka idet, o tai dabar nei siaip nei taip. Jau kelis kartus dalyvavom konkurse, bet tokiu baikiu dar nebuvo. Laukiam atsakymo ...................................
          g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif    Gal kada sulauksim  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kelis kartus jūsų nuotrauka buvo perkelta prie neužpildytų, tam kad jūs galėtumėte ją pakeisti, kelis kartus šioje temoje buvo rašyta jog nuotraukoje turi būti kažkoks veiksmas ar pastangos padaryti kažką. Tačiau jūs ją nuolat siunčiate administratoriaus patvirtinimui, ten jau keisti negalite. Ji vėl perkelta į neužpildytas, jums parašyta asmeninė žinutė su prašymu pakeisti nuotrauka.
Savaitgaliais nuotraukos retai kada būna tvirtinamos. Nes moderatoriai irgi žmonės ir nori laisvų dienų.
Lauksim jūsų kitos nuotraukos ir sekmės dalyvaujant konkurse.
Atsakyti
gražūs tie mažiukai smile.gif man labiausiai patiko "sunkus tas dvynukų gyvenimas..." ,
labai atitiko temą ir pavadinimas ir pati foto wink.gif
Atsakyti
Nezinau, man viena nuotraukyte neduoda ramybes...kaip tokia patvirtino unsure.gif nors, aisku, ne man spresti cool.gif Pamenu Tortadienio konkurse dauguma "purkstavo" del matomo vyno ar sampano butelio, nuotraukoje salia mazylio...neestetiska, neskoninga ir t.t. O siame konkurse mazylis su sautuvu blink.gif suprantu, kad zaislinis, nu bet pries toki maziuka, tas sautuvas kaip tikras atrodo...nu man tai kraupiai ohmy.gif Visu pirma man net nekiltu mintis uzdeti sautuva ant savo vaiko, tuo labiau paveiksluoti ir dar i konkursa siusti doh.gif Nu sorry, kazkaip kliuna ta nuotrauka ir viskas....ne geraja prasme unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 07 lapkričio 2005 - 09:40
Šitiek nuotraukų blink.gif, kaip reiks išsirinkti gražiausias g.gif, tai beveik neįmanoma doh.gif.
Californiagirl, tavo avataras wub.gif wub.gif
Atsakyti
Atleiskit, gerbiami moderatoriai ir konkurso dalyviai, pati dalyvauju sitam konkurse, tai gal neismesit uz isreiksta nuomone ax.gif
Man kliuvo daugelis nuotrauku siame konkurse. Cia vis aikciojama "ach, kiek daug graziu nuotraukyciu, bus sunku issirinkt", bet kai paziurejau , tai tikrai daug fotkiu, kurios tiesiog grazios ir tiek. Ta prasme, visai neatitinka konkurso temos schmoll.gif Pradedant maziuku su sautuvu, baigiant visai mazuciu kudikiu, kuris guli ir tiek... Pastangos gulet, tai tikrai matosi, na bet konkursas, tai apie rupescius doh.gif Seniai jau buvo toks fotokonkursas, kuriame galetu dalyvaut vaiku fotkes, per tuos kelis menesius ir nauju pilieciu pagaliau gime. Gal del to toks nerealus konkurso populiarumas g.gif
Dar karta atsiprasau uz tokia nuomone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 07, 10:15)
Atleiskit, gerbiami moderatoriai ir konkurso dalyviai, pati dalyvauju sitam konkurse, tai gal neismesit uz isreiksta nuomone  ax.gif
Man kliuvo daugelis nuotrauku siame konkurse. Cia vis aikciojama "ach, kiek daug graziu nuotraukyciu, bus sunku issirinkt", bet kai paziurejau , tai tikrai daug fotkiu, kurios tiesiog grazios ir tiek. Ta prasme, visai neatitinka konkurso temos  schmoll.gif Pradedant maziuku su sautuvu, baigiant visai mazuciu kudikiu, kuris guli ir tiek... Pastangos gulet, tai tikrai matosi, na bet konkursas, tai apie rupescius  doh.gif  Seniai jau buvo toks fotokonkursas, kuriame galetu dalyvaut vaiku fotkes, per tuos kelis menesius ir nauju pilieciu pagaliau gime. Gal del to toks nerealus konkurso populiarumas  g.gif
Dar karta atsiprasau uz tokia nuomone  cool.gif

laabai pritariu!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 07, 11:15)
Atleiskit, gerbiami moderatoriai ir konkurso dalyviai, pati dalyvauju sitam konkurse, tai gal neismesit uz isreiksta nuomone  ax.gif
Man kliuvo daugelis nuotrauku siame konkurse. Cia vis aikciojama "ach, kiek daug graziu nuotraukyciu, bus sunku issirinkt", bet kai paziurejau , tai tikrai daug fotkiu, kurios tiesiog grazios ir tiek. Ta prasme, visai neatitinka konkurso temos  schmoll.gif Pradedant maziuku su sautuvu, baigiant visai mazuciu kudikiu, kuris guli ir tiek... Pastangos gulet, tai tikrai matosi, na bet konkursas, tai apie rupescius  doh.gif  Seniai jau buvo toks fotokonkursas, kuriame galetu dalyvaut vaiku fotkes, per tuos kelis menesius ir nauju pilieciu pagaliau gime. Gal del to toks nerealus konkurso populiarumas  g.gif
Dar karta atsiprasau uz tokia nuomone  cool.gif

Ir aš sutinku, kad kai kurių galbūt tik pavadinimas parodo kas ten užfiksuota- pirmoji šypsena, pirmasis , bet koks svarbus ir nelengvas apsivertimas ant pilvuko, pirmasis atsistojimas, tai -ką tam tikro amžiaus vaikučiai tik pradeda daryti. bet juk tai irgi veiksmas, ir tuo metu jis vaikučiui, o ir jo mamytei- pats pats reikšmingiausias ir svarbiausias. Taip , kad baikim ieškoti kliaučių ir rinkimės favoritus iš tų kurios MUMS patinka mirksiukas.gif . Nors ta su šautuvu šiurpoka unsure.gif
Atsakyti
Labai populiarus konkursėlis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš duočiau visom nuotraukytėm po balsą 4u.gif Nėra nieko gražiau - kiekvienai mamai savas vaikas. thumbup.gif
Atsakyti
O aš nematau nieko šiurpaus kad vaikiukas su šautuvu ,juk šautuvas žaislinis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 11 07, 10:13)
Nezinau, man viena nuotraukyte neduoda ramybes...kaip tokia patvirtino unsure.gif  nors, aisku, ne man spresti cool.gif  Pamenu Tortadienio konkurse dauguma "purkstavo" del matomo vyno ar sampano butelio, nuotraukoje salia mazylio...neestetiska, neskoninga ir t.t. O siame konkurse mazylis su sautuvu blink.gif  suprantu, kad zaislinis, nu bet pries toki maziuka, tas sautuvas kaip tikras atrodo...nu man tai kraupiai ohmy.gif Visu pirma man net nekiltu mintis uzdeti sautuva ant savo vaiko, tuo labiau paveiksluoti ir dar i konkursa siusti doh.gif Nu sorry, kazkaip kliuna ta nuotrauka ir viskas....ne geraja prasme unsure.gif

Man irgi truputi kraupokai atrodo ta nuotrauka... blink.gif toks mielas maziulis,o ta ginklas tai kaip is karo gun_smilie.gif
Atsakyti
o man labai patinka ta nuotrauka su šautuvu. toks susidomėjęs mažasis thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti