QUOTE(Agotukas @ 2005 11 07, 11:15)
Atleiskit, gerbiami moderatoriai ir konkurso dalyviai, pati dalyvauju sitam konkurse, tai gal neismesit uz isreiksta nuomone
Man kliuvo daugelis nuotrauku siame konkurse. Cia vis aikciojama "ach, kiek daug graziu nuotraukyciu, bus sunku issirinkt", bet kai paziurejau , tai tikrai daug fotkiu, kurios tiesiog grazios ir tiek. Ta prasme, visai neatitinka konkurso temos
Pradedant maziuku su sautuvu, baigiant visai mazuciu kudikiu, kuris guli ir tiek... Pastangos gulet, tai tikrai matosi, na bet konkursas, tai apie rupescius
Seniai jau buvo toks fotokonkursas, kuriame galetu dalyvaut vaiku fotkes, per tuos kelis menesius ir nauju pilieciu pagaliau gime. Gal del to toks nerealus konkurso populiarumas
Dar karta atsiprasau uz tokia nuomone
Ir aš sutinku, kad kai kurių galbūt tik pavadinimas parodo kas ten užfiksuota- pirmoji šypsena, pirmasis , bet koks svarbus ir nelengvas apsivertimas ant pilvuko, pirmasis atsistojimas, tai -ką tam tikro amžiaus vaikučiai tik pradeda daryti. bet juk tai irgi veiksmas, ir tuo metu jis vaikučiui, o ir jo mamytei- pats pats reikšmingiausias ir svarbiausias. Taip , kad baikim ieškoti kliaučių ir rinkimės favoritus iš tų kurios MUMS patinka
. Nors ta su šautuvu šiurpoka
Jei mokame atsispirti savo aistroms, tai paprastai ne todėl, kad esame labai stiprūs, o todėl, kad tos aistros silpnos...MANO ODINĖS GĖLĖS